Linjasaneeraus tulossa taloyhtiöön?
Käännä katse markkinoiden matalimpaan lattiakaivoon

Linjasaneerauksen yhteydessä on aika laittaa myös kylpyhuoneen lattiakaivon näkyvä osa kuntoon. Vanhaa kylpyhuonetta remontoidessa asennustilan mataluus voi kuitenkin rajoittaa kaivoratkaisun valintaa. Kotimainen lattiakaivojen valmistaja Vieser on vastannut haasteeseen tuomalla markkinoille extra matalan Vieser One -lattiakaivon, joka sopii yhteen sekä Vieserin perinteisten neliökansien että designkansien kanssa. Varmuuden pitävään vesieristykseen tuo sama kiilarengas kuin niin sanotun perinteisenkin lattiakaivon asennuksessa. Koska kaikki Vieserin kaivot ja kannet ovat keskenään yhteensopivia, esimerkiksi suosittu Vieser Line -linjalattiakaivo sopii matalamman kaivoratkaisun ansiosta yhä useampaan vanhaan kylpyhuoneeseen. Tarvetta pakollisten kompromissien tekemiselle kylpyhuoneremontissa on entistä vähemmän.

Extramatala Vieser One -lattiakaivo tarjoaa yhdessä Vieser Linen kanssa markkinoiden matalimman linjalattiakaivoratkaisun, jonka kokonaiskorkeus on vain 90 mm.Extramatala Vieser One -lattiakaivo tarjoaa yhdessä Vieser Linen kanssa markkinoiden matalimman linjalattiakaivoratkaisun, jonka kokonaiskorkeus on vain 90 mm.

Vieserin tehokas, toimiva ja helposti asennettava Vieser One -kaivoperhe on täydentynyt entistä matalammalla lattiakaivolla. Koska kaikki Vieserin kaivot ja kannet käyvät yhteen ja ovat kiilarenkaan ansiosta turvallisia vesieristyksen suhteen, valinta lattiakaivon näkyvästä osasta jää asukkaalle – ja se voidaan tehdä häntä visuaalisesti miellyttävin perustein.

Lue myös: Märkätilojen remontti taloyhtiössä – linjalattiakaivo tuo lisää vapautta toteutukseen

Vieserin myyntijohtaja Anni Hakolan mukaan rakennusmarkkinan kysynnän ja tarpeiden arvioidaan lähitulevaisuudessa kohdistuvan voimakkaasti korjausrakentamiseen, etenkin linjasaneerauksiin. Tämän vuoksi markkinoille haluttiin tuoda kaivo, joka pystyy vastaamaan erityisen matalien rakenteiden vaatimuksiin.

Kaivo on vain 69 mm korkea, mutta kompaktista koosta huolimatta sen virtaama on 1,2 litraa sekunnissa. Tehokkaan virtaaman ansiosta se soveltuu sekä suihkun että kylpyammeen yhteyteen.

kaivot.JPG

Extra matalan Vieser One -lattiakaivon edut korostuvat välipohjarakenteissa, joissa suositaan hyvin ohutta jälkivalua laatan päälle tai viemäriputkiston kaatojen toteuttaminen on muutoin haasteellista.

Se mahdollistaa muun muassa markkinoiden matalimman sivuliitännällisen linjalattiakaivon asennuksen, jonka kokonaiskorkeus on 90 mm raakalattiapintaan. Tuote on saatavana sekä valutuilla että ilman.
 

Tiesitkö? Vieserin kaivo- ja kansiyhdistelmällä on 10 vuoden järjestelmätakuu.

  

− Vieser on aina pyrkinyt ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan asiakkaiden tarpeeseen. Kuuntelemme tarkasti palautetta ja ideoita kentältä – ammattilaisilta, jotka suunnittelevat märkätiloja ja asentavat lattiakaivoja. Toisaalta haluamme myös vastata loppuasiakkaidemme toiveisiin, luonnehtii Vieserin toimitusjohtaja Annika Jyllilä-Vertigans.

Lue myös: Linjalattiakaivo pelasti kylpyhuoneunelman

Extra matalassa Vieser One -kaivossa on innovatiivinen silikonikumista valmistettu kalvovesilukkoratkaisu, joka on pitkäikäinen ja toimintavarma eri lämpötiloissa ja olosuhteissa. Vesilukon perinteinen vesitila on korvattu ilmatiiviillä kalvovesilukolla, joka avautuu veden virratessa ja sulkeutuu virtauksen lakattua estäen viemärikaasujen pääsyn huonetilaan.

Kalvovesilukko on erittäin hygieeninen, koska siihen ei kerry epäpuhtauksia, vaan lika poistuu veden virtauksen mukana. Tarvittaessa vesilukon voi myös irrottaa ja nostaa ylös. Vedetön kalvovesilukko on käytössä hiljainen, ja se soveltuu erinomaisesti myös tiloihin, joissa perinteisen vesilukon kuivuminen aiheuttaisi hajuhaittoja.

Osta Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Päivitetty
9.2.2023