Kattoremontti - selkeä sopimus, pitävä hinta ja laadukas asennus

Kattoremonttia suunniteltaessa pohdittavaa riittää yllin kyllin. Mikä materiaali kestää? Mitä on laadukas asennus? Pitääkö tarjouksen loppusumma varmasti paikkansa? Ennen kaikkea, kuka täyttää parhaiten kaikki laatukriteerit? Lue artikkelikoosteesta siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon kattoremonttia suunniteltaessa. Kokosimme parhaat vinkit.

ruukki kattoremonttikohde-750x422

Kattava ja pitävä tarjous

Monet asiakkaat ovat alkaneet arvostaa ammattimaisesti asennettuja kattoja ja selkeitä sopimuksia. Ruukilla ei ole ketunhäntää kainalossa sopimuskiemuroissa, vaan sopimukset on tehty selkeiksi ja ohjeita sekä määräyksiä noudatetaan hyvin tarkkaan. Ruukki ei koskaan tee kattoremonttia rimaa hipoen eikä oikoen. Ruukin asiakkaana voit olla varma, että säästyt ikäviltä yllätyksiltä - myös maksaessasi. Tarjoukset on aina tehty välttäen ylimääräisiä töitä ja kuluja. Vaikka loppusumma tarjousvaiheessa ei näyttäisikään kaikkein halvimmalta niin loppusumma katon valmistuttua on varmasti pitänyt.

Mihin kiinnittää huomiota kattoremonttitarjouksessa >>

Kattoremontti ei ollut pelkkä pellinvaihto >>

Ruukki kattoremonttikohde-2-750x422

Laadukas asennustyö

Katon asennuksessa ei suinkaan ole yhdentekevää, kuka katon asentaa ja miten. Luonnollista on vaatia asennustyöltä täydellistä osaamista ja laatua, mutta myös takuuta asennukselle itselleen. Vaikka materiaalit olisivatkin huippulaatua, mutta asennustyötä ei tehdä ammattimaisesti, seurauksena on ongelmia katolla. Ruukki valmistaa itse kattotuotteensa teräksen valmistuksesta lopputuotteeseen asti, joten takuut ja vastuut ovat selkeitä koko kattoremontissa.

–Asiakkaamme arvostavat kunnolla tehtyä kattoasennusta ja suosittelevat meitä tuttavilleen, kertoo Ruukin kattoasennusliiketoiminnasta vastaava Jukka Torpakko.

–Meidän asiakastyytyväisyyttämme seurataan koko ajan ja vuonna 2020 sitä kuvaava NPS-luku oli erittäin hyvä 71. Olemme tästä ylpeitä, koska tällaisiin lukuihin vain harva toimija pääsee. Palautteiden perusteella kehitämme myös jatkuvasti niin asennusta kuin tuotteitamme, jatkaa Jukka Torpakko.


Ruukin asiakkaiden vinkit kattoremonttiin >>

Pakkanen on parasta aikaa kattoremontille >>

Ruukki kattoremonttikohse saaristossa-750x422

Pitkät takuut ja katon rekisteröintipalvelu

Ruukin kattotakuu on markkinoiden pisimpiä ja ehdottomasti kattavin ja myös yrityksenä Ruukki on ollut vastuullinen jo vuosikymmeniä. Tämä merkitsee kuluttajalle paljon katon ja asennusliikkeen valintaa tehtäessä.

Ruukin kattopaketin erottaa muista katoista se, että katon voi rekisteröidä. Kattojen rekisteröinti on Ruukilla otettu käyttöön vuonna 2018. Kiinteistökohtaisella takuutodistuksella varmistat Ruukin katon aitouden ja takaat kiinteistösi arvon säilymisen pitkälle tulevaisuuteen.

Katon rekisteröinti tuo lisäturvaa >>

inarin kohde ruukki-750x422

Kattoturvatuotteet ja rännit

Katolla on oltava käytännöllisiä ja toimivia turvavälineitä, jotka varmistavat, että katolla käynti ja liikkuminen on turvallista. Myös laki vaatii katolle turvallisen liikkumisen mahdollistavat kulkuväylät.

Kaikki katot tarvitsevat parikseen myös toimivan sadevesijärjestelmän. Räätälöidyt vesikourut, syöksytorvet, vesitunnelit ja muut osat ohjaavat sadeveden katolta viemärijärjestelmään tehokkaasti. Tärkeintä on, että vesi ohjautuu turvallisesti pois rakennuksen perustuksista.

Varmista turvallinen liikkuminen katolla - kattoturvan vuosihuolto >>

Kattoremonttiin ryhtyvän tarkistuslista:

Kattoremontin yhteydessä kannattaa tarkistaa myös välikaton lisälämmöneristyksen tarve. Huomioitavaa on, että lisälämmöneristys saattaa hyvässä tapauksessa maksaa itsensä takaisin jopa 2-3 vuodessa.

Vaikuta lämmityskustannuksiin kattoremontin yhteydessä >>

Kattoremonttiin kannatta ryhtyä kuitenkin ennen kuin katto vuotaa.

Onko katto tullut tiensä päähän? >>
 


Talopaketti mielessä?

Oletko ostamassa talopakettia? Ei hätää! Saat Ruukin katon myös talopakettisi mukana.

Talotehtaiden luotettu kumppani >>

asuntomessut-ruukin-katto-classic-2-750x422

Mallistossa on varaa valita

Ruukin ensiluokkaiset teräskatot ovat suojanneet koteja jo 60 vuotta. Niiden kestävyys ja laatu ovat vertaansa vailla. Laajasta värien ja tyylien valikoimasta löytyy varmasti erinomainen vaihtoehto kotiisi. Tyyli voi olla mitä tahansa modernin ja perinteisen välillä. Voit valita kolmesta tyylistä mieleisesi: pystysaumakatteet, muotokatteet ja suorauraiset katteet.

Ruukki_talvi_750x200
 
Päivitetty
7.10.2021