Asenna korvausilmaventtiili helposti tuuletusluukkuun

wive-ikkunaluukku

Tuntuuko, että kodin sisäilmaa kaipaa parannusta? Haluatko perheesi hengittävän raikasta ilmaa, joka ei tunnu tunkkaiselta? Ratkaisu on yksinkertainen: paranna kodin ilmanvaihtoa korvausilmaventtiileillä, joiden kautta sisätiloihin virtaa raikasta sisäilmaa. Uusia korvausilmaventtiileitä varten ei edes tarvitse porata reikää seinään, vaan voit asentaa korvausilmaventtiilin helposti puiseen tuuletusluukkuun.

Korvausilmaventtiili tuuletusluukkuun on tee-se-itse-remontoijan unelma: asentaminen tuntuu huomattavasti helpommalta, kun venttiiliä varten tarvittava reikä porataan ikkunan tuuletusluukkuun eikä seinään.

Parempi sisäilma ei siis välttämättä vaadi kallista remonttia, vaan sitä voi parantaa helposti ja nopeasti. Saat tuuletusluukkuun sopivan korvausilmaventtiilin VILPE Wive -valikoimasta.

Näin asennat Wive-venttiilin tuuletusluukkuun: Katso video

Parempi sisäilma ilman vedon tunnetta

Wive-venttiilin saa helposti sulautumaan huoneen sisustukseen maalaamalla tai tapetoimalla. Kuvan tapetti on Boråstapeterin Nocturne 6331 ja maalin sävy on Tikkurilan V490.Wive-venttiilin saa helposti sulautumaan huoneen sisustukseen maalaamalla tai tapetoimalla. Kuvan tapetti on Boråstapeterin Nocturne 6331 ja maalin sävy on Tikkurilan V490.

Modernin VILPE Wive-korvausilmaventtiilin kanssa ei tarvitse huolehtia vedon tunteesta. Wive-venttiili kohdistaa ilmavirran huoneen yläosaan, missä se sekoittuu lämpimän huoneilman kanssa vähentäen vedon tunnetta.

Toinen Wive-venttiilin hyvä puoli on, että sen kannen voi tapetoida tai maalata sisustukseen sopivaksi. Näin korvausilmaventtiili on sopivan huomaamaton. Tyylikkään valkoisen venttiilin voi jättää näkyviin myös sellaisenaan, jolloin se sulautuu hyvin esimerkiksi valkoiseen tuuletusluukkuun.

Venttiili termostaatilla tai ilman termostaattia

wive-tuuletusluukku-asennus

VILPE Wive -korvausilmaventtiili on saatavilla termostaatilla ja ilman termostaattia. Termostaatilla varustettu venttiili sopii kohteisiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. Venttiili mukautuu ulkoilman lämpötilan mukaan, joten sitä ei tarvitse erikseen säätää. Wive-venttiili ilman termostaattia sopii kohteisiin, joissa on koneellinen poistoilmanvaihto.

Tuote on sopiva niin omakoti-, kerros- kuin rivitaloihin.

 

 
Päivitetty
23.2.2023