Tällainen on Petran uusi Rytmi-keittiö

Petra-keittiöiden syksyn uutuus, Rytmi-keittiö, antaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia keittiösuunnittelulle. Rytmin avainelementti on kapea, tammiviilupintainen kaapistojen väliin asennettava kehys ja jakaja, jonka avulla keittiön voi muokata hyvin yksinkertaisella tavalla persoonalliseksi kokonaisuudeksi.

Rytmi on nimensä mukaisesti rytmikäs. Avo- ja umpiosat tuovat keittiöön sekä ilmettä että ilmavuutta. Koska Rytmi sopii mihin tahansa Petran ovimalliin, kokonaisuuden voi tehdä oman tyylin mukaisesti nuorekkaaksi, väreillä leikitellen leikkisäksi, trendikkääksi tai jopa retroksi.

Trendikkään vihreä Rytmi-keittiö

Petran Milka-oven upean vihreä sävy, messinkinen vedin ja kehyksen värin mukaan valittu laminaattitaso tekevät kokonaisuudesta harmonisen. Avohyllyt tuovat ilmavuutta keittiöön, jonka ilmeessä on trendikästä keveyttä, jopa ripaus retroa.

Mattavalkoinen Rytmi-keittiö huokuu kodikkuutta

Tämän Rytmi-keittiön kaunis, mattavalkoinen ovi, valkoiset kodinkoneet ja rosterivedin yhdistettynä lämpimän tammen sävyisiin kehyksiin ja avo-osiin tekevät kodikkaan keittiön ilmeestä sekä rauhallisen että nuorekkaan leikkisän. Avo- ja umpiosilla rytmitetty hylly yhdistyy kauniisti kodin muihin tiloihin.

Keittiö saumattomana osana kotia

Nykyisin keittiö on yhä yhtenäisempi osa kodin muita tiloja. Rytmin huonekalumaiset hyllyt ja kaapistot levittäytyvätkin helposti koko kotiin; Rytmi sopii niin olo- tai lastenhuoneen kirjahyllyksi kuin tv-tasoksi!

Millainen on sinun Rytmi-keittiösi? Varaa maksuton suunnitteluaika asiantuntijalle, joka auttaa unelmiesi keittiön toteuttamisessa! 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön


 
Julkaistu
21.10.2020