Ota sähkölasku ja lämpötila haltuun ilmalämpöpumpulla

Syksyn tulo alkaa vähitellen viilentää myös kodin sisätiloja. Ennen pattereiden päälle napsauttamista on ilmalämpöpumppu miellyttävä ja energiatehokas lämmittäjä. Nyt sellaisen voi hankkia kätevästi kuukausimaksulla ilman alkuinvestointia, helposti avaimet käteen -palveluna.

Ilmalämpöpumppu Loisteelta PetriRutanen1_inkku

Ilmalämpöpumppu tuo mukavuutta asumiseen ja selvää säästöä sähkölaskuun. Kylminä vuodenaikoina se tuo kotiin tasaisen ja miellyttävän lämmön energiatehokkaasti. Yhdellä kilowatilla sähköä se pystyy tuottamaan noin neljä kilowattia lämpöä ja noin 20 000 kWh vuodessa sähköä käyttävälle se voi tuoda noin 500 euron vuotuiset säästöt. Iloa ilmalämpöpumppu tuo myös kesähelteillä, sillä silloin se toimii erinomaisesti huonetilojen viilentäjänä.

Avaimet käteen -palveluna ilman alkuinvestointia

Helppo ja turvallinen tapa hankkia ilmalämpöpumppu on tilata se palveluna. Loisteen kautta saat tarpeisiisi sopivan ilmalämpöpumpun investoimatta siihen isoja summia. Maksat siitä vain pienen kuukausimaksun, johon sisältyy kaikki tarvittava: laitteet, mitoitus, asennus, käytön opastus sekä huollot. Kulut ovat tiedossasi etukäteen eikä sinun tarvitse kantaa huolta yllättävistä menoeristä.

Plussana nopea reagointi ja helppo ohjaus kännykällä

Mäntsäläläinen Petri Rutanen kyllästyi siihen, että lämpötilat kotona vaihtelivat ja talon sisälämpötila seurasi ulkolämpötilaa liian pitkällä viiveellä. Nyt hän ohjaa ilmalämpöpumppua kännykällä ja on tyytyväinen siihen, että 116-neliöinen omakotitalo asettuu haluttuun lämpötilaan nopeasti. Reissusta palatessa on kätevää käynnistää ilmalämpöpumppu etukäteen mobiilisovelluksella, jolloin koti on valmiiksi sopivan lämpöinen. 

Hyödyllinen myös mökillä ja autotallissa

Ilmalämpöpumppu on järkevä hankinta myös mökille ja autotalliin, koska se poistaa sisäilmasta kosteutta ja voi estää home- ja lahovaurioiden syntymistä. Lisäksi se puhdistaa kierrättämänsä huoneilman. Ilmalämpöpumppujen suosio onkin kovassa kasvussa ja niiden määrä maassamme on jo noin 800 000. Yleisin syy sen hankintaan on lämmityskulujen säästö.

Oman arjen ympäristöteko

Motivan teettämän tutkimuksen mukaan kotitalouden energiankulutus voi ilmalämpöpumpun ansiosta vähentyä jopa 30 prosenttia. Fiksu energiankäyttö pienentää asumisen hiilijalanjälkeä. Muita tapoja tehdä järkeviä ja ympäristöystävällisiä valintoja on esimerkiksi vaihtaa kodin sähkösopimus uusiutuvilla energialähteillä tuotettuun tai hyvittää oma hiilijalanjälki. Kerromme niistä lisää Loisteen Paremman arjen sivustolla – tutustu.

 
Julkaistu
19.10.2020