• Etusivu
  • Rakentaminen

Löydä oma suosikkisi uusista hirsikotimalleista

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 13.01.2021
20211_68110.jpg

Laatutyönä tehty aito hirsikoti kestää aikaa ja muuttuvia trendejä. Honkarakenne valmistaa hirsitaloja jo 60 vuoden kokemuksella, joten sen ammattitaitoon voit luottaa.

Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.

Honka Touko

3498_805219446_2021113155716.jpg

Honka Toukon näyttävä päätyikkuna avaa ympäröivälle luonnolle mahdollisuuden päästä estradille ja tärkeäksi osaksi sisustusta. Talossa on klassinen harjakatto ja erittäin kompakti pohjaratkaisu, mutta korkea olohuone tekee kokonaisuudesta upean avaran.

Touko on talomallina monipuolinen, sillä se soveltuu omakotitaloksi kapeallekin tontille tai vaikka ympärivuotiseksi vapaa-ajankodiksi maisematontille. Talomallin tyyliä on helppo muuntaa mieleiseksi katetulla terassilla ja ruutuikkunoilla.

Katso Honka Toukon pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>

Honka Riekko

20214_70057.jpg

Honka Riekko ihastuttaa selkeälinjaisella ja modernilla ulkoasullaan, joka sulautuu kauniisti suomalaiseen maisemaan. Talomallin tehokas pohjaratkaisu vastaa arjen erilaisiin tarpeisiin ja tilava arkieteinen ilahduttaa erityisesti lapsiperheitä sekä lemmikkien omistajia. Riekko sopii hyvin maisematontille tai ympärivuotiseen vapaa-ajan käyttöön.

Katso Honka Riekon pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>

Honka Huomen

3500_805219446_2021113161148.jpg

Suositun Honka Huomen -talomallin uusi kokovariaatio vastaa isommankin perheen tarpeisiin. Lapsiperheelle sopiva suuri keittiö helpottaa arjen pyörittämistä. Asuinmukavuutta luo myös omassa rauhallisessa siivessään sijaitseva vanhempien makuuhuone, jonka yhteydestä löytyy tilava vaatehuone ja kylpyhuone.

Olohuoneen näyttävän Honka Frame -maisemaikkunan läheisyyteen on mukava kokoontua viettämään vapaa-aikaa sekä perheen että ystävien kesken. Honka Huomen on hyvän elämän koti, jossa on helppo rauhoittua sekä nauttia oleskelusta ja yhteydestä luontoon.

Katso Honka Huomenen pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>
Tutustu Tuusulan asuntomessuilla viime vuonna esiteltyyn pienempään Honka Huomeneen >>>

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20189_54650.jpg
Kompakti Honka Kontti vaikka lomamökiksi, vierasmajaksi, saunaksi tai työhuoneeksi
Pienen ja siron Kontti-malliston suunnittelun lähtökohtana oli, ettei mökeissä ole mitään ylimääräistä. Muotoilija Harri Koskisen 60-vuotiaalle Honkarakenteelle suunnitteleman malliston tyyli on täysin uniikki. Kompaktit mökit soveltuvat parhaiten rentoon asumiseen luonnon keskellä.Honka Kontti -mökeissä luonto on pääosassa. Suomalaisesta männystä valmistetut hirsiseinät rauhoittavat mieltä ja rentouttavat nauttimaan. Valo tulvii suurista maisemaikkunoista sisään ja terassilta avautuu esteetön näkymä ympäröivään maisemaan.– Näissä mökeissä voi keskittyä olennaiseen ja kokea olevansa yhtä luonnon kanssa. Suunnittelun lähtökohta oli, ettei tiloissa ole mitään turhaa tai ylimääräistä: ympäröivä maisema on pääosassa, kertoo Harri Koskinen.Honka Kontit toimivat niin mökkinä, yksiönä, työhuoneena kuin vierasmajanakin. Kaikki mallit on saatavissa pulpetti- ja harjakatolla, joten niistä löytyy helposti myös olemassa olevan rakennuksen tyyliin sopiva vaihtoehto.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton