Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti

Jälleen on renkaiden vaihdon aika. Talvirenkaiden asennuksen yhteydessä on myös tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen painepumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen sekä pienempien vesiurheiluvälineiden täyttämiseen.

renkaan_vaihto_1920x1080

Rengas täyteen nappia painamalla

Perinteinen käsi- tai jalkakäyttöinen pumppu löytyy lähes jokaisen varaston nurkasta. Niissä käytettävyys ei usein kuitenkaan ole se kaikkein optimaalisin, etenkin jos ilmaa tarvitaan enemmän sekä tiettyyn painelukemaan. Lisäksi metalliosat ovat saattaneet käytössä vääntyä tai vanhat tiivisteet vuotavat. Itse pumppaaminen käykin sitten jo treenistä ja nostaa hien otsalle.

Boschin uusi EasyPump-akkupumppu on ratkaisu lähes kaikkiin ilmantäyttötarpeisiin. Laitteen esivalinnan avulla voidaan pumpata tarkasti ja automaattisesti jopa 10.3 bariin asti. Viisi selkeää näppäintä ja helppolukuinen näyttö varmistavat yksinkertaisen ja sujuvan käytön. Kirkkaalta näytöltä on helppo katsoa lukemat kaikissa olosuhteissa. Laite näyttää samaan aikaan nykyisen- sekä tavoitepaineen.

pre-selection-automatic-switch-off-2813623-hires-png-rgb-oneux-

Yhteensopiva eri venttiileille

Kevyt ja ergonomisesti muotoiltu EasyPump on kooltaan vain 0,5 litran panttipullon kokoinen. Erittäin hiljainen ja vähäinen tärinä lisäävät käyttömukavuutta, joka on toteutettu moottoria ympäröivän kumivaimennuksen sekä kotelon muotoilun avulla.

Eri täyttötilanteita varten laitteen kahvaan on sijoitettu kätevä säilytyskotelo, josta löytyvät yleisimmät sovittimet: palloneula, ranskalainen venttiili ja palloadapteri kulkevat aina mukana ja ovat näin heti vaihdettavissa venttiilin sopivaksi.

bosch_easypump_bike_1520x855

Vaivaton käyttö missä tahansa

Kangaspäällysteellä ja kierremetalliliittimellä varustettu laadukas letku kääntyy 360° ja on pituudeltaan 20 cm, joten sillä saavutetaan helposti myös ahtaissa ja kapeissa paikoissa sijaitsevat venttiilit.

Käyttöä helpottaa lisäksi laitteen led-valo. Letkun yläpuolelle integroitu Boschin kirkas LED-valo varmistaa, että venttiilialue on aina valaistu ja työskentely onnistuu vaivatta myös heikossa valaistuksessa sisä- ja ulkotiloissa.

Yhdellä akkulatauksella voidaan täyttää yhteensä 4 auton rengasta ja laite on ladattavissa kätevästi missä tahansa samalla kaapelilla kuin puhelin (USB-C).

Paineen täyttö täsmällisesti ja turvallisesti

EasyPump-akkupumpun tavoitepaine on asetettavissa +/- toiminnon avulla ja se lopettaa pumppaamisen automaattisesti saavutettuaan tavoitepaineen. Auto-Off -toiminto puolestaan lisää turvallisuutta: pumppu sammuu automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty 3 minuutin sisällä.

Tekniset tiedot

Akun jännite: 3,6 V
Kapasiteetti: 3,0 Ah
Ilmavirta: 9 l/h
Max paine: 10,3 bar
Lataus: USB-C
Paino: 423 g
compressed-air-pump-1280x720
 
Päivitetty
13.10.2021