Hyvän sisäilman salaisuus

Nykyisin sisäilma ja sen laatu on paljon esillä. Puhutaan huonosta sisäilmasta ja useanlaisista yrityksistä parantaa sitä, mutta mitä jos jo lähtökohtaisesti pyrittäisiin siihen, että kotona, toimistossa tai periaatteessa missä tahansa sisätilassa on hyvä sisäilma heti alusta lähtien?

Mikä on hyvän sisäilman salaisuus?

Hyvää sisäilmaa ei sovi unohtaa.Hyvää sisäilmaa ei sovi unohtaa.

Puhdasta sisäilmaa nyt ja huomenna

Jokainen meistä haluaa hengittää puhdasta sisäilmaa ja taata myös lapsilleen kodin, jossa on hyvä hengittää. Tiesitkö, että moni sisäilmaongelma voi johtua jostain sellaisesta, minkä kanssa sinä olet tekemisissä joka päivä, nimittäin lattiastasi? Moni sisäilmaongelma juontaa juurensa siitä, että lattian kautta sisäilmaan pääsee haitallisia yhdisteitä. Tällainen ongelma ei välttämättä katso talon ikää.

Ongelman korjaamiseksi on olemassa ratkaisu. Weberin AlkaDry®-teknologian avulla lattia on toimiva ja turvallinen myös vuosikymmenien kuluttua.

Mikä sitten on AlkaDry®?

AlkaDry® nimen alkuosa (Alka) viittaa lattiatasoitteen matala-alkalisuuteen ja loppuosa (Dry) kuivumiseen. Nämä kaksi osa-aluetta ovat AlkaDry®-teknologian perusta. Weberin matala-alkaliset lattiatasoitteet sekä niiden kuivumisteknologia mahdollistavat lattiapinnan nopean päällystettävyyden. Käyttämällä lisäksi järjestelmään kuuluvia liimoja, varmistat samalla lattiasi turvallisuuden sekä terveellisyyden.

Miksi valita AlkaDry®?

Weber kiteyttää AlkaDry®:n ytimen yksinkertaisesti kolmeen asiaan: terveeseen asumiseen, puhtaaseen sisäilmaan sekä turvalliseen lattiaan.

Itse asennusprosessi on vaivaton ja tuo turvaa pitkälle tulevaisuuteen. Lisäksi betonialustan päälle levitettävä AlkaDry® lattiatasoite on ohuimmillaan vain 5 mm. Huolimatta tasoitekerroksen ohuudesta, riittää se tuomaan turvallisen alustan lattiapinnoitteelle ja estää myös haitallisia VOC-yhdisteitä syntymästä. Haitallisia kemiallisia reaktioita, VOC-yhdisteitä, syntyy usein silloin, kun lattiarakenteen pohjalla oleva betoni reagoi sen päälle asennettujen lattiapäällysteiden sekä -liimojen kanssa.

Hyvä sisäilma lähtee tosiaankin – lattian tasolta.

Betonialustan päälle valettava AlkaDry® lattiatasoite on ohuimmillaan, vain 5 mm.Betonialustan päälle valettava AlkaDry® lattiatasoite on ohuimmillaan, vain 5 mm.

Haluatko lukea lisääAlkaDry®-teknologiasta?

Alla olevista linkeistä löydät lisätietoa lattiaratkaisusta:

Turvallinen lattia
Parempaa sisäilmaa
AlkaDry®-teknologian taustalla vuosien pitkäjänteinen työ


Näillä tuotteilla onnistut:

Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset tutustumaan tuotteisiin tarkemmin.

Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan tuotetietoihin tarkemmin.Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan tuotetietoihin tarkemmin.
 
Päivitetty
19.2.2021