Enemmän kuin portaat – kodin tyyliin sopiva sisustustuote

Millainen on juuri sinun kotiisi täydellinen portaikko? Lappiportaan ammattitaitoisen henkilökunnan avulla visiosi rakentuvat toimivaksi, turvalliseksi ja sisustukseen sopivaksi kokonaisuudeksi, joka on oikein mitoitettu ja pienimpiä yksityiskohtia myöten huolellisesti viimeistelty.

Lappiportaan malliston monipuoliset tuotteet istuvat sekä perinteiseen puutaloon, rivitalokotiin että moderniin sisustukseen. Tyyliin sopiva portaikko rakentuu kaide-, materiaali- ja pintakäsittelyvalintojen onnistuneesta yhdistelmästä. Lappiportaan asiakaspalvelu on aina portaiden ostajan apuna.
− Osaavien myyjien tehtävänä on auttaa asiakasta löytämään tuotevalikoimasta kokonaisuus, joka kohtaa asiakkaan toiveet, kertoo Lappiporras Oy:n toimitusjohtaja Anne Juopperi.

Aidot massiivipuuportaat vuosikymmenien kokemuksella

Lappiporras on valmistanut portaita Suomessa jo 30 vuoden ajan vahvalla ammattitaidolla. Portaiden materiaalina käytetään pinnoitettujen levyjen sijaan aitoa massiivipuuta, minkä ansiosta portaikko on aikaa ja kulutusta kestävä ekologinen hankinta.

Lämminhenkinen puuporras on mahdollista valita joko metallipinnoituksella, säleiköillä tai kevyellä lasikaiteella. Liitos- ja kiinnitysratkaisut ovat huomaamattomia, ja esimerkiksi metallipinnat kiinnittyvät rakenteeseen ilman näkyviä hitsauksia.
 

Artikkelin porraskuvat ovat tänä vuonna järjestetyiltä Tuusulan asuntomessuilta, jossa nähtiin monia Lappiportaan portaita. Lue lisää Lappiportaan asuntomessukohteiden portaista täällä >>>

Merkittävä osa portaiden raaka-aineista tulee läheltä, mikä vähentää kuljetuksesta syntyviä päästöjä. Lisäksi ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus huomioidaan tuotantovaiheessa.
− Portaidemme valmistuksessa isosta puusta jäävät materiaalit hyödynnetään pienemmissä komponenteissa, ja jo vuosia kaikki käytetyt liimat ja pintakäsittelyaineet ovat olleet formalehydivapaita. Tuotteet myös valmistetaan valvotuissa olosuhteissa. Varmennustodistuksellamme takaamme tuotteidemme turvallisuuden ja rakenteellisen kestävyyden, Anne Juopperi kertoo.

Myös korona-aika on huomioitu tuotannossa erikoisjärjestelyin. Perheyhtiössä joustetaan tilanteiden niin vaatiessa.
− Meillä on tehty järjestelyjä, joilla turvataan tuotannon jatkuminen, vaikka joku henkilöstöstä sairastuisi. Henkilökuntaa on jaettu eri vuoroihin ja avainhenkilöt pidetään eri vuoroissa. Myös vierailut tehtaalle on kielletty.
 

Löydät Lappiportaan portaita Rakentaja.fi-verkkokaupasta >>>

Haluatko lisätietoa? Jätä Lappiportaalle yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
5.10.2020