Löydä oma suosikkisi uusista hirsikotimalleista

Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.

Laatutyönä tehty aito hirsikoti kestää aikaa ja muuttuvia trendejä. Honkarakenne valmistaa hirsitaloja jo 60 vuoden kokemuksella, joten sen ammattitaitoon voit luottaa.Laatutyönä tehty aito hirsikoti kestää aikaa ja muuttuvia trendejä. Honkarakenne valmistaa hirsitaloja jo 60 vuoden kokemuksella, joten sen ammattitaitoon voit luottaa.

Honka Touko

Honka Toukon näyttävä päätyikkuna avaa ympäröivälle luonnolle mahdollisuuden päästä estradille ja tärkeäksi osaksi sisustusta. Talossa on klassinen harjakatto ja erittäin kompakti pohjaratkaisu, mutta korkea olohuone tekee kokonaisuudesta upean avaran.

Touko on talomallina monipuolinen, sillä se soveltuu omakotitaloksi kapeallekin tontille tai vaikka ympärivuotiseksi vapaa-ajankodiksi maisematontille. Talomallin tyyliä on helppo muuntaa mieleiseksi katetulla terassilla ja ruutuikkunoilla.

Katso Honka Toukon pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>

Honka Riekko

Honka Riekko ihastuttaa selkeälinjaisella ja modernilla ulkoasullaan, joka sulautuu kauniisti suomalaiseen maisemaan. Talomallin tehokas pohjaratkaisu vastaa arjen erilaisiin tarpeisiin ja tilava arkieteinen ilahduttaa erityisesti lapsiperheitä sekä lemmikkien omistajia. Riekko sopii hyvin maisematontille tai ympärivuotiseen vapaa-ajan käyttöön.

Katso Honka Riekon pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>

Honka Huomen

Suositun Honka Huomen -talomallin uusi kokovariaatio vastaa isommankin perheen tarpeisiin. Lapsiperheelle sopiva suuri keittiö helpottaa arjen pyörittämistä. Asuinmukavuutta luo myös omassa rauhallisessa siivessään sijaitseva vanhempien makuuhuone, jonka yhteydestä löytyy tilava vaatehuone ja kylpyhuone.

Olohuoneen näyttävän Honka Frame -maisemaikkunan läheisyyteen on mukava kokoontua viettämään vapaa-aikaa sekä perheen että ystävien kesken. Honka Huomen on hyvän elämän koti, jossa on helppo rauhoittua sekä nauttia oleskelusta ja yhteydestä luontoon.

Katso Honka Huomenen pohjaratkaisut ja lisää kuvia >>>
Tutustu Tuusulan asuntomessuilla viime vuonna esiteltyyn pienempään Honka Huomeneen >>>

Lataa tästä talomallien hintatiedot

Haluatko lisätietoa? Jätä Hongalle yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
18.1.2021