Kompaktia asumista, erottuvaa pohjaratkaisua vai tilaa perheelle?

Uuden Hirsijukan teknisiä ominaisuuksia onkin käsitelty jo parin aikaisemman artikkelin aikana. Nyt perehdymmekin kolmeen eri hirsimalliin ja niiden ominaisuuksiin tarkemmin. Luvassa on jokaiselle jotakin.

Hirsijukka 147-13H Olohuone-keittiö.Hirsijukka 147-13H Olohuone-keittiö.

Suunnitteletko muuttoa pienempään – tässä kompakti kokonaisuus

Joskus tulee eteen aika, kun kotona on vain liian paljon turhaa,tyhjää tilaa. Tällainen tilanne tulee vastaan esimerkiksi lasten lennettyä pesästä. Vai oletko kenties hankkimassa ensikodiksesi kompaktia kokonaisuutta, jossa tilaa on riittävästi, mutta ei liikaa?

Miltä kuulostaisi hirsitalo, jonka pohjaratkaisu on huolellisesti ja käytännönläheisesti mietitty? Hirsimallissa 105-13H yhteiset oleskelutilat on yhdistetty suureksi tilaksi, jonne valoa tuovat suuret katetulle terassille johtavat ikkunat. Keskelle kotia on sijoitettu kolme tilavaa makuuhuonetta ja kodin toiseen päähän, mahdollisimman kauas oleskelutiloista, on sijoitettu kodin nk. kylpyhuoneosasto pukuhuoneineen ja kodinhoitohuoneineen.

Hirsijukka 105-13HHirsijukka 105-13H

Kun haluat erottua

L-mallinen Hirsijukka 147-13H on persoonallinen koti, jossa valo kulkee lähes esteettä koko kodin läpi. Tämän koti on suunniteltu perheelle, joka rakastaa olla kotona ja kestittää vieraita. Tilava keittiö suurella saarekkeella varustettuna on joka kokin unelma. Suuriin oleskelutiloihin mahtuu isompikin seurue viettämään iltaa. Kodin erikoisuutena on talon siipeen sijoitettu valoisa päämakuuhuone läpikäveltävine vaatehuoneineen. Kesätuulten helliessä on myös suurella katetulla terassilla viihtyisää oleskella.

Hirsijukka 147-13HHirsijukka 147-13H

Avaruutta kahdessa kerroksessa

Tavarat eivät pysy järjestyksessä, eikä makuuhuoneitakaan riitä kaikille – tuttu tunne? Tällaisiin tilanteisiin ratkaisuna on esimerkiksi kaksikerroksinen Hirsijukka-malli 132-10H, joka on omiaan suuren perheen kodiksi. Olohuone on auki toiseen kerrokseen asti tuoden oleskelutiloihin keveyttä ja lisäten valoa suurista ikkunoista. Makuuhuoneet sekä kodinhoitotilat on sijoitettu toiseen kerrokseen omaan rauhaansa alakerran toimiessa kodin viihdekeskuksena.

Hirsijukka 132-10HHirsijukka 132-10H

Vaikka Hirsijukka-mallit ovat muuttovalmiiksi suunniteltuja ja viimeisteltyjä, on sinulla silti täysi valta vaikuttaa oman kotisi ulkoasuun sekä pohjaratkaisuun. Mallisto ei sido sinua, vaan voi toimia inspiraationa omille ideoillesi ja toiveillesi. Halutessasi voit myös muuntaa mieluisan hirsimallin toiveidesi mukaan joko Aitojukka ja Ekojukka – seinärakenteiseksi. Ota rohkeasti alueesi edustajaan yhteyttä ja toteuta unelmiesi koti!

Tutustu koko Hirsijukka mallistoon

Mikäli haluat lukea alussa mainituista Hirsijukan ominaisuuksista, löydät ne artikkelit tästä:

Tutustu myös Jukkatalon talomalleihin Talovertailussa.
Talovertailuun!

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
15.2.2021