Rakentajan on syytä myös rentoutua

Vuosi 2020 alkoi peräti oudoissa merkeissä ja alkuvuodesta linnoittauduimme koteihimme, joko tekemään töitä kotikonttorilla tai viettämään suuren osan myös vapaa-ajastamme neljän seinän sisällä. Etätöissä ehti hyvin tutustua kotinsa puutteisiin ja aloittaa riehakkaan remontti buumin. Nyt uupuneet kansalaiset huomaavat väsymyksen iskevän ja kaiken lisäksi on taas alkamassa pitkä ja synkkä talvi.

Itseensä todellakin kannattaa panostaa ja järjestää joka päivä jotain rentouttavaa tekemistä.

Rentoutumiskeinoja

  • liikunta, kävely
  • metsäretki, vaellus, ulkoilu, marjastaminen
  • hyvä kirja, lukuhetki
  • meditaatio, jooga, hengitykseen keskittyminen
  • rentoutusharjoitukset
  • leikki, askartelu, tuunaus
  • pihalla ja puutarhassa puuhailu
  • nojatuoli ja televisio

Suihkussa käynti on myös todettu rentouttavaksi, eritoten aromaattinen suihkuhetki. Aroma Sensen suihkupäiden sisälle saa ladattua aromaattisia tuoksuja. Aromaterapeuttiset patruunat vapauttavat tuoksun kylpyhuoneeseen ja hoitavat samalla kuivaa ihoa sekä hiuksia ja hiuspohjaa. Oletko jo kokeillut Aroma Sensen tuoksupatruunoita? Monet tyytyväiset asiakkaat kertovat miten tehokas ja vettä säästävä Aroma Sensen suihkupäät todella ovat.

Apua aromaterapiasta

Jos haluat rentoutua ennen nukkumaanmenoa tai vaikka ihan muuten vain, käytä Aroma sense suihkussasi laventeli patruunaa. Laventeli rauhoittaa, auttaa nukahtamaan, parantaa unen laatua. Stressi pahentaa hermostuneisuutta ja hermostuneisuus stressaa. Ikävää olotilaa voit koittaa lieventää sitruunan tuoksuisella suihkulla. Aromaterapiassa sitruuna lisää keskittymiskykyä ja huomiokykyä ja lisää energisyyttä.

Saimme suihkupään muutama vuosi sitten tuparilahjaksi ystäviltä, joilla se oli auttanut päänahan hilseilyyn. Itse ihastuin tuoksuihin ja raikkauden tunteeseen, mutta miehelleni tästä on ollut selkeämpää konkreettista apua. Hänelläkin päänahan hilseily on helpottunut sekä kasvojen ihottuma rauhoittunut. Ei ole ollut vaimon hömpötyksiä tällä kertaa nämä jutut, vaan mies itse aina tilaa varaosat ja pitää huolen, että niitä on kaapissa valmiina! (Heidi F.)

Aroma Sensen tuoksupatruunoissa on saatavilla myös rauhoittavia ruusun, vanilijan ja jasminin tuoksuja. Jasmini kosteuttaa kuivaa ihoa ja auttaa nukahtamisessa. Vanilijaa käytetään rentoutumiseen ja stressin lievennykseen. Vanilijan tuoksu saattaa helpottaa myös alakuloon ja masentuneisuuteen. Männyn ja sademetsän tuoksut vievät ajatukset metsäretkelle tai trooppiselle lomasaarelle.

Tosi miellyttävä ja pehmeä suihku vaikka hana olisi isommallakin. Aluksi vähän epäilytti voisiko pelkällä suihkupään vaihdolla olla niin suurta vaikutusta suihkussa käynnin mukavuuteen, mutta väärässä olin. Paras päivitys minkä suihkulleen voi tehdä. (Sami K.)

Ystävä suositteli tuotetta ja laitoin suihkupään tilaukseen. Huikea tuote! Vesi ihanan pehmeää ja tuoksut on rentouttavia. (Paula P.)

Useat vettä säästävät suihkupäät tuntuvat joko tehottomilta tai pisteliäiltä. Aroma Sense sen sijaan on sekä pehmeä että tehokas. Kokeilin saunaillassa ja totesin, että täytyy saada omaankin kotiin. Mukavin suihkutuntuma, mitä olen kokeillut ja vielä vettä säästävä. Pehmeä, tasainen, tehokas. (Aleksi A-H)

Eukalyptus raikastaa olon, auttaa hengitysteiden avaamisessa, parantaa haavoja ja lievittää lihaskipuja. Eukalyptusta käytetään myös uupumusta helpottamaan ja piristämään laiskaa olotilaa.

Rehellisesti sanoen en olisi aiemmin uskonut, että suihkupäissä voi olla eroa. Aroma Sensen AS-9000 suihkupää todisti toisin! Pehmeä ja yhtenäinen vesisuihku. Aivan mahtavaa! Suosittelen lämpimästi! (Mikko P.)

Voin lämpimästi suositella. Meillä ollut kodin vakiovarusteena jo yli 5 vuotta ja edelleen se raikas tuoksu mikä lähtee patruunoista jaksaa miellyttää. Vaikka meillä on kaupungin vesilaitoksen liittymä niin silti suodattimeen jäänyt lika yllättää joka vaihdossa. Suodattimen ansiosta varmasti, kun ei mene suuttimet koskaan tukkoon. (Lars M.)
 

C-vitamiini neutraloi klooria ja ravitsee ihoa ja hiuksia estäen niiden kuivumisen. Monet Aroma Sensen suihkua kokeilleet ovat todenneet sen auttavan jopa atooppiseen ihottumaan. Ihoa kuivattava kloori on Aroma Sensen C-vitamiinifiltterin ansiosta suodattunut pois. Filtterit suodattavat myös ruosteen sekä muita mahdollisia veden epäpuhtauksia. Voit rauhassa nauttia puhtaasta vedestä ja suihkusta, joka ei kuivata.

Saatavana verkkokaupasta

Aroma Sense suihkupäät, tuoksupatruunat ja suodattimet nyt saatavilla luotettavasta Rakentaja.fi verkkokaupasta.

Verkkokauppaan

 
Julkaistu
1.10.2020