Uusi moderni yleisvalaisin

Lumo on moderni, monipuolinen ja tyylikäs uutuus Enston yleisvalaistuksen maailmaan. Lumon monipuolisuus on mahdollisuus niin asunto- kuin julkitiloissa ja sen runsas valikoima ohjaustavoista valovirtapaketteihin takaa täydellisen valaistuksen projektiisi.

Tyylikäs uusi Lumo yleisvalaisinperhe on upea puhdaslinjainen uutuus tarjoten runsaasti vaihtoehtoja monipuolisuudellaan. Raikas puhtaanvalkoinen Lumo pitää sisällään kuusi valaisinmallia, joiden modulaarinen rakenne tuo useita mahdollisuuksia yleisvalaistukseen.

Valittavana on runsaasti vaihtoehtoja niin valovirran kuin värilämpötilankin ansiosta ja Lumo-sarjan valaisimet soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Matala profiili tekee Lumon ulkonäöstä rauhallisen ja antaa kauniin vaikutelman soveltuen erinomaisesti nykyrakentamisen ja peruskorjaamisen tarpeisiin niin kodeissa kuin julkitiloissakin.

Lumo valaisee huipputason optiikallaan tasaisen miellyttävästi asettuen osaksi tilaa ja sisustusta. Parasta Lumossa on sen pehmeän tasainen valo monipuolisen valikoiman ohella mukautuen käyttökohteen erityispiirteisiin.

Lumo valaisin asettuu miellyttävästi osaksi sisustustaLumo valaisin asettuu miellyttävästi osaksi sisustusta

Lumon monipuoliset mahdollisuudet

Ensto Lumon tyylikäs muotoilu kätkee sisäänsä huippuluokan tekniikan ja runsaasti valikoimaa ja valinnanvapautta. Lumo-valaisimet ovat saatavilla kahdessa eri koossa. Tehokkaat valaisimet (15W) mahdollistavat 3 eri valovirtavaihtoehtoa ja pienemmät (9W) 2 valovirtavaihtoehtoa. Valaisimen valovirta on valittavissa kätevästi dippikytkimestä. Lumo yleisvalaisimet ovat varustettu myös värilämpötilan säädöllä, 3000K ja 4000K.

  • Monipuolinen Lumo - valittavissa 2 eri kokoa (Ø 335mm ja Ø 267mm)
  • 2 värilämpötilaa sekä reilusti valovirtavaihtoehtoja

Lumon asentamisen helppouteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Tuoteperheen valaisimet ovat asennettavissa katto- ja seinäpintaan ja voidaan asentaa jopa 6 metrin kattokorkeuteen. Valaisinten sisäänrakennetut valovirta- ja värilämpötilavaihtoehdot (3000K ja 4000K) on helposti valittavissa asennuksen yhteydessä, valaisimen valovirta valitaan kätevästi dippikytkimestä.

  • LUMO 9W (Ø 267mm) valovirrat 900lm ja 450lm
  • LUMO 15W (Ø 335mm) valovirrat 1500lm, 1000lm ja 700lm
  • Kaikissa malleissa värilämpötila vaihdettavissa 4000K ja 3000K
  • Pinta-asennettava, asennus seinään tai kattoon

Lumo on oivallinen valinta myös kosteisiin tiloihin IP44–luokituksensa ansiosta. Kaikista valaisimista löytyy erikseen myös tutka-, sekä DALI-mallit.

  • IP44 –soveltuu kosteisiin tiloihin
  • On/off, Tutka, DALI
  • Valaisimien elinikä 50 000 h L70B50 @ 25°C

Uusi Lumo on saatavilla projektiisi, tutustu moderniin ja monipuoliseen Lumoon.

 
Julkaistu
28.9.2020