Sisustusidea: Minkä kokoinen matto sopii olohuoneeseen?

KYSYMYS:
Mikä on mielestäsi oikean kokoinen matto kuvan olohuoneeseen? Sohvan pituus on 230cm ja lattialla näkyvä rullamitta on sohvan reunasta 200cm. Entä maton materiaali ja väri?

sisustuspalsta-olohuoneenmatto-750x422
SISUSTUSSUUNNITTELIJA VASTAA:

Heippa!

Ehdottomasti mahdollisimman iso matto! Ainakin 200cmx300cm, mutta tuohon voisi mennä ihan 300cmx400cm kokoinenkin matto. Vakiokokoisia mattoja voi ajatella vaikka kaksi rintasin, jos maton kuosi ja materiaali antaa sellaiseen mahdollisuuden, sillä silloin niitä on helpompi viedä ulos tuulettumaan.

Sisustus on klassinen, joten valitsin vaalean maton ja suosisin luonnonmateriaaleja. Kannattaa ottaa matto kotisovitukseen jos mahdollista, niin silloin on helpompi tehdä oikea valinta.

Suosittelisin sinulle seuraavia vaihtoehtoja:

Matossa voisi olla myös hieman tekstuuria. Matto saatavana Veke:n verkkokaupasta.Matossa voisi olla myös hieman tekstuuria. Matto saatavana Veke:n verkkokaupasta.
kide-matto

Kide matto


Veke.fi:n myymä kotimainen, laadukas VM Carpetin Kide matto on tiheänukkainen. Nukkamatto tuntuu pehmeältä jalkojen alla, vaimentaa ääntä ja pehmentää askeleen. Maton pohjassa oleva liukumaton EVAPOLYTEX® tekee matosta ryhdikkään ja joustavan. Pohjausmateriaali soveltuu myös lattialämmitteisiin tiloihin. Se on kierrätettävä ja hajuton, eikä myöskään jätä jälkiä lattiaan.

Tutustu tuotteeseen

Viita matto


Kauniissa ja laadukkaassa Vm Carpetin Viita matossa on villa- ja pellavalangasta valmistettu nukka. Villan ansiosta matto tuntuu pehmeältä jalkojen alla ja pellava antaa matolle kauniin kiillon. Liukumattoman EVAPOLYTEX® pohjauksen ansiosta matto pysyy hyvin jalan painon alla ja tekee matosta ryhdikkään.
 

Tutustu tuotteeseen

 

viita-422x500
Tekstiä, tekstiä, tekstiäTekstiä, tekstiä, tekstiä
Tekstiä, tekstiä, tekstiäTekstiä, tekstiä, tekstiä
Tekstiä, tekstiä, tekstiäTekstiä, tekstiä, tekstiä
Tekstiä, tekstiä, tekstiäTekstiä, tekstiä, tekstiä
veke-demo-750x422

Suuri matto kehystää kauniisti olohuoneen istuinryhmiä. Lisää hyviä kaluste ja mattoideoita löydät Veken:n vinkeistä ja ideoista.

Kopioi VEKE-tyyli
 

eeva_hauta-heikkilä-422x431

Sisustusterveisin,
Eeva
Sisustussuunnitelu E-Design

Lähde unelmoimaan uusi sisustus Veken verkkokauppaan

Tutustu verkkokauppamme laajaan huonekalu- ja sisustusmallistoon mukavasti omalla kotisohvallasi ja tilaa laadukkaat, trendikkäät ja edulliset netistä kätevästi kotiinkuljetuksella! Monipuolisesta verkkokaupan valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen viihtyisän ja toimivan kotisi sisustamiseen ja kalustamiseen.

Vekeltä löydät tyylikkäät desing huonekalut, jotka sopivat skandinaavisen sisustuksen luomiseen, sekä runsaasti sisustusideoita ja vinkkejä omanlaisen sisustustyylin luomiseen. Käy huonekaluostoksilla ja uudista kodin sisustusta juuri silloin kun Sinulle parhaiten sopii.

Lähde ostoksille


LOGO-banneri-artikkelissa

Jätä oma kysymyksesi Eevalle

Onko sinulla kysymyksiä sisustukseen liittyen? Jätä kysymyksesi sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilälle Kysy, vastaamme -palvelussa. Eeva vastailee kysymyksiin viikottain.

Jätä sisustuskysymys  

 
Julkaistu
22.1.2021