Suunnitteletko kivitalon rakentamista

Kivirunko on ekologinen, energiatehokas ja erinomaisesti eristävä – massiiviset kiviseinät eristävät tehokkaasti niin pakkasta kuin ääntäkin. Kiviseinät myös pitävät talosi lämpötilan miellyttävänä läpi vuoden, viilentäen kesäkuumalla ja pitäen lämmön tasaisena talvipakkasilla. Lisäksi kiviseinä eristää ulkotilan äänet vaimentaen melutasoa ja mahdollistaa sisätiloihin hyvän akustiikan.

Kivitalon seinät ja lattiat ovat hiljaiset eikä nurkissa narise. Helppohoitoinen kivitalo kestää sukupolvesta toiseen ja säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Lammi_Nova_uusi (1)_inkku

Suunnitteletko rakentamista 2020 tai 2021?

Lammi-Kivitalot yhteistyökumppanei­neen tarjoaa tänä syksynä merkittävän ja ainutlaatuisen edun kivitalorakentajille. Saat tuhansien eurojen edun nyt kaikkiin Lammin L- ja M-talopaketteihin sekä kellaripa­ketteihin, kun teet talopakettisopimuksen 30.11.2020 mennessä*. Toimi nopeasti ja varmista etu omaan kohtee­seesi jättämällä tarjouspyyntö Lammi-kivitaloille.

*Kampanjaedun laskenta tehdään kohde­kohtaisesti. Jättämällä tarjouspyynnön voit tarkistaa edun omaan kohteeseesi.
Lammi Kivitalo syysetu 2020 580x400px

Lammi-Kivitalo rakennetaan tuotteista, jotka ovat muodostuneet pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena:

Lammi Lämpökivi

Kaikenlaisiin ulkoseiniin soveltuva lämpökivi ovat paikallaan aina kun halutaan panostaa seinän lujuuteen, tiiviyteen, massiivisuuteen ja hyvään lämmöneristyskykyyn. Lammin betoniharkot ovat käytettävyydeltään ylivoimaisia, mittatarkkoja, paloturvallisia, lahoamattomia sekä sään- ja pakkasenkestäviä. Muottiharkoista on helppo rakentaa, sillä esimerkiksi erilaiset putkitukset, kaapeloinnit ja rasiat on kivien valuonteloiden ansiosta vaivatonta upottaa seinien sisään. Kiviseinä toimii myös erinomaisena pinnoitusalustana sekä sisä- että ulkoseinissä.

Lämpökivi tunnetaan useilla eri nimillä: lämpöharkko, eristeharkko, eristekivi tai valueristeharkko.

Lammi Kuorikivi®
Lammi Kuorikiven erinomaisuus piilee sen inno­vatiivisessa ulkokuorirakenteessa. Ulkokuorena ja rappausalustana toimii 200x200 mm ruutuihin jaettu 25mm paksu, mallisuojattu betonikuori. Kuoressa on loistava iskunkestävyys ja se on val­mis rapattavaksi heti valun jälkeen. Lämmöneristävyydeltään rakenne täyttä erinomaisesti ulkoseinien vaatimukset.

Kuorikiven kantavana sisäkuorena toimii 200 mm betonikuori ja eristeenä grafiitti-EPS.

TASSU-valmisanturamuotti

TASSU-valmisanturamuotti on nopea, helppo ja kustannustehokas ratkaisu vahvan ja toimivan perustuksen toteuttamiseksi. Valmiiksi perusraudoitetun 5 metriä pitkän ja vain 20 kg painavan muotin avulla rakennuksen antura on mahdollista tehdä ja valaa valmiiksi päivässä.


Syksyn Perustuspäivien etuja (etuhinnat voimassa 31.10.2020 asti)

Miksi valita Lammi?

 • Pitkäikäinen & kestävä
 • Energiatehokas
 • Terveellinen - hyvä sisäilma
 • Huoltovapaa
 • Arvonsa säilyttävä
 • Mukava & helppo asua ja elää
 • Turvallinen
 • Tiivis ja tasalämpöinen
 • Hiljainen, hyvin ääntä eristävä
 • Paloturvallinen
 • Omannäköinen, yksilöllinen

Voit jättää yhteydenottopyynnön ja saat tarjouksen

Lammi yhteistyökumppanei­neen tarjoaa tänä syksynä merkittävän ja ainutlaatuisen edun kivitalorakentajille. Saat tuhansien eurojen edun nyt kaikkiin Lammin L- ja M-ta­lopaketteihin sekä kellaripa­ketteihin, kun teet talopa­kettisopimuksen 30.11.2020 mennessä*. Toimi nopeasti ja varmista etu omaan kohtee­seesi jättämällä tarjouspyynnön Lammi-kivitaloille.

 
Päivitetty
23.11.2020