Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla

Oliko taas kirpeä pakkasaamu, kun lähdit aamukahvin juotuasi viemään lapsia päiväkotiin? Ajoitko taas tuon tyhjän tontin ohi, jonka tiedät olevan myynnissä? Katselitko haikeana tontille päin ja selitit lapsille, että tuonne olisi kiva rakentaa uusi koti. Mutta miten, milloin ja millä rahalla? Olet varmasti tutustunut monenlaisiin talopakettivaihtoehtoihin sekä internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta myös varmasti jonkun tuttavasi taloprojektin myötä. Olisiko nyt sinun aikasi kokea tuo ainutlaatuinen projekti ja kohdata unelmasi.
sign-1279558_1920

Millaisena pakettina kotisi haluat?

Peruspakettina, täysin muuttovalmiina vai kenties jotain siltä väliltä?
Kaikki Kastellin talomallit on saatavissa peruspakettina, mutta etenkin viittä vaille valmis -vaihtoehto sopii heille jotka haluavat kotinsa muuten valmiina, mutta haluavat sisustaa itse.

Peruspaketti
Peruspaketin valitsevat yleensä he, jotka haluavat rakentaa kotinsa omatoimisesti, hyödyntäen talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Peruspaketin mukana saat selkeät ohjeet, laadukkaat materiaalit ja säästät lopullisissa kuluissa tekemällä itse. 

Viittä vaille valmis
Useat haluavat talopaketin melko valmiina, mutta kuitenkin oman kädenjälkensä näkyviin, joten viittä vaille valmis -talopaketti on tällöin oikea valinta. Kastelli hoitaa kotisi vaativimmat vaiheet puolestasi ja sinulle jää vapaat kädet toteuttaa kotisi sisäpinnat, kiintokalusteet sekä kodinkoneet.

Muuttovalmis
Jos haluat kotisi täysin muuttovalmiina, valitse avaimet käteen -talopaketti. Tällöin rakennutat unelmakotisi joko valmiin talomallin pohjalta tai tarpeidesi mukaan muunnellen.

Vertaile eri toimitussisältöjä

Yksilöllisyyttä persoonallisilla valinnoilla

Jokainen haluaa kodistaan persoonallisen, jossa oma tyyli ja elämä saavat näkyä. Kun olet löytänyt sinulle ja perheellesi sopivan talomallin, sitä on helppo muunnella toiveidesi ja tarpeidesi mukaan oman kastellikauppiaasi kanssa. Kodista saa erittäin yksilöllisen jo muutamilla muutoksilla.

  • Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa tai voit puolipeilata osan pohjaratkaisusta.
  • Voit kasvattaa huoneiden kokoa siirtämällä seiniä tai yhdistämällä tiloja, vastaavasti koko taloa voidaan myös kasvattaa neilöitä lisäämällä.
  • Voit korottaa seiniä ja sisäkattoa tai suurentaa, lisätä tai vähentää ikkunoita toivomiisi suuntiin.
  • Päätä terassien sijainti ja koko ja lisää olohuoneesta ovi terassille.
  • Myös katon muodolla voi muuttaa kodin yleisilmettä.


Näin muokkaat kodistasi mieleisen

Pienennä samalla hiilijalanjälkeäsi hankkimalla Kastelli Green™ -puutalo

Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta. Kastelli Green™ -talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta. Kastelli Green™ -taloissa ilmansulku on höyryä läpäisevä Intello-höyrynsulkukangas.

Luonnollisessa puutalossa ilmankosteus pysyy tasaisena, joka on asumisviihtyvyyden kannalta merkittävää. Puutalon kosteutta tasaava rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Kastelli Green™ -talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua.

Luonnollinen puukuitu on äärimmäisen hyvä eristevaihtoehto myös allergiaperheelle!

Ekovilla-eristeellä saat hengittävän kodin

  • Ekovillan avulla kodistasi tulee lämmin ja hyvinvoiva.
  • Ekovillan avulla, kotisi saa hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteudenvaihtelua luonnollisesti.
  • Ekovilla on ekoteko eli se valmistetaan kierrätetystä puukuidusta, esimerkiksi lukemistasi sanomalehdistä. Puukuitueristeen valmistus ja käyttö hillitsevät ilmastonmuutosta, koska puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko elinkaarensa ajan.


Tutustu lisää Kastelli GREEN™-rakenteeseen


Onhan sinulla Kastellin Talokirja 2021?

 
Päivitetty
28.9.2021