Joululahja, joka muistuttaa 365 päivää vuodessa

Lähestymme jälleen sitä vuodenaikaa, jolloin hyvien lahjaideoiden tarve kasvaa. Ekologisuuden, kulutusta karttavan ja ajan hermolla elävän mielestä turhakkeiden ostaminen joululahjaksi on vähäisten resurssien tuhlaamista. Mikä lahja sopii tähän teemaan?

aroma-sense-inkku-750x422

Mitä lahjaksi, jos lahjan kriteerilista on näinkin pitkä?

  • ei turhaa tavaraa
  • säästää rahaa
  • rentouttaa ja tuo iloa
  • iloa vuosiksi eteenpäin
  • parantaa elämänlaatua
  • helpottaa elämää ja arkea
  • stressitön ostosreissu
  • varmasti tarpeellinen
  • et loukkaa lahjan saajaa

Ei mikään pieni lista haltiattaren toteutettavaksi, mutta hyvinvointilahjalla kaikki on mahdollista.

Hyvinvointilahja

Hyvinvointi ei ole enää pelkkä naisten yksinoikeus vaan kuuluu koko perheelle. Miksi emme kaikki nauttisi pehmeästä veden virtauksesta, rentouttavasta tuoksusta sekä ihoa ja hiuksia hellivästä suihkusta, puhumattakaan veden ja samalla rahan säästöstä. 

”Lauri 6 vuotta tuli meille saunomaan ja suihkussa totesi, että miten tämä on niin sileää. Pikku poika nautti suihkussa olosta!" (Nina M.)

”Tuli kyllä paras jouluostos tehtyä. Aroma Sensestä ovat hyötyneet ja nauttineet koko perhe, atoopikko koiraa myöden. Meillä super kalkkinen vesi ja Aroma Sensen suihkun suodattimet ovat olleet kovassa työssä, mutta kyllä niin iho kuin hiuksetkin kiittävät." (Tiina J.)

Apua herkälle ja atooppiselle iholle

Aroma Sensen suihkupään sisältämä C-vitamiinipatruuna, jossa on luonnollisia aromaattisia öljyjä, vapauttaa kevyesti tuoksua suihkuhuoneeseen ja hoitaa kuivaa ihoa. Antibakteerikuulat puolestaan pehmentävät vettä ja neutraloivat mahdolliset bakteerit vedestä. Suihkupäät suodattavat veden epäpuhtauksia kuten kalkin, raudan ja ruosteen.

”Sain atooppisen ihottumani todella hyvään kuntoon. En ole tarvinnut kortisonia enkä muitakaan rasvoja ihooni. Täysi 10+ suihkupäästä." (Sari S.)

”Aroma Sensen suodattimilla saa vähennettyä vesijohtoputkistoissa käytettävää klooria pois, mikä on todella hyvä juttu näin allergisen henkilön kannalta!" (Eija M.)

Hiusten pelastaja

Samalla se auttaa herkkää ja kuivaa hiuspohjaa sekä pitää värjättyjen hiusten värin kirkkaana pidempään. Kupari ja rautapitoisuudet vedessä aiheuttavat ikäviä yllätyksiä vaaleille ja värjätyille hiuksille. Esimerkiksi kupari aiheuttaa sävymuutoksia eteenkin vaaleille ja huokoisille hiuksille. Rauta taas värjää vaaleat hiukset ikävän vihertäviksi.

Vaikka kupari tekee hyvää putkistolle, ei se suihkusta ulos tullessaan ole enää tarpeellinen aine. Tässä kohtaa se on siis hyvä suodattaa vedestä pois. Metallit vedessä yleensäkin saavat hiukset tuntumaan nahkeilta, kun taas Aroma Sensen suihkupäällä suodatettu vesi tekee hiuksista keveät ja ihanan puhtaan oloiset.

”Saimme suihkupään muutama vuosi sitten tuparilahjaksi ystäviltä. Hänellä tuote oli auttanut päänahan hilseilyyn. Itse ihastuin tuoksuihin ja raikkauden tunteeseen, mutta miehelleni tästä on ollut selkeämpää konkreettista apua. Hänelläkin päänahan hilseily on helpottunut sekä kasvojen psoriasisihottuma rauhoittunut." (Heidi F.)

Helpottaa siivousta

Suihkutilat pysyvät huomattavasti siistimpänä ilman kalkki ja ruostetahroja. Kalkki ja ruoste pinttyvät kaakeleihin ja eritoten saumoihin ikävällä tavalla. Nykyään paljon käytetyt tummat kaakelisaumat kalkkeutuvat helposti ikävän haaleiksi kalkin pinttyessä pintaan. Sitä on myös erittäin hankalaa poistaa. Eikö olisi siis helpompaa, jos kalkkia ei ilmestyisi saumoihin ollenkaan? Aroma Sensen suodatinpatruuna puhdistaa kalkin vedestä, joten se ei päädy kaakelisaumoihin.

”Vaikka meillä on kaupungin vesilaitoksen liittymä, niin silti suodattimeen jäänyt lika yllättää joka vaihdossa. Suodattimen ansiosta varmasti, kun ei mene suuttimet koskaan tukkoon." (Lars M.)

”Veden tulo on ihanan pehmeätä ja vähentää kalkin muodostamista. Mikä parasta suihkuun saa eri tuoksuisia aromageelipatruunoita. Suosittelen lämpimästi!" (Sari S.)

Säästää vettä ja euroja

Lahja, joka säästää rahaa ei voi olla huono lahja. Aroma Sensen suihkupäällä voit säästää nelihenkisen perheen vesilaskuissa noin 140 euroa vuodessa. Suihkupää kasvattaa virtausnopeutta jopa 400 % ja tuplaa pesutehon. Tämän vuoksi voit pitää hanaa paljon pienemmällä ja tuhlata vähemmän vettä.

”Meillä taloyhtiö laittoi vedenpaineen niin pienelle, että tuntui ettei suihkussa esim. hiuksista edes shampoo lähtenyt pois. Hommasin mattamustan AS-9000RB-suihkupään ja nyt voi taas viihtyä suihkussa! Ja vaikka paine on kova, niin vesi on silti pehmeää." (Sara V.)

”Hitsi kun olisi aikaisemmin tämänkin löytänyt, olisi vuosien saatossa säästänyt paljon rahaa. Ehdottomasti rahansa arvoinen tuote. Ei ole mikään pilipali vehje! Lahjaksikin olen tällaisen ostanut läheiselleni ja hän ihastui tähän. Hänen sanojaan lainatakseni: ”Paras hyötylahja jonka olen saanut.” (Tarja H.)

Aroma Sensen suihkupää on lahjalla, jolla sinut muistetaan 365 päivää vuodessa. Osta lahjaksi hyvinvointia vuoden jokaiselle päivälle. Tulevina vuosina voit ostaa lisätarvikkeita, suodattimia ja tuoksugeelejä. Tämä lahja on tehty vuosiksi eteenpäin.

Tee helpot ostokset verkkokaupassamme!

VERKKOKAUPPAAN


"Mahtavan pehmeä vesisuihku, joka kuitenkin tulee kunnon paineella ja ihania tuoksuja valikoimassa! Suorastaan risoo käydä tämän jälkeen 'normaalissa' suihkussa." (Sanna T.)

Aroma_Sense_kampanja_1024x576
 
Päivitetty
16.11.2020