Pidennä terassikautta unelmien lasiterassilla

Mitäpä jos pidentäisimme terassikautta koko vuoden kestäväksi? Saisimme nauttia erilaisista vuodenajoista luonnon keskellä ja kotiimme tai vapaa-ajan asuntoomme saisi kätevästi yhden lisähuoneen. Kuvittele, jos sinulla olisi oma lasiterassi, olisit sinne sijoittanut muhkean sohvan, ulkona on kevät parhaimmillaan ja linnut laulavat, voisit vain käpertyä kuuman kahvikupposen kanssa sohvan nurkkaan ihastelemaan luonnon puhkeamista kukkaan. Samalta aitiopaikalta tulet näkemään myös puutarhan värikkäät kukinnot, syksyn ruskan ja talven hanget tuulineen ja tuiskuineen.

1920OSB Lasiterassi Ultraline lisävarusteet

Laadukas terassi ajatuksella Outside the Box

OSB Lasiterassi on perustettu keväällä 2020. OSB Lasiterassi on laadukkaiden lasiterassikokonaisuuksien toteutukseen erikoistunut yritys. OSB Lasiterassi koostuu alan ammattilaisista. Kaikki OSB Lasiterassin henkilöstöstä ovat kokeneita asiakaspalvelun ja myynnin osaajia sekä asentajilla on yli 20 vuoden kokemus lasiasennuksista.

OSB Lasiterassi syntyi haaveestamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita ja erinomaista asiakaspalvelua. Pyrimme luomaan asiakkaillemme aitoa lisäarvoa kokonaisprosessiin alkaen lasituksen suunnittelusta aina lopputuloksesta nauttimiseen. Tavoitteenamme on olla Suomen laadukkain terassilasitusten toimittaja. Tästä syystä voimmekin ylpeinä esitellä asiakkaidemme kokemuksia OSB:n toteuttamista laadukkaista lasitusratkaisuista.

Miten OSB Lasiterassin tuotteet eroavat muista valmistajista?

Tuotteemme erottuvat joukosta suurilta osin viimeistellyn designin ansiosta. Muotoilussa näkyy vahvasti moderni skandinaavinen linjakkuus ja suunnittelun lähtökohtana on minimalistinen ja viimeistelty lopputulos. Jokaisessa lasiterassimallissa on uniikkeja ominaisuuksia, esimerkiksi sadevesikourut ja syöksytorvet ovat täysin integroitu tuotteen rakenteisiin ollen kokonaan pois katsojan silmistä, kertoo Ilkka Puotila.

Kaikki lasituksen yksityiskohdat teknisine toimintoineen ovat loppuun asti hiottuja luoden terassista esteettisen, toimivan ja kestävän kokonaisuuden. Rakenteet ovat tavanomaista massiivisempia ja näin ne kestävät suurempia lumikuormia ilman ylimääräisiä tolppia ja puitteita.

Tuotteidemme korkean laadun takeeksi annamme lasiterasseillemme jopa 10 vuoden takuuajan. Lasitusten materiaalit valmistetaan sekä kotimaassa että ulkomailla; lasiterassien rungot tuotetaan Saksassa ja kaikki liukuovet, lasikaiteet sekä muu lasimateriaali Suomessa. Materiaalitoimitukset ovat rullanneet normaalisti myös poikkeusaikana ja olemme varmistaneet toimitusvarmuuden poikkeusaikana. Meille on tärkeää pystyä pitämään kiinni asiakaslupauksestamme, painottaa Ilkka Puotila. 

Ehtiikö lasiterassin tilaamaan vielä kesäksi?

Lasiterassin suunnittelu kannattaa aina aloittaa hyvissä ajoin. Suurin osa hankkeista on rakennus- tai toimenpideluvan varaisia ja lupaprosessi vie oman aikansa. Puotila korostaa, että heiltä löytyy omat suunnittelijat ja näin ollen pystyvät tarjoamaan asiakkaille avaimet käteen palvelun.

Toimitusaikamme on noin 5-9 viikkoa riippuen kohteesta. Näin ollen vielä ehtii hyvinkin saada lasituksen valmiiksi loppukevääksi ja kesäksi.

