Hyvällä kiukaalla nautinnollista saunomista

Marraskuun koleat kelit saavat kaipaamaan lämpöä. Onneksi paras lääke löytyykin lähes jokaisesta kodista – jo pelkkä ajatuskin saunan lauteille nousemisesta tuo hyvän mielen. Saunan lämmössä viihtyy pitkään, kun kiuas antaa mieltymysten mukaiset löylyt. Vanhan kiukaan vaihtamisella voi parantaa saunakokemusta huomattavasti.

Saunassa keho ja mieli rentoutuvat ja olo on virkistynyt hyvien löylyjen jälkeen.Saunassa keho ja mieli rentoutuvat ja olo on virkistynyt hyvien löylyjen jälkeen.

Etkö enää viihdy saunassa kuten ennen? Syy saattaa löytyä kiukaasta

Kun kiukaan vaihto on käynyt mielessä useampaan otteeseen, ja rapautuneiden kivien välistä kuuluu vaimea sihaus hartaasta lämmittämisestä huolimatta, on korkea aika päivittää löylyjen laatu asiaan kuuluvalle tasolle.

Kiuas toimii optimaalisesti ja palvelee parhaiten, kun sen valinnassa on huomioitu tilan koko sekä pintamateriaalit, saunojien toiveet lämmitystavasta ja kiukaan sijoitus tilassa. Sopiva kivimäärä ja teho yhdessä vaikuttavat osaltaan löylyjen tasaisuuteen ja runsauteen. Myös kiukaan malli on iso osa saunan sisustusta ja tunnelmaa. Tyylikästä kiuasta on ilo katsella lauteilla.

Löydä sopiva kiuas saunaasi kiuasvalitsimen avulla.

Tutustu myös kiuas-kampanjaan Rakentaja.fi verkkokaupassa!

Uusi ja laadukas kiuas palvelee saunojia luotettavasti ja antaa juuri mieltymysten mukaiset löylyt.Uusi ja laadukas kiuas palvelee saunojia luotettavasti ja antaa juuri mieltymysten mukaiset löylyt.

Tee saunomisesta arjen luksusta

Kiukaan vaihdon yhteydessä on hyvä tilaisuus päivittää muutenkin pitkään palvellutta saunatilaa. Remontti tuo piristystä ja uutta fiilistä saunomiseen. Näyttävä kiuas, puupintojen sävytys, lauteiden huoltokäsittely tai uusiminen sekä led-valaistuksen asentaminen nostavat saunomisen aivan uudelle tasolle.

Kiukaan paikkaa voi myös vaihtaa ja valita malli siten, että sijoittaminen esimerkiksi lauteiden keskelle upotuksena on mahdollista. Tällöin myös löylyveden kaataminen kiville on helppoa, eikä kauhan kanssa tarvitse osua heittämällä tai kurkotella kun kyseessä on tilavampi sauna. Pienemmässä saunassa kulmakiukaaseen vaihtamalla saadaan kätevästi lisää laude- tai kulkutilaa tarvittaessa.

Viihtyisässä saunassa kaikki on kohdallaan ja tunnelman myötä arjen kiireistäkin palautuu hetkessä.Viihtyisässä saunassa kaikki on kohdallaan ja tunnelman myötä arjen kiireistäkin palautuu hetkessä.

Hyvään kiukaaseen kannattaa panostaa

Etenkin uuden kiukaan hankinnassa kannattaa panostaa laatuun. Se maksaa itsensä takaisin pitkänä käyttöikänä, helppokäyttöisyytenä sekä täydellisinä löylyinä joka saunomiskerta.

Kotimaisen kiuasvalmistajan Mondexin kiukaat valmistetaan kestämään aikaa ja käyttöä. Niissä yhdistyvät tyylikäs design ja kehittynyt tekniikka. Ajaton muotoilu sopii niin minimalistisiin skandikoteihin, kuin suuriin glamour-saunoihinkin.

Mondex-kiuas on saunaa arvostavan valinta

  • Suomalainen - Paras sauna suomalaiselle on luonnollisesti – suomalainen sauna. Kaikki tuotteet valmistetaan Ylivieskassa, mistä kertoo myös avainlipputunnus.
  • Käyttö - Toiset pitävät pehmeistä löylyistä, toiset nopeasta kuumasta lämmöstä. Siksi Mondex suunnittelee tuotteet eri käyttäjäryhmille ja varmistaa niiden helpon käytettävyyden.
  • Laatu - Mondex-kiukaat valmistetaan kestämään aikaa ja käyttöä. Valmistuksesa käytetään laadukkaita materiaaleja ja tuotteet testataan aina perusteellisesti.
  • Osaaminen - Mondex kehitää yli 28 vuoden ammattitaidolla tuotteitaan jatkuvasti. Suomalaisen saunakulttuurin eteenpäin vieminen on yritrykselle tärkeä asia.

 

Mondex_kampanja

Kysy lisää - Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
4.11.2020