3 Rakennussuunnittelu

3.4 Sisätyöt


Sisätyöt alkavat olla lopuillaan kun aletaan suunnitella kalustuksen asennusta. Tämä on se osa rakentamista, millä muodostetaan loppuosa viihtyisyydestä. Käsitteenä kalustaminen on erittäin laaja. Omakotitalon kalustaminen jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Aina haetaan uutta ilmettä. Varsinkin huonekalut saattavat muuttua useammin kuin mitä taloa korjataan.


3.4.6 Kalustus, tilavarusteet (ks. Kalusteet)
Uuteen taloon tulee merkittävä määrä sellaista varustetta ja kalustetta jota ei ole edes laskettu kustannusarvioon. Irtokalustusta ei tietenkään ole pitänytkään laskea. Pääsuunnittelija osaa ottaa huomioon lähes kaiken, mikä pistetään rakennukseen kiinni. Sisustussuunnittelulla sisustussuunnittelija miettii, mitä muuta rakennus tarvitsee. Jopa verhoja myöden voi talonsa suunnitteluttaa. Onko siihen tarvetta, onkin jo toinen asia.

3.4.6.1 Kalusteet (ks. Kalusteet) Huoneisiin tulevat kiinteät kalusteet on määritetty ensimmäisen kerran jo hankesuunnittel...

Vain Rakentaja.fi -palvelun jäsenet voivat lukea tämän artikkelin kokonaan. Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi. Rakentaja.fi-palvelun jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista eikä se sisällä henkilöjäsenille kuukausi- tai vuosimaksuja.

Osa artikkelista on tarkoitettu vain jäsenillemme

Kirjaudu palveluun tai liity jäseneksi nähdäksesi artikkelin kokonaan

 
Päivitetty
1.6.2012