Haaveiletko raikkaasta sisäilmasta?

Ilmanvaihtokone on kuin talosi keuhkot: se huolehtii, että sisätiloissa riittää raikasta ilmaa ja että käytetty ilma poistuu. Kun tuloilma suodatetaan puhtaaksi, jaksat ja voit paremmin. Siksi on tärkeää, että vaihdat suodattimet säännöllisesti!

Vaihtamalla suodattimet säännöllisesti suojaat itsesi ja perheesi ulkoilman epäpuhtauksilta ja kotisi sisäilma pysyy raikkaana.

Vaihtamalla suodattimet säännöllisesti suojaat itsesi ja perheesi ulkoilman epäpuhtauksilta ja kotisi sisäilma pysyy raikkaana.

Ilmanvaihtokoneen yksi tehtävistä on suodattaa sisään tuotavasta tuloilmasta pölyt, pienhiukkaset ja ilmansaasteet. Suodatettu, puhdas sisäilma on osa hyvinvointia ja asumismukavuutta. Korkealaatuinen suodatus on tarpeellista erityisesti perheissä, joiden jäsenet ovat alttiita hengityselinvaivoille.
 

Miksi suodattimet pitää vaihtaa?

Vaihtamalla suodattimet säännöllisesti, suojaat itsesi ja perheesi ulkoilman epäpuhtauksilta. Epäpuhtauksia muodostuu mm. liikenteestä ja teollisuudesta. Etenkin keväisin ilmassa on paljon siitepölyä, joka herkistää allergikkoja entisestään. Suodattimien vaihto on tärkeää myös ilmanvaihtokoneen toiminnan kannalta. Tehokas suodatus vähentää lisäksi kanaviston puhdistuksen tarvetta. Lue lisää aiheesta. 

Miten usein suodattimet kannattaa vaihtaa?

Suodattimet tulisi pitää puhtaina ja vaihtaa riittävän usein, jotta suodatusteho säilyy. Hyvä nyrkkisääntö on vaihtaa suodattimet keväisin ja syksyisin eli kahdesti vuodessa. Vilkasliikenteisessä ympäristössä tai allergiaperheessä suodattimet voi olla tarpeen vaihtaa useamminkin.

Miksi kannattaa käyttää alkuperäisiä suodattimia?

Alkuperäisten suodattimien etuna on, että ne on suunniteltu ja mitoitettu ilmanvaihtokoneellesi. Vääränlaiset suodattimet voivat aiheuttaa vuotovirtauksia ja jopa rakenteiden kostumista. Käyttämällä alkuperäisiä suodattimia varmistat ilmanvaihtokoneesi toiminnan ja sisäilma pysyy laadukkaana.

Valloxin alkuperäiset suodattimet valmistetaan Suomessa ja niillä on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.

Hanki alkuperäiset Vallox-suodattimet lähimmältä jälleenmyyjältä tai verkkokaupasta: valloxsuodattimet.fi
 

 
Julkaistu
9.11.2020