Muuttovalmis hirsikoti on luonnollinen valinta

Hirsi on ollut vuosisatojen ajan tärkeä rakennusmateriaali kaikessa rakentamisessa, mutta nyt 2020-luvulla siitä on nousemassa trendi. Yhä useampi talonrakentaja toivoo kotinsa muodostuvan hirrestä, jolloin oma koti on varmasti ja vankasti luonnonmukainen ratkaisu. Kastelli lanseerasikin toukokuussa 2020 hirsitalomalliston, Hirsi-Kastellin, joka on mahdollista saada muuttovalmiina ratkaisuna.

1920aisti100pu_oh_v01

Miksi pitäisi valita hirsikoti?

Kun haluat panostaa tulevaisuuteen, kannattaa miettiä elämän tärkein sijoituskohde tarkoin. Kastellin hirsitalojen arvoa ei mitata rahassa, vaan terveellisyydessä, puhtaassa sisäilmanlaadussa, kaikkien aistien asumismukavuudessa ja siinä, mitä jätämme tuleville sukupolville.

Hirsikodit valmistetaan painumattomasta hirrestä, ja niihin suunnitellaan saumaton talotekniikka saman katon alla. Hirsi-Kastellikodeissa käytettävät puut tulevat kestävästi ja vastuullisesti kasvatetuista metsistä ja käytettyjen puiden tilalle kasvatetaan aina uusia puita. Hirsi-Kastellin avaimet käteen -hirsitalo on siis terveellinen, turvallinen ja taloudellinen sijoitus perheesi elämänlaatuun nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.
 

Hirsirakentaminen on perinteistä suomalaista rakentamista ja kasvanut kiinnostus ekologiseen rakentamiseen on ollut omiaan kasvattamaan hirsirakentamisen suosiota. Hirsirakenteisia pientaloja on tänä päivänä lähes joka neljäs uudiskohteista ja rakennushankkeen toteutus muuttovalmistoimituksena yhdellä sopimuksella tekee hirsiunelman toteutuksesta entistäkin helpompaa, kertoo Kastelli-Talot Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Tapio Vyörykkä.

Neljä hyvää syytä valita hirsitalo

Terveellisyys
Hirsikoti sopii äärimmäisen hyvin allergikkoperheille, koska hirren antibakteerinen pinta pitää kodin rakenteet kunnossa, sisäilma pysyy tutkitusti puhtaana ja hirren pinnat pölyttömänä. Hirsi-Kastellin tiivis mutta hengittävä painumaton hirsi pitää sisäilman kosteuden ihanteellisella tasolla, eikä homeille tai mikrobeille synny suotuisia olosuhteita.

Taloudellisuus
Kestävä hirsikoti on oikein rakennettuna ja hyvin pidettynä kuin vuosisadan rakkaustarina ja voit aloittaa oman tarinasi jo tänään. Jykevästä hirrestä syntyy nopeasti ja kerralla pintakäsittelyä vaille valmista seinäpintaa ja hirsikodista on iloa myös tuleville sukupolville.

Ekologisuus
Hirsikoti on ekologinen ratkaisu, joka rakennetaan kestävästi kasvatetuista suomalaisista metsistä, joissa jokaisen kaadetun puun tilalle istutetaan uusi taimi.

Hirsikodissa aistii elämän
Kastellin hirsikodit ovat valoisia ja niiden lempeä tunnelma hellii kaikkia aisteja. Ainutlaatuinen puun tuoksu ja puhdas sisäilma rauhoittavat hektisenkin arjen keskellä. Hirren pinnan miellyttävä tuntu ja silmää hivelevä kauneus jaksavat ilahduttaa päivästä toiseen. Lisäksi hirsikoti tarjoaa erittäin miellyttävän ja pehmeän akustiikan, vaikka elämisen äänet saavatkin kuulua.

Hirsi-Kastelli sulautuu erinomaisesti kaupunkimaisemaan kapeillekin tonteille

Ja elämä – se nyt vain maistuu niin hyvältä perheesi tarpeisiin suunnitellussa hirsikodissa!

Tutustu lisää HirsiKastelliin

Rakas, tartuhan käteeni ja seuraa minua. Johdatan sinut elämämme tärkeimpään paikkaan. 
”Minne oikein menemme”, sinä kysyt. 
…Ja vastaan: ”Kotiin!” 
Rakas, tartuhan käteeni ja seuraa minua. Johdatan sinut elämämme tärkeimpään paikkaan. ”Minne oikein menemme”, sinä kysyt. …Ja vastaan: ”Kotiin!”

Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Hirsi-Kastelli - Talovertailu.fi

Oletko kiinnostunut Kastelli-taloista?
Tilaa Kastellin Talokirja

Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

 
Päivitetty
15.3.2021