• Etusivu
  • LVI

Sään vaihdellessa säädä kotisi lämpötilaa suoraan mobiililaitteestasi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vaillant A/S
Päivitetty 18.09.2023
20212_68464.jpg

Olosuhteet voivat vaihdella ulkona, mutta kotona olosuhteiden halutaan olla vakaat. Hyödynnä siis käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen ohjausta kotisi lämmityksessä ja lämpötilan hallinnassa suoraan mobiililaitteestasi sijainnistasi riippumatta. Etäohjaus mahdollistaa optimaalisen sisäilman lämpötilan jatkuvasti olosuhteista riippumatta.

Olosuhteet voivat olla ankaria ja hyvin vaihtelevia. Suuret säävaihtelut vaativat paljon kodin lämmitykseltä sekä lämpöolosuhteiden säätämiseltä ja sen ohjaukselta. Asumismukavuuden ja hyvän sisäilman merkitys ovat entistä tärkeämpiä.

Vaillantin nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu ja siihen liittyvät älykkäät toiminnot takaavat kotiisi kulloinkin sopivan sisälämpötilan – silloinkin kun et itse ole kotona.

Lämmitysjärjestelmän kokonaisvaltainen hallinta

Saksalaisen Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun ja siihen liittyvän lämmitysjärjestelmän yhteyteen on mahdollista hankkia käyttäjäystävällinen sensoCOMFORT-järjestelmäsäädin. Se takaa asumismukavuuden kannalta parhaan mahdollisen sisälämpötilan, huolimatta ulkona vallitsevasta säästä.

Säädin voidaan myös integroida jo olemassa olevaan älykotijärjestelmään – esimerkkeinä Google Home, Amazon Echo ja Apple HomeKit.

Vaillant – sensoCOMFORT
Vaillant – sensoCOMFORT

Vaillantin lämmitysjärjestelmällä on myös etähallintavalmius. sensoCOMFORT-ohjausjärjestelmää voi käyttää etänä erillisen sensoNET-internetmoduulin avulla. Mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla sensoAPP-sovelluksella voi ohjata lämmitysjärjestelmää monipuolisesti ja helposti – mistä tahansa.

Etähallinnan edelläkävijänä Vaillantin ohjausjärjestelmä mahdollistaa myös etävalvonnan. Vaillant-asiantuntija voi tarkistaa lämmityslaitteen etänä ja ryhtyä toimiin välittömästi ehkäistäkseen suurempia korjauksia. Tämä lisää järjestelmän luotettavuutta ja vältytään pitkiltä korjausjonoilta.

Vaillant - etäohjausjärjestelmä
Vaillant - etäohjausjärjestelmä

Etäkäytöllä voidaan saavuttaa kotisi ihanteellinen lämpötila ja samanaikaisesti varmistaa luonnonvarojen optimaalisen hyödyntämisen. SensoAPP-sovelluksen avulla voit siis hallita lämmitysjärjestelmääsi etäyhteyden kautta kokonaisvaltaisesti säätämällä ja ohjaamalla lämpöä siten, että asumismukavuus on taattu kustannustehokkaalla tavalla. Vaillant, joka on tunnettu korkeasta laadustaan, on kehittänyt aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun ja etäohjausjärjestelmän myötä uraauurtavan tuotteen, joka takaa parhaan mahdollisen tehokkuuden.

Kotisi ihanteellisen lämpötilan saavuttaminen kustannustehokkaasti on siis mahdollista. Oli ulkona sitten kovaa pakkasta tai paahtavaa hellettä – istuit sitten sohvalla tai työpaikalla. Helppoa kuin mikä!

Kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä

Kodin lämmitysjärjestelmän tehokkaan ja käyttäjäystävällisen hallinnan lisäksi on useita muita hyviä syitä investoida uuteen aroTHERM ilma-vesilämpöpumppuun. Se ei ainoastaan vähennä energiankulutusta ja sitä kautta lämmityskuluja, vaan tekee sen myös ympäristöystävällisesti.

Luontoa kunnioittavat säästötoimenpiteet käyttämällä uusiutuvia energialähteitä ainoastaan tarpeen mukaan, voidaan saavuttaa Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpulla. Siten aroTHERM plus on kestävän kehityksen ratkaisu, joka kattaa kaikki tarpeet lämmityksessä ja lämpimässä käyttövedessä.

Vaillant – aroTHERM plus
Vaillant – aroTHERM plus

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet edellyttävät tehokkaiden kodin ratkaisujen pohdintaa. Vaillantin aroTHERM plus täyttää vaatimukset helposti ja se on ihanteellinen sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin.

Myös sen asennus on uskomattoman helppoa ja voidaan tehdä vain parissa päivässä. Lisäksi se on toimintavarma ja vaatii hyvin vähäistä huoltoa.

Yksinkertaisesti sanottuna, lämpöpumpulla saadaan ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, alhaisemmat lämmityskustannukset ja paras mahdollinen asumismukavuus.

