Ruukin syksyinen kattotarjous

Ruukki Classic -katon ostajalle sadevesijärjestelmä -50 %. Tarjous voimassa tilauksille 18.10.2020 saakka. Suomalaiset kattotuotteet markkinoiden parhaalla kokonaistakuulla. Vain Ruukilta saat takuun koko kattopaketille.

Hyödynnä syystarjous!
Pyydä tarjous tai laske katon hinta-arvio minuutissa.


Laske hinta-arvio minuutissa

ruukki-2020-09-syystarjous-BNR-300x300

Ruukki Classicissa on 100 % vesitiivis sauma

Suomen suurimman kattomateriaalitoimittajan Ruukin kattovalikoimasta löytyy omakotitalon, kesämökin tai rivitaloyhtiön ilmeeseen sopiva tuote helposti ja vaivattomasti. Suomalaiset kattotuotteet markkinoiden parhaalla kokonaistakuulla. Vain Ruukilta takuu koko kattopaketille.

Tiesitkö, että Ruukille on myönnetty ensimmäisenä suomalaisena teräskaton valmistajana sertifikaatti tehdasvalmisteisen Ruukki Classic ja Ruukki Classic Silence valmiskatteen saumarakenteiden vesitiiviydestä?

Teknisesti ja ulkonäöllisesti Ruukin Classic-katto on ylivoimainen ja toimiva; kaikki pienet yksityiskohdat on kehitetty huippuunsa. On ääniä hiljentävä Silence-materiaali, sauman sulkimet, piiloon jäävät kiinnitysruuvit, räystäältä taitettu etureuna ja tasalaatuine pinta. Kehitettyjen ominaisuuksien vuoksi Ruukki Classic Silence soveltuu myös hyvin loiville katoille.


 

Sadevesijärjestelmä ohjaa vedet hallitusti pois

Kaikki katot tarvitsevat parikseen toimivan sadevesijärjestelmän. Ruukin räätälöidyt, molemmin puolin pinnoitetut vesikourut syöksytorvineen ohjaavat sadeveden katolta pois tehokkaasti. Sadevesijärjestelmämme vaihtoehdoista löytyy kattokokonaisuutta täydentävät värisävyt.

Syystarjous! Ruukki Classic -kattoihin sadevesijärjestelmä -50 %.

Laske hinta-arvio minuutissa

Asuntomessujen Honka Huomen sai katteekseen Ruukin Classicin.Asuntomessujen Honka Huomen sai katteekseen Ruukin Classicin.

Ruukilta myös turvalliset ja toimivat kattoturvatuotteet

Ruukin tuotteet täyttävät kaikki rakennusmääräykset ja ovat siten turvallinen valinta kuluttajalle. Tikkaat, kattosillat ja lumiesteet varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huoltoja ja puhdistustöitä. Lumiesteet estävät lumen ja jään liukumisen ihmisten päälle ja tikkaat ovat tärkeä poistumistie esimerkiksi tulipalon sattuessa. Nykyiset rakennusmääräykset velvoittavat rakennuksen omistajaa huolehtimaan, että käytössä on turvalliset seinä- ja lapetikkaat sekä tarvittaessa kattosillat katolla liikkumiseen ja huoltotoimenpiteisiin.

Jämerä Townhouse 2 ja ryhdikäs Ruukki Classic.Jämerä Townhouse 2 ja ryhdikäs Ruukki Classic.
 
Päivitetty
24.3.2021