Työvaatteet vaikuttavat työpäivän sujuvuuteen – katso miten vaatteet pärjäsivät testissä

Kolme ammattilaista pääsivät testaamaan IKH:n Patron-talvityövaatetusta sekä Sievin turvajalkineita ja raportoimaan käyttökokemuksistaan. Testissä olivat Patron Adamiitti -talvityötakki, Patron Ametisti -talvityöhousut ja Sievin Viper -turvajalkineet. Lue käyttäjien lopulliset arvioinnit työvaatteista.

Työvaatetesti / Testaaja 1 / raportti 2

Työvaatteet puutavara-auton kyydissä

Puutavara-auton kuskina työvaatteet sekä kengät ovat kovalla koetuksella. Työtä tehdään vaativissa ja vaihtelevissa olosuhteissa muun muassa kylmyys, pimeys, sateet, hankalat työasennot, lika ja liukkaat pinnat asettavat kovat vaatimukset vaatteille ja kengille.

Lue testaajan kokemuksista

Talvitakki

Työvaatetesti / Testaaja 2 / raportti 2

Työvaatteet haastavissa olosuhteissa

Maaseutuyrittäjän työolosuhteet ja -ympäristöt vaihtelevat betonilattialta suohon, säästä ja kellonajasta riippumatta. Päivään mahtuu kaikkea ja työvaatteiden on pysyttävä menossa mukana.

Lue testaajan kokemuksista

Työkengät

Työvaatetesti / Testaaja 3 / raportti 2

Työvaatteet mukana kirvesmiehen hommissa

Kirvesmiehen työssä talvivaatetukselta odotetaan lämmön pitävyyttä, kestävyyttä ja näkyvyyttä. Työvaatteissa täytyy voida liikkua ketterästi kattoristikoiden välissä ja kyetä kantamaan raskaita taakkoja ilman, että työvaatetus on siihen esteenä. Rakenteissa kiipeily yleensä karsii jyvät akanoista työvaatetuksen osalta.

Lue testaajan kokemuksista

Kirvesmies neliö
 
Julkaistu
7.12.2020