Oraksen mattamusta uutuushana – klassikko jo syntyessään

Oraksen Vega-klassikkohanan uusi mattamusta versio tuo keittiöön ajattoman tyylikästä särmää – käytännöllisyydestä ja ekologisuudesta tinkimättä. Osallistu Rakentaja.fi:n keittiöäänestykseen, niin voit voittaa upean uutuushanan itsellesi.

ingressi

Mattamusta Oras Vega on moderni keittiöhana, jonka ajaton muotoilu ja korkea laatu kestävät aikaa. Kauniisti kaartuva korkea juoksuputki on käytännöllinen ja luo hanalle elegantin ilmeen.

Musta keittiöhana sopii moneen eri tyyliin ja erinomaisesti esimerkiksi messingin, teräksen ja puun pariksi, olipa keittiö yleisilmeeltään tumma tai vaalea. Esimerkiksi kokovalkoiseen keittiöön musta hana voi tuoda kaivattua kontrastia, kun taas tummasävyisessä keittiössä se sulautuu osaksi yhtenäistä kokonaisuutta.

Mattamusta uutuushana kuuluu klassiseen Oras Vega -tuoteperheeseen, jonka juuret ulottuvat jo vuoteen 1976, jolloin Oras loi ensimmäisen vettä ja energiaa säästävän vipuhanansa. Nykypäivän Oras Vega -hanoissa on kätevä ekonappi, jonka avulla vettä ja energiaa säästyy huomaamatta. Nappia painamalla ja vipua nostamalla veden virtausta voidaan lisätä tarpeen mukaan.
 

Tiesitkö? Nelihenkisessä perheessä vesihanaa käytetään keskimäärin 200 kertaa päivässä.

Oras 3S-Installation -kiinnitysjärjestelmän avulla Oras Vega -hanan asentaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.

Osallistu keittiöäänestykseen − voit voittaa Oraksen upean uutuushanan

Voit tutustua uuteen mattamustaan Oras Vega -keittiöhanaan tarkemmin täällä. Osallistumalla Rakentaja.fi:n järjestämään keittiöäänestykseen 1.−15.2.2021 olet mukana uutuushanan arvonnassa!

Osallistu keittiöäänestykseen >>>


 
Julkaistu
1.2.2021