Kestävää sekä luonnonläheistä asumista - voi hyvin hirsikodissa

Tänä päivänä puhutaan paljon siitä, että puu toimii puhdistavana materiaalina ja edistää ihmisen hyvinvointia. Yhä useampi meistä valitsee kotinsa pintoihin puuta tai haluaa kotinsa rakennettavaksi hirrestä. Suomessa hirsirakentamista on toteutettu jo satoja vuosia, mikä puhuu puun loistavien ominaisuuksien puolesta. Lisäksi siinä on jotain perin suomalaista, kun kodin seinämateriaalina on aito puu. Hirsi istuu erinomaisesti ekologisen asumisen arvoihin, sillä se on uusiutuva ja luonnonkiven ohella ainoa sataprosenttinen luonnonmateriaali.

HirsiJukka 144-10HHirsiJukka 144-10H

Modernit hirsimallit asettuvat maisemaan kuin maisemaan

Ikkunoista sisään kulkeutuva pehmeä valo sekä osittain avoimet tilaratkaisut ovat omiaan tuomaan kodikasta tunnelmaa oleskelutiloihin rajaten samalla yksityisemmät asuintilat muusta kodista. Sijoittaisitko sinä esimerkiksi makuuhuoneet toiseen kerrokseen tai olisiko käytännöllinen tupakeittiö arkeesi sopiva?

Kurkista hirsitalomallisto

HirsiJukka 105-12HHirsiJukka 105-12H

Modernit hirsimallit tarjoavat nykyaikaista ulkonäköä niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Pelkistetyt ja linjakkaat muodot tekevät näistä hirsimalleista ajanmukaiset kodit, jotka sulautuvat ympäröivään maisemaan saumatta. Hirsimallien suunnittelussa on otettu huomioon myös erilaiset tonttikoot, joten sopiva koti löytyy varmasti.

Pienetkin yksityiskohdat ovat meille tärkeitä, jotta hirsikodista tulee haaveiden mukainen – ja vielä hieman enemmän.
– Jukkatalo

Mitä kodiltasi kaipaat?

Talvi on hyvää aikaa suunnitella rakentamista. Kaipaatko esimerkiksi yksikerroksista vai kaksikerroksista kotia? Mikä sinulle on se tärkein ominaisuus, joka kodistasi on löydyttävä? Paljonko tarvitset asuinpinta-alaa? Tässä muutamia kysymyksiä pohdittavaksi.

HirsiJukka 131-11HHirsiJukka 131-11H

Ikiomasta hirsikodista haaveilevalle mainio valinta on Hirsijukka. Talonrakennusprojektiin kuuluu kymmeniä eri työvaiheita, mutta Muuttovalmiin Hirsijukan valmistuessa sinun ei tarvitse huolehtia, tuleeko kaikki osa-alueet huomioitua ja miten työvaiheet toisiinsa limittyvät. Saat kaiken yhdellä sopimuksella, ja tarkoin valitut ammattilaiset vastaavat projektista tehtaalta pystytykseen ja kiintokalusteista talotekniikan viimeistelyyn. Muiden talomallien tapaan myös Hirsijukka on täysin muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Muuttovalmis-toimitussisältöön kuuluu sisustuspalvelu, jonka avulla saat juuri sellaisen kodin, josta haaveilet – ilman lisähintaa. Ammattilaisen kanssa tehtyjen valintojen pohjalle on helppo toteuttaa kodille ilme, joka kestää aikaa. Voit valita Hirsijukan myös Sisusta itse -toimitussisällöllä. Jukkatalo tekee rakentamisen raskaimmat vaiheet, ja sinä saat luoda kotisi ilmeen inspiroivine sisustuksineen itse.

Voit tutustua Jukkatalon talomalleihin myös Talovertailun puolella.
Talovertailuun

HirsiJukka kotimaista laatua

Jukkatalon HirsiJukka-rakenne on taattua kotimaista laatua sekä hirsiteknologian huippua. Kontiotuotteen valmistamat SmartLog™ on markkinoiden edistyksellisin painumaton hirsi.
Massiivisen hirsiseinän selvänä etuna on sen kyky tasata tehokkaasti sisätilan kosteudenvaihteluja. Näin ollen ekologinen materiaali on myös allergiaystävällinen vaihtoehto.

HirsiJukka 126-10HHirsiJukka 126-10H

Kiinnostuitko?


 
Päivitetty
14.12.2020