Info

Info

Vaillant aroTHERM plus

  • Täydellinen saneeraukseen ja uudisrakentamiseen
  • Menoveden lämpötila jopa 75° astetta ilman sähkövastusta
  • Tarpeeseen mukautettu sisäilman ja käyttöveden lämpötila
  • Laaja valikoima malleja 3, 5, 7, 10 ja 12 kW
  • Huomattava energian säästö
  • Kestävää kehitystä
  • Hiljainen käyntiääni
  • Tehokas käyttö -25 asteen ulkolämpötilaan saakka
  • Käyttöveden mukavuus ja legionella-suoja
  • 3, 5, 6 ja 7 kW täyttö alle 1 kg kylmäainetta
  • Ajaton muotoilu ja tilaa säästävä asennus - sekä sisälle että ulos
  • Käyttäjäystävällinen hallinta - myös mobiilisovelluksen kautta (lisävaruste)
  • Helppo ja nopea asentaa suljetun kylmäpiirin ansiosta – KMO ei ole tarpeen
  • Alhaiset käyttökustannukset
  • Energiamerkkintä A+++
  • Valmistettu Saksassa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vaillant A/S
LVI
ilmavesilämpöpumppu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82756.jpg
Poikkeuksellisen hiljainen lämpöpumppu ei häiritse kotirauhaa
Tämän päivän kodit ovat täynnä elektroniikkaa. Hurinaa, surinaa, särinää ja pärinää syntyy ties mistä. Mutta miten ihanaa onkaan kun ympärillä vallitsee hiljaisuus. Voi kuulla omat ajatuksensa ja vaikka lintujen viserrystä niin halutessaan. Se, mitä tämän päivän laitteiden valmistajilta voisi odottaa, on halua kehittää laitteistaan hiljaisia ja miellyttäviä käyttää.
20235_81925.jpg
Arvaatko 10 yleisintä kysymystä lämpöpum­puista? Lue kysy­mykset ja vastaukset
Lämpöpumppuihin liittyy paljon kysymyksiä, koska tuotteita on monta ja lämpöpumput yleistyvät valtavasti. Löytyy esimerkiksi ilma-vesilämpöpumppuja, ilmalämpöpumppuja ja maalämpöpumppuja. Mutta mikä on paras lämpöpumppu? Entä kuinka paljon lämpöpumpun asennus maksaa? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa Christian Petersen, lämpöpumppujen tuotepäällikkö Vaillantin pohjoismaiden yksiköstä.
20214_70287.jpg
Lämpöpumppu haastaa öljylämmityksen - tutustu Martin kokemukseen
Tehokkaat ja innovatiiviset lämmitysratkaisut, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä, ovat välttämättömiä ilmaston hyvinvoinnin kannalta. Tämä koskee myös yksityisiä kotitalouksia. Uuden ilmavesilämpöpumpun asentaminen Tamperelaisen Martin puurakenteiseen 170 m2 omakotitaloon on esimerkkinä teknologisesta kehityksestä miten lämpöpumppu toimii myös ainoana kodin lämmitysjärjestelmänä.
20203_63032.jpg
Tarkista vinkit parhaan lämpöpumppu­tarjouksen valintaan
Lämpöpumppu on iso hankinta ja se hankitaan yleensä vain muutaman kerran elämässä. Hankintaan kannattaa paneutua ja tutustua eri tuotteiden ominaisuuksiin. Kannattaa myös miettiä, mitkä ominaisuudet ovat itselle tärkeitä ja, mitä tarpeita lämpöpumpun tulee täyttää.Monesti kiinnitetään huomiota kokonaisuuden kannalta pieniin asioihin lämpöpumpputarjouksia vertaillessa. Tärkeämpää kuin tarkastella esimerkiksi yksittäistä COP-arvoa on tarkastella tarjousta suurempana kuvana. Kun suurempaan kuvaan ja itselle tärkeisiin asioihin unohdetaan keskittyä voi seurata pettymyksiä lämpöpumpun ominaisuuksissa ja toiminnassa. Tärkeää on, että kokonaisuutena tarjous on paras juuri sinulle ja täyttää kaikki vaatimuksesi.Apuna kannattaa käyttää esimerkiksi uutta lämpöpumpun valintatyökalua. Vastaat vain muutamaan kysymykseen ja lopputuloksena saat vaihtoehdot kohteesesi sopivista lämpöpumpuista.
202211_80360.jpg
Halvimpia sähkötunteja hyödyntäen lämpöpumppu maksimoi energiansäästön
Kun käytössä on pörssisähköohjaus, NIBE-lämpöpumpun toimintaa painotetaan niihin vuorokaudenaikoihin, jolloin sähkön hinta on halvimmillaan. Smart Price Adaption -pörssisähköohjaus on NIBE lämpöpumppujen toiminto, joka löytyy vakiona lähes kaikista uusista lämpöpumpuista.
20111_24169.jpg
Tulikiven uutuutena takka-haudutusuuni Norva
Takka-haudutusuuni Norva tarvitsee vain takkatulen. Haudutusuuni lämpiää takkaan sytytetyn tulen voimalla. Hauduttamalla voi tehdä monenlaisia ruokia tai haudutusuunia voi käyttää ruoan lämpimänä pitämiseen. Selkeälinjaisen Norvan haudutusuuni on päällystetty kaakeleilla, jotka on helppo pitää puhtaana.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton