Mahdollisuuksia monenlaiseen ripustamiseen ja kulutukseen

Kun kuulet, että on olemassa kipsilevy, joka kestää jopa 40 kg ripustuspainon yhden ruuvin varassa, uskoisitko sitä todeksi? Totta se nimittäin on. Gyprocin valikoimaan kuuluva Gyproc Habito® on markkinoiden kovin rakennuslevy, joka kestää kulutusta ja sallii aivan uudenlaisen tavan ripustaa.

Aivan uudenlainen ripustamisen mahdollisuus.Aivan uudenlainen ripustamisen mahdollisuus.

Mistä siis on kyse?

Gyproc Habito® on luotu kestämään iskuja ja arjen tavallista elämää. Sen iskunkestävyys on kymmenkertainen tavanomaiseen kipsilevyyn nähden. Rakennuslevyn lujuus perustuu kipsiytimeen lisättyihin patentoituihin lisäaineisiin, joiden avulla on aikaansaatu ennennäkemätön lujuus ilman, että kipsilevylle ominainen helppo käsiteltävyys muuttuu. Seinärakenne voidaan toteuttaa vähemmillä levykerroksilla, joka tarkoittaa omalta osaltaan myös kustannustehokasta rakentamista. Seinärakenne on elämätön ja sillä on hyvä palo- ja ääneneristävyys.

Entä käyttömahdollisuuksia?

Koska kyseessä on kipsilevy, ovat sen käyttömahdollisuudet samat kuin perinteiselläkin kipsilevyllä, eli voit asentaa sen kotisi seiniin, varastotiloihin, autotalliin, julkisiin tiloihin, rappukäytäviin. – Sinä itse päätät. Gyproc Habito® on luotu tiloihin, joissa vaaditaan todellista kulutuskestävyyttä, ripustuslujuutta ja sisustamisen vapautta.

Erityisesti varasto- ja säilytystiloissa Habito® perustelee paikkansa erinomaisesti, sillä kuten varmasti monella on tiedossa, esimerkiksi taloyhtiöiden pyörähuoneet ovat usein jonkinasteisen kaaoksen vallassa. Habiton® avulla pyörät voi kiinnittää esimerkiksi seinille, jolloin lattiatilaa vapautuu muuhun säilytykseen.

Gyproc Habito®-levyyn on mahdollista kiinnittää tarvittavat telineet tai kaapistot suoraan ilman kipsilevyproppua tai erikseen asennettavaa tukea. Näin mitään erityisiä esitöitä ei vaadita, vaan halutun kiinnityspisteen voi valita vapaasti valmiilta kipsilevypinnoilta asennuksen yhteydessä. Myös tilojen muunneltavuus jatkossa on helppoa, kun myöhemmin hankittavat hyllyt ja kaapistot voi sijoittaa vapaasti minne vain.

Habito®-levy mahdollistaisi useammankin pyörän kiinnityksen seinälle. Tarvittavat telineet tai kaapistot voi kiinnittää suoraan Habito®-levyyn ilman kipsilevyproppua tai erikseen asennettavaa tukea.Habito®-levy mahdollistaisi useammankin pyörän kiinnityksen seinälle. Tarvittavat telineet tai kaapistot voi kiinnittää suoraan Habito®-levyyn ilman kipsilevyproppua tai erikseen asennettavaa tukea.

Ominaisuuksia

  • Käänteentekevä ripustuslujuus vapauttaa sisustuksen ja takaa nopean ja helpon asennuksen.
  • Iskunkestävä seinäpinta esimerkiksi lastenhuoneisiin tai autotalliin.
  • Levyn kestävyys antaa pitkän käyttöiän ja pienentää korjaus- ja huoltotarvetta.
  • Levy on reunaohennettu ja pinnaltaan vaalea, näin levyn saumaus ja pinnoitus on tehty helpoksi.
  • Erinomainen palonkestävyys, ääneneristävyys ja jäykistyskapasiteetti.
  • Gyproc Habito® on testattu ja dokumentoitu kaikissa Gyproc-väliseinäjärjestelmissä.
  • Levyn paksuus on sama kuin muissa Gyproc-kipsikartonkilevyissä – voit huoletta yhdistellä levyjä oman tarpeesi mukaisesti.
  • Gyproc Habito® -levyllä on M1-sisäilmaluokitus sekä CE-merkintä.

Tutustu Gyproc Habito® -levyn käsittelyyn ja asentamiseen.
Videot löydät täältä!

422 pyörä_roikkuu_habitoseinässä
 
Päivitetty
4.2.2021