Tee valmistalosta vapaa-ajan koti, jossa on järkeä

Toteuta haaveesi viihtyisästä vapaa-ajan kodista! Ekologinen Älvsbytalo sopii erinomaisesti myös luonnon helmaan. Samalla saat mökkielämääsi kaikki nykyajan mukavuudet.

Siiri, 3 huonetta, keittiö ja sauna. Huoneistoala 62,5 m²Siiri, 3 huonetta, keittiö ja sauna. Huoneistoala 62,5 m²

Unohda hartiapankkirakentaminen ja hanki vapaa-ajan asunto muuttovalmiina. Valmistalo on helppo tapa hankkia ikioma, ympärivuotinen vapaa-ajan koti – sinä voit keskittyä nauttimaan.

Älvsbytaloissa on valinnanvaraa

Kun rakennat uuden Älvsbytalon, voit valita omiin tarpeisiisi sopivan pohjaratkaisun ja luoda vapaa-ajan kodistasi persoonallisen valitsemalla mieleisesi yli 150 tarjolla olevasta lisävalinnasta.

Älvsbytalo on nopea ja turvallinen

Kaikki talomme rakennetaan Kauhajoen tehtaalla korkealaatuisista materiaaleista ja säältä suojassa.

Rossipohjainen Älvsbytalo nousee harjakorkeuteen päivässä ja lämmöt saadaan päälle samana päivänä. Omat rakentajamme viimeistelevät talon tontillasi ja talo on muuttovalmis 4–5 viikon kuluttua asennuksesta.

Varmasti, edullisesti ja helposti. Tyytyväisyytesi on meille tärkeintä. Älvsbytalolla onkin 2000-luvun paras asiakastyytyväisyys talotoimituksiin (RTS 2020).

Lasse 2–5 huonetta, keittiö ja sauna. Huoneistoalaa alakerrassa 62,5 m² ja esivalmistellussa yläkerrassa alkaen 28,5 m².Lasse 2–5 huonetta, keittiö ja sauna. Huoneistoalaa alakerrassa 62,5 m² ja esivalmistellussa yläkerrassa alkaen 28,5 m².

Älvsbytalo on kustannustehokas

Maksuehtomme ovat ainutlaatuiset – maksat vasta kun talo on valmis ja lopputarkastus tehty. Ennakkomaksua ei ole ja säästät rakennusaikaiset rahoituskulut.

Hintamme ovat selkeät ja pitävät. Kannattaa huomata, että muuttovalmiin talomme hinta sisältää myös vakioperustukset ja rahdin.

Kaikki Älvsbytalot noudattavat kiristyviä energiamääräyksiä jo nyt – oman Energy Wall -seinärakenteemme ja poistoilmalämpöpumpun ansiosta talosi energiankulutus on alhainen.

Tutustu valmistalomarkkinoiden järkevimpään vapaa-ajan kotiin – ota yhteyttä lähimpään Älvsbytalomyyjääsi!

Valitse vapaa-ajan asunnoksesi Älvsbytalo

  • Kodikas, moderni vapaa-ajan asunto nopeasti, järkevään hintaan
  • Ei ennakkomaksuja
  • Vakioperustukset ja rahti kuuluvat hintaan
  • Erinomainen hinnan ja laadun suhde
  • Toimivat tilaratkaisut
  • Runsaasti lisävalintamahdollisuuksia
  • Erittäin pienet energiakustannukset
  • Talo rakennetaan Kauhajoella ja viimeistellään muuttovalmiiksi tontillasi

Katso ajankohtaiset taloesittelyt ja tule tutustumaan talojemme energiatehokkaisiin ominaisuuksiin: alvsbytalo.fi/esittelyt

Voit vertailla talomallistoa myös Talovertailu.fi -osoitteessa.


Tutustu Talovertailuun

 
Julkaistu
28.12.2020