Poimi inspiroivat ideat kodin tunnelmalliseen talvivalaistukseen

Vuoden pimeimpänä aikana valaistuksen merkitys korostuu: valoilla koristelu tuo iloa ja piristystä arkeen ja luo upeaa tunnelmaa talven tärkeimpiin juhlahetkiin. Jouluvalojen sijaan nykyisin puhutaan usein kausivaloista, sillä kauniita ja ajattomia valoja voi hyvin pitää esillä pidempäänkin. Nykyaikaiset ledit kuluttavat vain vähän energiaa, joten halutessasi voit huoletta pitää koristevaloja päällä vaikka vuorokauden ympäri, mutta ajastimilla saat valot loistamaan vaivattomasti myös rajattuna aikana.

Airamin paperitähdet ja paperivalosarjat ovat klassisia kodin kaunistuksia.Airamin paperitähdet ja paperivalosarjat ovat klassisia kodin kaunistuksia.

Koristekäytössä ledit sopivat monenlaisiin sisustuselementteihin – vain mielikuvitus on rajana niiden käytössä. Ledit eivät kuumene, joten niitä voidaan yhdistää turvallisesti herkkiinkin materiaaleihin, kuten kankaisiin ja paperiin.

Vasemmanpuolisessa kuvassa on shampanjan sävyisin lehdin ja helmin koristeltu kimaltava  Frida-köynnös.  Oikealla  Saana-koristesarja, josta on saatavissa kolme erilaista kuviointia: kukka, kide- ja helmipallo.Vasemmanpuolisessa kuvassa on shampanjan sävyisin lehdin ja helmin koristeltu kimaltava Frida-köynnös. Oikealla Saana-koristesarja, josta on saatavissa kolme erilaista kuviointia: kukka, kide- ja helmipallo.
Ella-kimallesarja tuo kattaukseen viehättävästi hopeisia kukkia ja helmiä.Ella-kimallesarja tuo kattaukseen viehättävästi hopeisia kukkia ja helmiä.

Myös ruokailuhetkien tunnelmanluontiin monipuoliset ledit käyvät hyvin, sillä juhlapöydän herkut pääsevät oikeuksiinsa kauniisti valaistussa kattauksessa – ja tavallisempaan ateriointiinkin saadaan koristevaloilla ripaus arjen luksusta.

Led-koristevalot ovat monikäyttöisiä, joten niitä on helppo siirrellä aina tarpeen, ajankohdan ja oman mielen mukaan; kattauksesta ikkunalaudalle ja lasipurnukasta piironginreunalle.

Niili-kierresarja taipuu helposti haluttuun muotoon, joten se sopii mainiosti esimerkiksi kranssiin tai istutuksiin.Niili-kierresarja taipuu helposti haluttuun muotoon, joten se sopii mainiosti esimerkiksi kranssiin tai istutuksiin.
Sandra-led-vahakynttilän (vas.) liikkuva liekki antaa elävän kynttilänvalon tunnun.  Serata- loimuliekkilyhty (oik.) muistuttaa perinteistä myrskylyhtyä ja sopii esimerkiksi katetulle terassille.Sandra-led-vahakynttilän (vas.) liikkuva liekki antaa elävän kynttilänvalon tunnun. Serata- loimuliekkilyhty (oik.) muistuttaa perinteistä myrskylyhtyä ja sopii esimerkiksi katetulle terassille.

Talvi on perinteisesti kynttilöiden polttamisen kulta-aikaa. Elävään tuleen liittyy kuitenkin aina riskinsä, ja erityisesti perheessä, jossa on lemmikkejä tai pieniä lapsia, extravarovaisuus kannattaa. Led-kynttilät tarjoavat tähän mainion vaihtoehdon: aidolta tuntuvan kynttiläntuikkeen täysin paloturvallisessa muodossa. Airamilta löydät laajan valikoiman erilaisia led-kynttilöitä, -lyhtyjä ja -kynttelikköjä.

Valokuusen voi asentaa esimerkiksi seinälle jouluisen tunnelman luojaksi.Valokuusen voi asentaa esimerkiksi seinälle jouluisen tunnelman luojaksi.

Aidon joulukuusen hankkiminen kotiin ei ole aina syystä tai toisesta mahdollista, mutta onneksi vaihtoehtoisia kuusiakin on tarjolla. Esimerkiksi kuusen muotoiset led-verkko ja -valokehikko ovat persoonallisia joulukuusia parhaimmillaan – ja taatusti allergiaystävällisiä!

30 metriä pitkässä Teno-valosarjassa on yhteensä huikeat 1000 lediä.

30 metriä pitkässä Teno-valosarjassa on yhteensä huikeat 1000 lediä.

Pihapuiden näyttävään tunnelmavalaistukseen sopii mainiosti esimerkiksi Airamin Teno-valosarja, joka on saatavissa kahdessa eri pituudessa: 15- ja 30-metrisenä. Teno-sarjoja voidaan myös ohjata kätevästi netistä ladattavan applikaation kautta.

Ulkona koriste- ja jouluvalojen pitää kestää myös kosteutta ja pakkasta. Jotta muoviosat eivät murru, valoja ei kannatta käsitellä kovan pakkasen aikaan. Asettele ne siis paikoilleen ajoissa.
 

Muista! Ulkotiloihin sopivaa tuotetta (IP44) voi käyttää myös sisällä, mutta sisätiloihin tarkoitettua tuotetta (IP20) ei voi käyttää ulkona.

 
Päivitetty
21.12.2020