Uuden takan hankkiminen

Uuden takan hankkiminen vanhan takan tilalle tai ylipäätään takan hankkiminen, jos sitä ei ennestään ole tai sille ei ole edes hormia valmiina.
Mistä lähtisi liikkeelle? Miten onnistuisi helpoiten hankinnassa? Ja millainen takka olisi sopivin?


Mielessäsi pyörii varmasti monenlaisia kysymyksiä ja todennäköisesti olet jo pidemmän aikaa katsellut sopivaa takkamallia sekä vertaillut erilaisia malleja keskenään. Suunnitteluvaihe onkin yksi tärkeimmistä vaiheista takkaprojektissa. Takan valinnassa ratkaisevat makuasiat, käyttötarkoitus, käyttävissä oleva tila ja budjetti. Takkaunelmasi voidaan toteuttaa, vaikka kodissa ei olisikaan entuudestaan takkaa tai edes takkavarausta. Takan voi silti tehdä, kunhan sille löytyy oikea paikka.

Petro Structure WhitePetro Structure White

Aloita ostomatka lähimmästä Tulikivi-studiosta

Harkitessasi takan hankintaa, poikkea lähimpään Tulikivi-studioon. Ota mukaasi kotisi pohja- ja leikkauspiirustukset, niin myyjän on helppo katsoa myös hormiin liittyvät asiat samalla kertaa kuntoon. Myymälässä pääset aidosti kokemaan takan materiaalit, pinnan värit ja kiillot sekä tunnustelemaan kaikkia takan hienouksia. Tulikivi-myyjällä saat parhaat tiedot tuotteista ja niiden soveltuvuuksista erilaisiin tiloihin. Tapaamisessa myyjän kanssa kartoitetaan tarkkaan takkatarpeesi, minkä suuruista tilaa takan tulisi lämmittää – sopiiko tilaan parhaiten varaava vai nopeasti lämmittävä kiertoilmatakka vai kamiina. Vaikka takkaa ei olisi entuudestaan, niin takan asennus onnistuu melkein jokaiseen kotiin.

Kurkista Tulikiven mallistot – löytyisikö täältä sinun kotiisi sopiva?

Varaavaan takkaan sijoitus kannattaa

Varaava takka luovuttaa lämmön tasaisesti koko huonetilaan ja se pysyy pitkään mukavan lämpöisenä. Se tukee maalämpöä sekä muitakin lämmönlähteitä matalalla ja tasaisella lämmitystehollaan. Kahden-kolmen tunnin lämmityksellä varaava takka tuottaa lämpöä noin 1-2 vuorokauden ajan. Kun lämpö tulee hitaasti alhaisella teholla taloon, pääosin säteilylämpönä, on talon lämmönjakojärjestelmällä aikaa sopeutua takasta tulevaan lämpöön ja huoneilman lämpötila ei nouse liian korkeaksi.

Takan säteilylämpö tuntuu pehmeältä ja huoneilma pysyy raikkaana. Varaava tulisija ei myöskään ole pinnaltaan polttava, vaan takan kylkeen voit vaikka nojata lämmittelemään. Varaavalla takalla lisäät kodin turvallisuutta ja omavaraisuutta, koska se on ainoa täysin sähköstä riippumaton lämmitysmuoto. Olipa asumismuotosi tai sisustusmakusi mikä tahansa, laajasta Tulikiven takkavalikoimasta löydämme varmasti jokaiseen kotiin sopivan.

Raita S 2D Structure BlackRaita S 2D Structure Black

Varaaviin Karelia-takkamalleihin Koli, Raita, Saramo ja Petro voi valita erilaisten vuolukivipintojen lisäksi skandinaavisen tyylin kaksi uutta suosikkiväriä erilaisilla pintakäsittelyillä. Uusien väripintojen alla takassa sykkii tuttu pohjoiskarjalainen vuolukivi. Tutustu tuotteisiin
 

Kurkista Tulikiven kaikki mallistot – löytyisikö täältä sinun unelmatakkasi?

Takkaremontti on mahdollista toteuttaa muutamassa päivässä

Valitun takan soveltuvuus varmistetaan vielä maksuttomalla kotikäynnillä. Kotikäynnillä on lopputuloksen kannalta erityisen tärkeä merkitys ja johon kannattaa varata aika. Tulikiven asiantuntija tarkistaa asennuksen onnistumisen, jonka jälkeen saat takkatarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen myyjä huolehtii tilauksesi sujumisesta ja uunimestari hoitaa hommat kotonasi ammattitaidolla.

Kutsu Tulikiven asiantuntija käymään!

Sinun ei tarvitse tietää tulisijoista mitään, sillä asiantuntija on apunasi joka askeleella.

Tulikiven uunimestarit työssään.Tulikiven uunimestarit työssään.

Kun vanhan takan purku koittaa, uunimestari suojaa takan ympäristön, jotta se pysyy siistinä. Hän pitää huolen siitä, että kaikki sujuu mallikkaasti. Uusi takkasi tuodaan paikalle mallista riippuen osissa tai kokonaisena. Voit kantaa osat sisään itse tai jättää kantamisen uunimestarille riippuen millaisen takkaremontin kokonaispaketin olet valinnut. Asennustyön lopuksi uunimestari siivoaa paikat ja antaa sinulle ohjeita uuden takan käyttöönottoon.

RAITA S GRAFIARAITA S GRAFIA

Uuden takan annetaan kuivua muutama päivä asennuksesta mallista riippuen, jonka jälkeen takan sisäänajo tehdään maltilla ja lempeästi. Pian uusi takka on valmiina luovuttamaan pehmeää lämpöään.

Tutustu Tulikiven asiakkaiden takkaremontteihin

Haluamme tehdä sinulle takkaremontin helpoksi ja puramme vanhan takkasi ilmaiseksi. Tutustu takkaremonttiin ja hyödynnä purkuetu!

Takkaremontti helposti ja vaivattomasti

Paljonko takkaremontti maksaa?

Takkaremontti

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
29.10.2021