Minkälaiset trendit näkyvät kylpyhuoneissa vuonna 2021?

Vastuullisuus, luonnonmukaisuus ja kodinomaisuus korostuvat kylpyhuoneissa yhä enemmän. Trendivärejä ovat luonnosta kumpuavat ruskean, sinisen ja vihreän sävyt.

Keittiö on pitkään ollut kodin keskipiste, mutta nyt on tullut aika hyödyntää kylpyhuoneen mahdollisuudet ja luoda huoneesta näyttävä tila, jota kelpaa esitellä.Keittiö on pitkään ollut kodin keskipiste, mutta nyt on tullut aika hyödyntää kylpyhuoneen mahdollisuudet ja luoda huoneesta näyttävä tila, jota kelpaa esitellä.

− Kylpyhuoneet alkavat luontevasti sulautua kodin muuhun sisustukseen. Kodinomaisuus näkyy näyttävinä design-valaisimina ja ylipäätään tunnelmallisena valaistuksena, kertoo IDO-tuotteita valmistavan Geberit Oy:n myyntiedustaja Kristina Närevuori.

Kalusteissa suositaan hänen mukaansa minimalistista tyyliä, ja ne valitaan usein ilman vetimiä. Kodinomaisuuteen kuuluu luontevasti myös käytännöllisyys eli laadukkaat ja toimivat säilytysjärjestelmät. Kaikilla tarvikkeilla on paikkansa.

Puu on upea ja luonnonmukainen valinta pinnoille, jotka eivät ole suoraan kosketuksissa veden kanssa. Puun eläväinen pinta tuo kylpyhuoneeseen aitoa luonnon tuntua sekä rauhaa ja harmoniaa.Puu on upea ja luonnonmukainen valinta pinnoille, jotka eivät ole suoraan kosketuksissa veden kanssa. Puun eläväinen pinta tuo kylpyhuoneeseen aitoa luonnon tuntua sekä rauhaa ja harmoniaa.

Luonnonmukaisuus jatkuu vahvana trendinä kylpyhuoneissa. Läheinen kytkös luontoon näkyy sekä sisustuksen ilmeessä että vastuullisissa valinnoissa.
− Vastuullisuus ja ekologisuus puhuttelevat varmasti meistä jokaista. Vastuullinen rakentaja ja sisustaja valitsee kylpyhuoneeseen kestäviä ja laadukkaita tuotteita, joilla on pitkä elinkaari. Suomalaiset arvostavat kotimaisuutta, Närevuori luonnehtii.
 

Yksilöllisyys on nyt trendikästä. Kylpyhuoneen värimaailman ei tarvitse olla pelkkää valkoista.

Persoonallisuus näkyy etenkin väri- ja materiaalivalinnoissa, joissa on lupa käyttää rohkeutta. Kaakelipintojen rinnalla suosittuja ovat puu, marmori ja betoni.

Persoonallisuus näkyy etenkin väri- ja materiaalivalinnoissa, joissa on lupa käyttää rohkeutta. Kaakelipintojen rinnalla suosittuja ovat puu, marmori ja betoni.

Vastuullisuuden lisäksi persoonallisuus saa nyt näkyä. Närevuori kannustaakin tekemään sisustukseen rohkeita valintoja.
− Yksilöllisyys on nyt trendikästä. Kylpyhuoneen värimaailman ei tarvitse olla pelkkää valkoista. Trendivärejä ovat luonnosta kumpuavat ruskean, sinisen ja vihreän sävyt.

Lue myös:
IDOn monipuoliset kalustesarjat tekevät toimivan tyylin luomisesta helppoa >>>

 
Julkaistu
12.2.2021