Laatoitettava kaivonkansi, jolla on kaksi käyttötapaa

Uuden innovatiivisen Vieser Flip -kaivonkannen toisella puolella on valitsemasi laatta, toisella puolella ruostumaton teräspinta. Kumpi puoli on ylöspäin – valinta on sinun. Kantta kääntämällä voit uudistaa kylpyhuoneesi ilmeen vaivattomasti vaikka joka päivä.

Vieser Flip -kansi voidaan laatoittamalla häivyttää hyvin huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen lattiaa.

Vieser Flip -kansi voidaan laatoittamalla häivyttää hyvin huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen lattiaa.

Kotimainen Vieser Flip on uusi muuntautuva lattiakaivonkansi, jolla on kaksi käyttötapaa. Kannen toisella puolella on ajattoman tyylikäs sileä teräspinta ja toinen puoli voidaan laatoittaa haluamallasi laatalla. Laatoitettu kansi voi joko sulautua huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen yhtenäistä lattiapintaa tai sitä voidaan vastaavasti korostaa ympäröivästä lattiasta – aivan kuten haluat.

Voit vaihtaa Vieser Flip -kannen puolta itse aina helposti mielesi mukaan, sillä kansi on pieni ja kätevä kääntää ilman työkaluja. Kannen kääntäminen onnistuu vaivattomasti käsin reunoista kiinni ottamalla. 

Pienen kokonsa ansiosta kansi sopii hyvin kompaktiinkin kylpyhuoneeseen, olipa kyseessä sitten uudis- tai remonttikohde. Kauniin muunneltavan kannen alla toimii luotettava Vieser-lattiakaivo, jonka erinomainen virtausteho ja pitkä puhdistusväli tekevät käytöstä huoletonta ja sujuvaa.
 

Vinkki! Vieser Flip -kaivonkannen tapaan myös Vieser Corner -kaivonkansi sopii mainiosti kompaktiin kylpyhuoneeseen. Lue lisää nurkkaan asennettavasta Vieser Cornerista.

Terästä vai sittenkin laattaa? Vieser Flipin käännettävyyden ansiosta voit muuttaa mieltäsi kuinka usein tahansa.

Terästä vai sittenkin laattaa? Vieser Flipin käännettävyyden ansiosta voit muuttaa mieltäsi kuinka usein tahansa.

Vieser Flip – kotimaista laatua kylpyhuoneeseen

• Nopea, helppo ja turvallinen asennus
• Luja ja miellyttävä jalan alla
• Suositeltava laatan paksuus 6 mm (laattaa hiomalla on mahdollista asentaa hieman paksumpi laatta)
• Monta tapaa laatoittaa: voidaan joko häivyttää osaksi lattiapintaa samalla laatalla, korostaa erilaisella laatalla tai laatoittaa osaksi lattian kuviota
• 10 vuoden järjestelmätakuu Vieserin kannelle ja kaivolle
• Suunniteltu ja valmistettu Suomessa


Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
9.11.2020