Saareke on keittiön sydän

Vida_32_inkku

Keittiö on ehdottomasti yhä enenevässä määrin koko kodin sydän. Yksi keittiön elementeistä on nostanut suosiotaan vuosi vuodelta. Tämä elementti on saareke, jonka voisikin sanoa olevan monessa kodissa keittiön sydän.

Saarekkeen toteutustapoja on useita. Se voi olla irrallinen osa keittiöstä tai ns. niemeke, jonka ympäri ei pääse kiertämään. Saareke on keittiössä sekä näyttävä elementti että monipuolisuutensa ansiosta todellinen keittiön sydän, jonka ympärillä parhaimmillaan pyörii koko kodin arki. Saareke ja niemeke mahtuvat pienempäänkin keittiöön. Mieti, mitä toimintoja saarekkeessa tarvitset, ota rohkeasti yhteyttä keittiösuunnittelijaan ja löydä toimiva ratkaisu.

Ideoita saarekkeen toteuttamiseen

Tässä A la Carten Neve-keittiössä saareke toimii koko keittiön tärkeimpänä tilana; sen äärellä kokataan, syödään, vietetään aikaa ja lisäksi se kätkee sisäänsä huimasti säilytystilaa.Tässä A la Carten Neve-keittiössä saareke toimii koko keittiön tärkeimpänä tilana; sen äärellä kokataan, syödään, vietetään aikaa ja lisäksi se kätkee sisäänsä huimasti säilytystilaa.
Tämän saarekkeen äärellä kelpaa kokata! Kaikki toiminnot ovat joko saarekkeessa tai sen välittömässä läheisyydessä.Tämän saarekkeen äärellä kelpaa kokata! Kaikki toiminnot ovat joko saarekkeessa tai sen välittömässä läheisyydessä.
A la Carten Vida-keittiön huonekalumainen ja  monipuolinen saareke toimii myös ruokapöytänä.A la Carten Vida-keittiön huonekalumainen ja monipuolinen saareke toimii myös ruokapöytänä.
Kookkaan, mutta sisustukseen ja tyyliin täydellisesti istuvan saarekkeen äärelle on helppo kattaa niin aamiainen, välipala kuin isommankin juhlaväen tarjoilut.Kookkaan, mutta sisustukseen ja tyyliin täydellisesti istuvan saarekkeen äärelle on helppo kattaa niin aamiainen, välipala kuin isommankin juhlaväen tarjoilut.
Saareke on tämän keittiön näyttävä elementti. Upea tamminen A la Carten Rigato-tehosteovi vangitsee katseen.Saareke on tämän keittiön näyttävä elementti. Upea tamminen A la Carten Rigato-tehosteovi vangitsee katseen.
A la Carten Vida-keittiössä niemeke on koko keittiön, jopa koko kodin keskipiste. Sen ympärillä pyörii arki aina aamiaisesta etätöihin ja ruokailusta läksyjen tekoon.A la Carten Vida-keittiössä niemeke on koko keittiön, jopa koko kodin keskipiste. Sen ympärillä pyörii arki aina aamiaisesta etätöihin ja ruokailusta läksyjen tekoon.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön

Jättämällä yhteydenottopyynnön, voit suunnitella toimivaa keittiötä yhdessä keittiösuunnittelijan kanssa.

 
Julkaistu
19.10.2020