2020-luvun kotimainen ISOVER-lasivilla ei pölise, eikä kutise

Nykypäivän pehmeä lasivilla on vuosien tuotekehityksen tulos. Se on miellyttävää ja pehmeää käsitellä, vaikka ihan paljain käsin. Se ei kutise eikä pölyä.

Tuotekehityksessä on haluttu erityisesti kiinnittää huomiota tuotteiden pölyämättömyyteen, käsiteltävyyteen ja asentamismukavuuteen. Jämäkkä levy ei hajoa ja se on helppo leikata ja asentaa.

750 Artikkeli_ISOVER_Rakennuslehden_liite_Rakennusalan_parhaat_

ISOVER-eristeiden levykoot on mitoitettu asentamista ajatellen ja ne soveltuvatkin leikkaamatta yleisimpiin runkoväleihin (k600, k900 ja k1200). Lisäksi sama levykoko soveltuu kaikkiin tärkeimpiin eristyskohteisiin - seiniin ja yläpohjiin, jolloin asentajan täytyy valita vain paksuus.

Lyömättömät ominaisuudet:

  • Ei pölise, eikä kutise
  • Tehokas lämmöneriste
  • Pehmeä, mutta jämäkkä asentaa ja leikata
  • Eristää tehokkaasti myös ääntä
  • Palamaton
  • Valmistettu Suomessa kotimaisesta keräyslasista
  • Ekologinen ja vähähiilinen
  • Myrkytön ja terveellinen valinta

Tiesitkö: Kyseessä on Avainlipputuote
750 703 isover-premium33-extracted-mika-2 pienempi avainlippu.j

Kätevä puristepaketti - ISOVER Multipack

ISOVER MULTIPACK on kätevä puristepaketti, joka tuo säästöjä. Multipackin ansiosta ajetaan vuoden aikana 3 500 täyttä rekkakuormaa vähemmän, ja se tarkoittaa merkittävästi vähemmän liikennepäästöjä ympäristöön. Multipack on myös helppo varastoida. ISOVER Multipack mahtuu helposti peräkärryyn ja lavapakkauksen voi myös hajottaa kätevästi viiden paketin yksiköihin, jotka voi kuljettaa vaikkapa henkilöauton katolla tai peräkärryllä.
Kimmoisana tuotteena ISOVER-eristeet palautuvat normaalimittoihinsa välittömästi paketin avaamisen jälkeen ja ne voidaan asentaa paikoilleen heti. Tuotteet on puristettu noin 1/4 osaan vapaasta tilavuudestaan.

750 490 ISOVER-premium33-pack-open-harmaampi-pieni_rgb

ISOVER keveät rakennuseristeet esittäytyvät:

ISOVER PREMIUM 33.
”Asentajan valinta. 9 % parempi lämmöneristävyys.”

750 isover-premium33-extracted-product

ISOVER PREMIUM 33 tuotteen on kehitetty ammattilaisten tarpeisiin huomioiden tuotteen käsiteltävyys, jämäkkyys asennettaessa, pölyävyys, leikattavuus ja asennusnopeus.
ISOVER PREMIUM 33:lla eristystyö on nopeampaa verrattuna perustason eristeisiin, koska tuote asettuu oikein mitoitettuun runkoväliin vaivattomasti ja tuotetta tarvittaessa helppo leikata.

ISOVER PREMIUM 33 kuuluu lämmöneristysominaisuuksiltaan villaeristeiden parhaimmistoon ja on lämmöneristävyydeltään 9% parempi kuin ISOVERin aikaisempi ammattilaisille kehitetty tuote (ISOVER KL-36), mikä mahdollistaa ohuemmat rakenteet tai paremman lämmöneristävyyden. Tuotteen hinta-laatu-suhde hakee vertaistaan markkinoilla olevista lämmöneristetuotteista.

Tutustu ISOVER PREMIUM 33 - eristeeseen

ISOVER EXTREME 31.
”Kun halutaan parasta lämmöneristävyyttä”

750 ISOVER-extreme31-pack-single-product

ISOVER EXTREME 31 on lämmöneristys­ominaisuuksiltaan markkinoiden paras kaikista kevyistä villaeristeistä. Tuotteen lämmöneristävyys on jopa 16 % parempi markkinoilla yleisesti käytössä oleviin 36-luokan villaeristeisiin verrattuna. Parempi lämmöneristävyys tuo säästöjä lämmityskuluissa koko rakennuksen tulevan eliniän. ISOVER EXTREME 31 -levyn jämäk­kyys tekee siitä ihanteellisen käsitellä ja asentaa niin kuori- kuin runkorakenteisiinkin.

Tutustu ISOVER EXTREME 31 -eristeeseen

ISOVER ACOUSTIC.
”Pölinät pois”

 

750 ISOVER-acoustic-pack-single-product

ISOVER ACOUSTIC on eristevillalevy, joka on kehitetty väliseininärakenteiden ääneneristeeksi. Eristeen optimoitu paino/tiheyssuhde tekee siitä erinomaisen ja kustannustehokkaan vaihtoehdon välisei­nien ääneneristeeksi. ISOVER ACOUSTIC -tuotepaketti on puristettu puoleen vapaasta tilavuudestaan, mikä tarkoittaa työkohteessa vähemmän villapaketteja ja ennen kaikkea vähemmän eristepakettien siirtelyä. Tuote on helpompi leikata, jämäkämpi asentaa, pölyttömämpi ja muutenkin miellyttävämpi käsitellä kuin ISOVERin vastaava aikaisempi tuote (KL AKU).

Tutustu ISOVER ACOUSTIC -eristeeseen

Eristeen valinta on tärkeä päätös

Hyvä lämmöneristäminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumismukavuuden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. ISOVER tarjoaa tehokkaita ja turvallisia äänen- ja lämmöneristysratkaisuja kaikkeen rakentamiseen ja remontointiin.

Suomalaisiin oloihin Suomessa suunnitellut ISOVER-eristeet valmistetaan ISOVERin tehtailla Hyvinkäällä ja Forssassa. Ne ovat järkevä valinta rakennukselle, mutta myös ympäristölle. Lasivillan valmistukseen käytetyistä raaka-aineista kierrätyslasia on jopa 70 % ja ISOVER onkin Suomen suurin kierrätyslasin käyttäjä. ISOVERilla on tutkitusti myös pieni hiilijalanjälki. Kierrätysmateriaalin käytön lisäksi hiilijalanjälkeä pienentävät uusiutuvan energian käyttö tuotannossa ja sekä puristepakkaukset, jotka vähentävät muovijätettä ja liikennepäästöjä.

Lue lisää ISOVERin uutuustuotteista: www.isover.fi


 
Päivitetty
8.7.2021