Paranna löylyjä uudella kiukaalla

Ilmojen viiletessä sauna houkuttelee lämmöllään. Löylyissä on kuitenkin eroja. Useita vuosia vanha kiuas ei välttämättä enää anna parastaan. Oikein mitoitetulla ja tilaan sopivalla kiukaalla saat saunomisesta mahdollisimman miellyttävää ja rentouttavaa.

Mondex-kiuaskivet_1920x1080

Hyödynnä kampanjatarjous!

Uuden kiukaan hankinta kannattaa tehdä nyt, -30% alennuksella ja ilman toimituskuluja!

Tutustu malleihin ja tilaa omasi


Onko vanha kiuas tullut tiensä päähän?

Vaikka kaikki muu olisi kohdallaan, vaihtoa kaipaava kiuas vie saunanautinnon. Harkitse kiukaan vaihtoa varsinkin, jos sauna ei lämpene yhtä tehokkaasti kuin ennen. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että yksi tai useampi vastus saattaa olla rikki tai puukiukaassa pohja palanut puhki ja puut palavat huonosti. Vanha kiuas voi myös olla väärän kokoinen tai tehoton saunatilaan nähden. Vanhan ja kuluneen kiukaan vaihtaminen uuteen nostaa myös esteettisyydellään saunan arvoa ja tunnelmaa.

kiukaanvaihto_1440x810

Kun valitset uutta kiuasta

Kiuas on aina pitkäkestoinen hankinta ja valinnassa kannattakin panostaa laatuun. Hyvä kiuas palvelee pitkään ja uskollisesti, myös seuraavaa käyttäjäsukupolvea. Kotimaisen kiuasvalmistajan Mondexin kiukaat valmistetaan kestämään aikaa ja käyttöä. Niissä yhdistyvät tyylikäs design ja kehittynyt tekniikka. Ajaton muotoilu sopii niin minimalistisiin skandikoteihin, kuin suuriin glamour-saunoihinkin. Katso saunaasi sopiva kiuas

Mondex_kiuasmallit_1920x1080_2

Saunaa arvostavalle ehdoton valinta

Design
Mondex-tuotteissa yhdistyvät käytännöllisyys ja kauneus. Kotimaisen muotoilun vähäeleisyys ja selkeät linjat miellyttävät vaativampaakin esteettistä silmää. Saunominen on kokonaisvaltainen nautinto, kun löylyjen lämmön lisäksi nautitaan kauniista designista.

Laatu
Ostaessasi kiukaan Mondexilta voit olla varma, että saat kestävän ja laadukkaan tuotteen. Mondex suunnittelee ja valmistaa tuotteet huolella sekä testaa ne aina perusteellisesti, sillä kiukaan pitää kestää suomalaisessa saunassa.

Kotimaisuus
Mondex-tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja kootaan Suomessa, jos merkkinä on avainlippu-sertifikaatti. Saunanteknologiassa ei ole suomalaisen osaamisen vertaista!

Kiuaskampanja käynnissä!

Nyt on oikea hetki vaihtaa vanha kiuas uuteen ja nauttia hyvistä löylyistä.

Laadukkaat kotimaiset design-kiukaat -30% alennuksella!

Käy tutustumassa malleihin

Mondex_2021_syksy_1920x1080
 
Julkaistu
4.10.2021