100 vuotta valaisevaa arkea – sotavuosien energianiukkuudesta nykypäivän älyvalaistukseen

Vuosi 2021 on Airamille erityisen merkityksellinen, sillä perheyritys täyttää joulukuussa 100 vuotta. Vuosisadassa on taitettu pitkä taival lamppujen korjauksesta yhdeksi johtavaksi valaistusyritykseksi Pohjoismaissa.

airam100-hero-1920x1080[1][1]

Airamille hyvän valaistuksen määritelmä on aina ollut, että sen pitää tehdä jokapäiväisestä elämästä parempaa.

Suomalaisena yrityksenä Airam on jakanut suomalaisen arjen, toiveet, murheet ja ilot. Siksi se on aina tarjonnut – ja tarjoaa vastakin – juuri oikeanlaisia valaisimia oikeaan paikkaan. Ei vain visionäärisiä sisustusvalaisimia, vaan aitoa, helppokäyttöistä valoa, joka näyttää elämänmakuisen arjen kaikissa sävyissään.

Lamppujen korjauksesta, sotavuosien energianiukkuudesta ja Helsingin Olympialaisten tuomasta suuresta kansainvälisestä huomiosta on kuljettu pitkä matka sähkölamppujen tuotannon automatisointiin, ensimmäisten led- ja solar-valojen markkinoille tuloon ja nykyteknologian mahdollistamaan älyvalaistukseen. Airamin vaiherikkaasta historiasta voit lukea lisää uudistuneilla nettisivuilla.

Lisää valoa jokaisen arkeen

100-vuotisarkensa kunniaksi Airam haluaa nostaa esiin myös muita toimijoita, jotka tekevät loistokasta työtä valon tuomiseksi varjopaikkoihin. Airam tekee merkkivuonna yhteistyötä MIELI ry:n kanssa ja toivoo mahdollisimman monen osoittavan Airamille tarkoitetut muistamiset merkkivuosikeräykseen.


Löydät Airamin pihapiirivalaisimia Rakentaja.fi-verkkokaupasta nyt tarjoushinnoin!

 
Julkaistu
3.2.2021