Suomen ostetuin pientalo jo 27 vuotta peräkkäin

Kastelli on uuden Rakennustieto RTS Oy:n tutkimuksen (Omakotirakentajatutkimus 2020/21 RV) mukaan ollut 27 vuotta peräkkäin Suomen ostetuin pientalo. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä ja laaja talomallisto. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?

1920home-5574909_1920

Uusia talomalleja tuloksen kunniaksi

Se, että Kastelli jatkaa edelleenkin markkinoiden ykkösenä vuosi toisensa perään, perustuu lojaaliin ja vastuulliseen työhön sekä siihen, että Kastellilla kuunnellaan asiakkaita, panostetaan uusiutuviin materiaaleihin, ekologisuuteen, asiakastyytyväisyyteen ja uskotaan itseensä. 

Me kastellilaiset kuuntelemme aina herkällä korvalla asiakkaidemme toiveita – ja niistä Kastellin tuoreet talomallitkin kumpuavat. Suunnittelimme suosikkimallistojemme jatkoksi uudet modernit vaihtoehdot, joiden inspiraationa toimivat myös nykyaikaisen elämän hienot mahdollisuudet.

Lue myös: Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla

Ready 121/141

Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja Kastelli toi markkinoille suositun Ready 119-mallin "isoveljen" Ready 121-mallin. Uusi toivemalli avaa sisääntulon, oleskelutilat ja saunatilojen uloskäynnit samaan suuntaan ja sisääntulopäädyn voi myös peilata talon toiselle sivulle tontin mukaan.

Tutustu: Ready 121/141

1920Ready121141kampanjat-uudet-talomallit-ready

Kuori 114/130 A

Kompakti mutta avara Kuori-koti tarjoaa runsaasti valoisaa tilaa seurusteluun ja omaa rauhaa nukkujille. Muokkaa kotia makusi ja tarpeidesi mukaan.

Tutustu: Kuori 114/130 A

1920Kuori114130kampanjat-uudet-talomallit-kuori

Veistos 163/195

Tämä ylväs suurperheellekin sopiva Veistos-koti on upea kokonaisuus, jossa julkisivuun on perinteisen suomalaisen puupintansa lisäksi lisätty osittain rouhean valkoiseksi rapattua kivipintaa. Tästä kaksikerroksisessta talosta löytyy varmasti jokaiselle perheenjäsenelle oma soppinsa. Talomalliin pääsee tutustumaan Lohjan asuntomessuilla.

Tutustu: Veistos 163/195

1920Veistos165195kampanjat-uudet-talomallit-veistos

Kurkota kohti unelmiasi

Elämä tuo tullessaan lukuisia erilaisia muutoksia, sekä tahdosta riippumatta että kovalla työllä. Jokainen voi ajatella elämäänsä siitä nuoresta opiskelijasta lähtien, joka on muuttamassa lapsuudenkodista omilleen, löydetään kumppani, vakiinnutaan, perustetaan perhe, lapset kasvavat aikuisiksi ja tilantarpeet muuttuvat taas. Entäpä kun vuodet kuluvat, puoliso jää yksin, monesti koti jää aivan liian suureksi yhdelle asukkaalle.

Jokaisen tarpeet ovat erilaiset ja tarpeet muuttuvat vuosien myötä. Kastellilla tiedostetaan tämä asia, ja kastellilaiset haluavat auttaa sinua toteuttamaan kotihaaveesi yksityiskohtia myöten.


Kastelli on vastuullinen ja turvallinen kumppani elämäsi kotimatkalle.

 • Tasokas arkkitehtuuri
 • Tehokkaat pohjaratkaisut
 • Muokattavat talomallit
 • Laadukkaat materiaalit
 • Kodit jokaiseen budjettiin
 • Muuttovalmis, Viittä Vaille Valmis tai talopaketti – sinä päätät, Kastelli toteuttaa.

 

1920family-2610205_1920

Koti sinulle sopivassa paketissa

Peruspakettina, täysin muuttovalmiina vai kenties jotain siltä väliltä?
Kaikki Kastellin talomallit on saatavissa peruspakettina, mutta etenkin viittä vaille valmis -vaihtoehto sopii heille jotka haluavat kotinsa muuten valmiina, mutta haluavat sisustaa itse.

Peruspaketti
Peruspaketilla saat selviä kustannussäästöjä omalla työpanoksella. Peruspaketin valitsevat yleensä he, jotka haluavat rakentaa kotinsa omatoimisesti, hyödyntäen talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Peruspaketin mukana saat selkeät ohjeet, laadukkaat materiaalit ja säästät lopullisissa kuluissa tekemällä itse. Kaikki Kastellin talomallit ovat saatavilla peruspakettina, jolloin rakennat talosi joko Pre-cut menetelmällä tai elementtitoimituksena. Talopaketti toimitetaan selkeillä ohjeilla, joustavasti haluamaasi vaiheeseen asennettuna. Toimitus voidaan valita materiaalipaketista aina lämmitysvalmiuteen saakka.

Viittä vaille valmis
Useat haluavat talopaketin melko valmiina, mutta kuitenkin oman kädenjälkensä näkyviin, joten viittä vaille valmis -talopaketti on tällöin oikea valinta. Kastelli hoitaa kotisi vaativimmat vaiheet puolestasi (sisältäen talotekniikan) ja sinulle jää vapaat kädet toteuttaa kotisi sisäpinnat, kiintokalusteet sekä kodinkoneet. Viittä vaille valmis koti on siis nimensä mukaisesti ulkopuolelta lähes muuttovalmis, se on toimitettu suurelementteinä tontillesi, mutta saat sisustaa itse.

Muuttovalmis
Muuttovalmis koti on hyvä vaihtoehto perheellesi, varsinkin jos elämäntilanne vaatii helpompaa kokonaisratkaisua. Kastellin tarjoama muuttovalmis koti on tarkkaan suunniteltu kokonaisratkaisu, jolloin Kastelli on toteuttanut kaiken suunnitellun perustuksista viimeiseen listaan asti laatusertifioidun prosessin puitteissa. Muuttovalmis koti toimitetaan suurelementteinä ja Kastellin muuttovalmis koti on Suomen laajin muuttovalmis kokonaisratkaisu. Jos haluat kotisi täysin muuttovalmiina, valitse tämä avaimet käteen -talopaketti. Tällöin rakennutat unelmakotisi joko valmiin talomallin pohjalta tai tarpeidesi mukaan muunnellen.
1920blanket-4972062_1920

Mitä voit muuttaa talomalleissa?

Arkkitehdit ovat luoneet talomallistot ja niihin erikokoiset talomallit asiakkaiden toiveiden mukaan ja ajanmukaisia trendejä mukaillen. Moni talomalli onkin suosittu jo sellaisenaan, mutta talomalleja voi myös räätälöidä toiveiden mukaan. Voit muun muassa:

 • muuttaa pohjaratkaisua itsellesi sopivammaksi siirrellen väliseiniä, yhdistellen huoneita, kasvattaen ikkunoiden kokoa, jatkaen talon pituutta jne.
 • valita ulkonäön toisesta mallistosta.
 • valita tyylikkäät sisustusvalinnat muuttovalmiiseen kotiin.
 • valita Kastelli Green™ rakenteen, jolloin kotiin saa muun muassa tasaisemman ilmankosteuden hirsitalojen tapaan.
 • halutessasi valita autotallin tai autokatoksen, joka voidaan myös rakentaa osaksi taloa.
 • valita toimitusvaihtoehdon oman työpanoksesi mukaan; haluatko kodin peruspakettina, viittä vaille valmiina vai avaimet käteen-periaatteella muuttovalmiina kokonaisuutena.

Haluatko rakentaa unelmakotisi?
​​​​​​​Anna Kastellin auttaa!

Suunnitellessasi unelmiesi kotia, avuksesi rientävät asiantuntevat Kastelli-kauppiaat ja arkkitehdit, kun vain rohkenet pyytää apua! Alussa hyvin suunniteltu talo on jo puoliksi tehty. Kastelli lupaa jatkossakin lisätä resursseja rakentamiseen ja työnjohtoon monilla alueilla tonttien vaativuuden kasvaessa. Jatkossakin voi valita joustavasti haluaako oman unelmiensa talon muuttovalmiina, sisätilojen viimeistelyä vaille valmiina vai peruspakettina. Kaikkiin talomalleihin on saatavilla hengittävä ja ekologinen Kastelli Green™ -rakenne.

Tutustu lisää Kastelli Green™-rakenteeseen: Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla?


1920home-5574911_1920

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli - Talovertailu.fi

Onhan sinullakin jo Kastellin talokirja?

 
Julkaistu
1.3.2021