Keittiöremontti – saako halvalla hyvää?

Keittiöremontti on mahdollista toteuttaa hyvinkin edullisesti. Se, voiko pihistämällä tehtyyn keittiöremonttiin olla tyytyväinen, riippuu ennen kaikkea omista tarpeista ja toiveista. Lue vinkit, millä tavoin keittiön remontoinnissa on mahdollista säästää järkevästi.

Läheskään aina koko keittiötä ei ole välttämätöntä remontoida kerralla. Pienetkin muutokset, kuten kierrätyspisteiden tai säilytystilan lisäys, voivat parantaa käytännöllisyyttä huomattavasti.Läheskään aina koko keittiötä ei ole välttämätöntä remontoida kerralla. Pienetkin muutokset, kuten kierrätyspisteiden tai säilytystilan lisäys, voivat parantaa käytännöllisyyttä huomattavasti.

5 säästövinkkiä keittiöremonttiin

1. Aina ei ole tarpeen remontoida koko keittiöitä lattiasta kattoon, vaan myös pienemmillä – ja edullisemmilla – muutoksilla voidaan saada aikaan haluttu lopputulos. Kartoita siis, mitkä asiat keittiössäsi kaipaavat kipeimmin muutosta − hyvää ja toimivaa ei kannata turhaan uusia.

Olipa keittiössä tarvetta pienelle tai suuremmalle remontille, asiantuntevan keittiösuunnittelijan apua kannattaa hyödyntää parhaan budjetin mukaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Powerin tarjoama keittiösuunnittelupalvelu on maksuton, ja suunnittelu voidaan tehdä kätevästi myös etänä.

Varaa ilmainen suunnitteluaika

2. Mitä enemmän tasopinta-alaa ja kodinkoneita keittiössä on, sitä kalliimmaksi keittiön kokonaishinta helposti nousee, jos näissä ei haluta pihistää valitsemalla halvimpia tuotteita.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että edullisesta hintaluokastakin löytyy nykyisin runsaasti toimivia vaihtoehtoja. Esimerkiksi monet hyvillä perusominaisuuksilla varustetut integroitavat kodinkoneetkin ovat tänä päivänä varsin kohtuuhintaisia. Jos kaikki keittiön kodinkoneet tulevat samalta valmistajalta, hyödyt myös edullisemmasta pakettihinnoittelusta.

Suosittujen laminaattitasojen valikoima puolestaan on niin laaja, että edullisen, kestävän, helppohoitoisen ja omaan tyyliin sopivan työtason löytäminen ei ole lainkaan mahdotonta. Tee siis riittävästi tuote- ja hintavertailua – voit yllättyä positiivisesti!

3. Jos budjetti on tiukka, on hyvä varautua siihen, että kompromissejakin on tehtävä. Älä kuitenkaan säästä väärissä paikoissa, vaan mieti tarkkaan, mitkä asiat keittiössäsi ovat niin tärkeitä, että niissä et halua joustaa. Esimerkiksi hyllylliset alakaapit ovat laatikostoja halvempia, mutta niiden epäkäytännöllisyys voi päivittäisessä käytössä alkaa nopeasti ärsyttää.

 

Valitse kiinteisiin kalusteisiin värejä ja materiaaleja, joihin et kyllästy äkkiä ja jotka kestävät aikaa.

4. Pidemmällä tähtäimellä säästät, kun keittiöremontissa uusittuja kalusteita ei tarvitse alkaa vaihtaa pian uudestaan. Valitse siis kiinteisiin kalusteisiin värejä ja materiaaleja, joihin et kyllästy äkkiä ja jotka kestävät aikaa. Vaihtelua sisustukseen on huomattavasti helpompi – ja edullisempi – tuoda esimerkiksi tekstiilejä tai tapettia vaihtamalla.
Neutraalin värisiin oviin on helppo yhdistellä keittiön muuta sisustusta, jota on edullisempi päivittää vaihtuvien trendien ja mieltymysten mukaan.Neutraalin värisiin oviin on helppo yhdistellä keittiön muuta sisustusta, jota on edullisempi päivittää vaihtuvien trendien ja mieltymysten mukaan.

5. Seuraa kampanjaetuja ja tarjouksia. Ajoittamalla keittiöremontin kampanja-aikaan, voit säästää helposti huomattavia summia rahaa. 


 
Päivitetty
21.4.2021