Unelmien lasiterassi päätyi mökille

Johanna Degerbystä (Inkoo, Uusimaa) nauttii upeasta lasiterassistaan vapaa-ajan asunnollaan ja on äärimmäisen tyytyväinen lasiterassiin.

Meillä oli unelma saada terassilasitus vapaa-ajan asuntomme pohjoiselle terassille, koska kovien tuulien ja auringon puutteen takia se on jäänyt vähälle käytölle. OSB Lasiterassin myyjä osasi kartoittaa hienosti kokonaisuuden ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen oikean ratkaisun löytämiseksi. Heiltä löytyi kattava tuotevalikoima lasikattojen suhteen ja päädyimme talon laatikkomaisen designin takia heidän tasakattoiseen Ultraline-malliin. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä prosessin kulkuun. OSB:n asiakaspalvelu on pitänyt meidät ajan tasalla tilauksen kulusta koko ajan tiedottaen, missä vaiheessa tilauksemme kulkee. Terassista tuli juuri niin upea kuin osasimme odottaakin saamamme palvelun jälkeen!

- Johanna, Degerby

Unelmaterassi mökilleUnelmaterassi mökille

Lasiterassin kruunaa upea valaistus

Designline on ainutlaatuinen ja esteettisen kaunis rakenteeltaan. Tämä lasiterassi voidaan toteuttaa monenlaisiin kohteisiin sen kaatavan kattorakenteen ansiosta. Avautuvat lasitukset on mahdollista toteuttaa monin eri tavoin ja kokonaisuus räätälöidään jokaisen kohteen erityispiirteet huomioiden. Valaistuksella viimeistellään upea ja näyttävä kokonaisuus. 

OSB Lasiterassi Designline iltakuva

Miksi valita OSB Lasiterassi?

OSB Lasiterassin suunnittelijat varmistavat lupaprosessista lähtien rakennusmääräykset huomioon ottaen, että nopeallakin aikataululla voidaan toteuttaa räätälöidysti asiakkaiden toiveiden mukainen lasiterassikokonaisuus. OSB Lasiterassi takaa kattavan ja laadukkaan kokonaisratkaisun jokaiselle asiakkaalle yksilölliset tarpeet huomioiden.

  • Kattavat kokonaisratkaisut asiakkaan tarpeet huomioiden.
  • OSB Lasiterassi toteuttaa projektin tarvittaessa suunnittelusta toteutukseen, sisältäen terassin pohjatyöt ja uusimisen.
  • Toiminta pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluun. OSB Lasiterassilla on kolme näyttelyterassia pääkaupunkiseudulla, joihin pääsee tutustumaan ajanvarauksella asiakaspalvelusta.
  • Lasiterasseilla on jopa 10 vuoden takuu! Takuutiedot löydät tuotekohtaisesti tuotteiden esittelysivulta.
  • Lasiterassit on suunniteltu kestämään Suomen haastavat sääolosuhteet, ja asennuksen yhteydessä asiakkaille annetaan kattavat käyttö- ja huolto-ohjeet.
Katso esite (pdf)

Laaja mallisto erilaisia lasiterasseja sekä lisävarusteita

Mallistoa pääset ihastelemaan täällä
 

Muista myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys

Rahoitus
On ymmärrettävää, että lasiterassin hankinta on suuri panostus taloudelle, mutta OSB Lasiterassi on neuvotellut yksityisasiakkailleen rahoituspalvelun, jonka avulla ostokset voi maksaa erissä. Lisää tietoa löydät aiheesta rahoitussivulta.

Kotitalousvähennys
Kotiin tai vapaa-ajan asunnolle ostetun lasiterassin hankinnasta voi saada kotitalousvähennystä, jonka voi vähentää verotuksessa. Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohden on 2 250 euroa vuodessa, joten puolisot voivat saada vähennystä yhteensä jopa 4 500 € vuodessa. Lasiterassin tilaaja ilmoittaa kotitalousvähennyksen veroilmoituksen yhteydessä. Autamme mielellämme kotitalousvähennyksen laskemisessa.


Kiinnostuitko? Jäikö jokin askarruttamaan?

OSB Lasiterassi toimii pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta pyrkii toteuttamaan kaikkien asiakkaiden terassiunelmat mahdollisuuksien mukaan ympäri Suomen. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja toteutetaan unelmasi.

 
Päivitetty
23.8.2021