Hakusessa maanrakennusliike, LVI-suunnittelija tai talolle perustukset? Vertaa palveluntarjoajat ilmaisen palvelun avulla

Uudenlaiseen innovaatioon perustuva verkkosivusto säästää kuluttajan aikaa, vaivaa ja rahaa ja tekee luotettavan yrityksen löytämisestä aiempaa helpompaa.

neonbrand-y_6rqStQBYQ-unsplash 1920x1080

Oli kyseessä sitten maanrakennus, talon pohjatyöt, perustukset tai vaikkapa LVI-suunnittelu, kannattaa vertailla useita yrityksiä keskenään. Valtakunnallisesti toimiva Kodinplaza.fi –sivusto syntyi kuluttajien palautteen pohjalta.

– Vuonna 2016 teimme havainnon, että kodin tai kiinteistön palveluja hakeva saattaa jättää tarjouspyynnön usealle eri yritykselle, joista vain yksi tai kaksi vastaa. Tekijöiden löytäminen on monesti haastavaa ja kuluttaja joutuu näkemään liian paljon vaivaa, yrityksen perustaja Jesse Nieminen muistelee.

– Halusimme rakentaa yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sillan kuluttajien ja yritysten välille.

Ilmainen ja helppokäyttöinen

Kodinplazan avulla tarjouspyynnön jättäjä tavoittaa helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueella toimivat sekä tarjouspyynnöstä kiinnostuneet palveluntarjoajat. Helppokäyttöinen käyttöliittymä tuo selkeyttä esimerkiksi hintojen, palvelusisältöjen, takuiden sekä yritysten rekisteritietojen vertailuun.

– Monet ostajat eivät välttämättä tiedä, että esimerkiksi kotitalousvähennyksen hyödyntäminen onnistuu ainoastaan ennakkoperintärekisteriin kuuluvilta yrityksiltä. Lisäksi autamme kuluttajia tekemään myös parempia ostopäätöksiä.

Yrityskäyttäjien joukosta löytyy monesti myös yrityksiä, joita kuluttaja ei ehkä itse osaisi etsiä. Yksi mieluinen palaute on jäänyt erityisesti Niemisen mieleen.

– Eräs talonrakentaja tarvitsi rakennusprojektiinsa maalämpöjärjestelmän sekä vesikiertoisen lattialämmityksen toimittajaa, mutta tekijän löytäminen oli haasteellista. Meidän kauttamme hän löysi viereiseltä maakunnalta tekijän, joka pystyi toimittamaan molemmat palvelut ja vieläpä sopivaan hintaan.

Kodinplaza.fi

Kesäkuussa 2017 perustettu tarjouspyyntöpalvelu, jonka kautta kuluttaja voi kilpailuttaa tuhansia kodin ja kiinteistön palveluita.

Tähän mennessä sivustolle on jätetty yli 70.000 tarjouspyyntöä.

www.kodinplaza.fi
Video: Kodinplaza / Näin käytät palvelua
 
Julkaistu
25.1.2021