• Etusivu
  • Rakentaminen

Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 11.02.2022
202012_67925.jpg

Oliko taas kirpeä pakkasaamu, kun lähdit aamukahvin juotuasi viemään lapsia päiväkotiin? Ajoitko taas tuon tyhjän tontin ohi, jonka tiedät olevan myynnissä? Katselitko haikeana tontille päin ja selitit lapsille, että tuonne olisi kiva rakentaa uusi koti. Mutta miten, milloin ja millä rahalla? Olet varmasti tutustunut monenlaisiin talopakettivaihtoehtoihin sekä internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta myös varmasti jonkun tuttavasi taloprojektin myötä. Olisiko nyt sinun aikasi kokea tuo ainutlaatuinen projekti ja kohdata unelmasi.

Millaisena pakettina kotisi haluat?

Peruspakettina, täysin muuttovalmiina vai kenties jotain siltä väliltä?
Kaikki Kastellin talomallit on saatavissa peruspakettina, mutta etenkin viittä vaille valmis -vaihtoehto sopii heille jotka haluavat kotinsa muuten valmiina, mutta haluavat sisustaa itse.

Peruspaketti
Peruspaketin valitsevat yleensä he, jotka haluavat rakentaa kotinsa omatoimisesti, hyödyntäen talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Peruspaketin mukana saat selkeät ohjeet, laadukkaat materiaalit ja säästät lopullisissa kuluissa tekemällä itse.

Viittä vaille valmis
Useat haluavat talopaketin melko valmiina, mutta kuitenkin oman kädenjälkensä näkyviin, joten viittä vaille valmis -talopaketti on tällöin oikea valinta. Kastelli hoitaa kotisi vaativimmat vaiheet puolestasi ja sinulle jää vapaat kädet toteuttaa kotisi sisäpinnat, kiintokalusteet sekä kodinkoneet.

Muuttovalmis
Jos haluat kotisi täysin muuttovalmiina, valitse avaimet käteen -talopaketti. Tällöin rakennutat unelmakotisi joko valmiin talomallin pohjalta tai tarpeidesi mukaan muunnellen.

Yksilöllisyyttä persoonallisilla valinnoilla

Jokainen haluaa kodistaan persoonallisen, jossa oma tyyli ja elämä saavat näkyä. Kun olet löytänyt sinulle ja perheellesi sopivan talomallin, sitä on helppo muunnella toiveidesi ja tarpeidesi mukaan oman kastellikauppiaasi kanssa. Kodista saa erittäin yksilöllisen jo muutamilla muutoksilla.

  • Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa tai voit puolipeilata osan pohjaratkaisusta.
  • Voit kasvattaa huoneiden kokoa siirtämällä seiniä tai yhdistämällä tiloja, vastaavasti koko taloa voidaan myös kasvattaa neilöitä lisäämällä.
  • Voit korottaa seiniä ja sisäkattoa tai suurentaa, lisätä tai vähentää ikkunoita toivomiisi suuntiin.
  • Päätä terassien sijainti ja koko ja lisää olohuoneesta ovi terassille.
  • Myös katon muodolla voi muuttaa kodin yleisilmettä.

Pienennä samalla hiilijalanjälkeäsi hankkimalla Kastelli Green™ -puutalo

Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta. Kastelli Green™ -talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta. Kastelli Green™ -taloissa ilmansulku on höyryä läpäisevä Intello-höyrynsulkukangas.

Luonnollisessa puutalossa ilmankosteus pysyy tasaisena, joka on asumisviihtyvyyden kannalta merkittävää. Puutalon kosteutta tasaava rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Kastelli Green™ -talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua.

Luonnollinen puukuitu on äärimmäisen hyvä eristevaihtoehto myös allergiaperheelle!

Info

Info

Ekovilla-eristeellä saat hengittävän kodin

  • Ekovillan avulla kodistasi tulee lämmin ja hyvinvoiva.
  • Ekovillan avulla, kotisi saa hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteudenvaihtelua luonnollisesti.
  • Ekovilla on ekoteko eli se valmistetaan kierrätetystä puukuidusta, esimerkiksi lukemistasi sanomalehdistä. Puukuitueristeen valmistus ja käyttö hillitsevät ilmastonmuutosta, koska puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko elinkaarensa ajan.

Tutustu lisää Kastelli GREEN™-rakenteeseen

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
20235_81987.jpg
Talopaketin ABC - kuinka talopaketti muuntuu kodiksi
Jokainen unelmoi omasta kodista jossakin vaiheessa elämäänsä. Elämäntilanteiden muuttuessa, aikuisuuden kynnyksellä, perhekoon kasvaessa tai pienentyessä, haaveet uudesta kodista ovat väistämättä erilaiset. Kastelli tarjoaa lähes 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin suosikkimallistot ovat kokeneet vuosien aikana muodonmuutosta asiakkaiden toiveet huomioonottaen, muun muassa lyhyempien räystäiden, suurempien ikkunoiden ja freesimpien väsisävyjen kautta, ja siksipä kai Kastelli on vuosi toisensa jälkeen ollut suomalaisten ykkössuosikki talopakettien toimittajista.
20236_61134.jpg
Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla
Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen - Kastelli Green™, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.
20204_64371.jpg
Toimivin keittiö mukautuu arkeen kuin arkeen
Moni viettää nyt kotona enemmän aikaa kuin koskaan ennen ja erityisesti keittiö on kovalla kulutuksella. Kun keittiötä ei suunnitella vain keittiötoimintojen mukaan vaan monipuolisesti päivän kaikki toiminnot huomioiden, saadaan arjesta entistä sujuvampaa!Keittiön on jo pitkään sanottu olevan kodin sydän, ja tottahan se on; keittiö on usein paikka, jonka kautta päivä kulkee aamusta iltaan.
20088_12400.jpg
Terca -julkisivutiilet
Tiilestä on muurattu taloja jo vuosituhansien ajan. Aikojen kuluessa tiilenvalmistuksen tekniikka on kehittynyt, mutta kestävä tiili on säilyttänyt alkuperäiset ominaisuutensa ja luonteensa. Tiilen väri- ja pintavalikoima sen sijaan on kasvanut. Tiili on turvallinen materiaali: se ei pala eikä lahoa ja se kestää hyvin sekä kosteus- että lämpötilan vaihteluja. Muuratun julkisivun kauneus säilyy vuosikymmenestä toiseen ja ikääntyessäänkin tiiliseinä patinoituu kauniisti. Tiili sopii julkisivuksi lähes kaikkiin runkovaihtoehtoihin ja se sopeutuu myös muiden julkisivumateriaalien rinnalle osaksi julkisivua.Ilmaston nopea muutos tulee aiheuttamaan rakennusten julkisivuille merkittäviä rasituksia, esim. kosteudesta johtuvia. Poltetusta tiilestä muurattu julkisivu on ominaisuuksiltaan erinomainen ja tulevaisuudessa entistäkin arvostetumpi ratkaisu.
valmis amperla thermolla eristetty sokkeli
Rintamamiestalon sokkelin eristäminen
Ikosen perheen rintamamiestaloa on kunnostettu huolella ja hartaudella. Kunnostustöitä on tehty vähitellen vuonna 1948 rakennettuun omakotitaloon. Nyt viimeisimpänä lisälämmöneristettiin talon sokkeli ulkoa käsin. Millä, miten ja miksi lisäeristys toteutettiin?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton