• Etusivu
  • Rakentaminen

Kunnas, Pilvi vai Vilja? Löydä suosikkisi klassisista hirsitalomalleista

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 14.12.2020
20209_66514.jpg

Hongan klassiset talouutuudet Kunnas, Pilvi ja Vilja ovat viihtyisiä, terveellisiä ja ekologisia hirsikoteja, jotka on valmistettu luonnon parhaista raaka-aineista. Ne sopivat täydellisesti suomalaiseen maisemaan ja kestävät pohjoisen olosuhteita vuosikymmenestä toiseen.

Honka Vilja

Honka Vilja on taloklassikko jo syntyessään. Siinä yhdistyvät selkeä muotokieli ja tehokas pohjaratkaisu, jota on helppo varioida omien tarpeiden mukaan pienemmäksi tai suuremmaksi. Honka Vilja on kustannustehokas rakentaa, sillä kosteat tilat on keskitetty rakennuksen toiseen päätyyn. Tyylikkäät ristikkoikkunat valaisevat avaran oleskelutilan, jonka yhteydessä on myös kunnon kokoinen keittiö ja suuri terassi.

3475_53673794_202099164757.jpg
Honka Vilja

Honka Pilvi

Honka Pilvi on näyttävä hirsiunelma, jonka ikoninen arkkitehtuuri viehättää vuosikymmenestä toiseen ja korkea ikkunaratkaisu avaa upeat näkymät ympäröivään luontoon. 1-kerroksisessa talomallissa on tehokas pohjaratkaisu ja tilava kodinhoitohuone, jonka kautta sisään voi tulla huoletta kuraisissakin vaatteissa. 1,5-kerroksisessa mallissa on näiden lisäksi toinen oleskelutila ja kaksi makuuhuonetta aputiloineen.

3474_53673794_202099161225.jpg
Honka Pilvi

Honka Kunnas

1-kerroksinen Honka Kunnas 147 on talomalli, jossa isot ruutuikkunat tuovat valoa ja klassista tyylikkyyttä tilavaan tupakeittiöön. Käytännölliseen pohjaratkaisuun kuuluu esimerkiksi kuraeteinen, jonka kautta on kulku tilavaan kodinhoitohuoneeseen ja sieltä pääeteiseen. Lisäksi päämakuuhuoneesta on näppärästi käynti pesuhuoneeseen ja wc:hen. Kunnas-mallista on saatavilla myös 1,5- ja 2-kerroksiset versiot – näissä hirsikartanoissa on omaa rauhaa ja tilaa perinteikkään tyylin ystäville.

3473_53673794_202099144438.jpg
Honka Kunnas 147

Voit tutustua Hongan uutuusmallistoon pohjapiirroksineen ja hintoineen tarkemmin täällä >>>

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Tulikiven Lamu 18 Grafia-pinnalla
Energia
Vinkki: takkavaihtoehtoja myös mökkiolosuhteisiin
Talvisessa skenaariossa myrsky ulvoo ulkona ja pakkanen paukkuu. Sähköt ovat poikki ja kylmä alkaa hitaasti tehdä tietään sisälle mökkiin. Paksun peiton alla palelee ja ainoana valona on kynttilän heikko liekki.Tilanteen ei tarvitse olla näin synkkä. Kunhan muistaa ennakoida. Hyvänä varmuutena onkin pitää mökillä vähintään juurikin niitä kynttilöitä valoa tuomaan ja peittoja, joiden alle kääriytyä, mutta ihanteellisessa tilanteessa niihin ei tarvitse turvautua kuin tunnelmaa hakiessa.Toinen, mikä kannattaa huoltovarmuuden näkökulmasta miettiä on se lämmönlähde. Toimiva ratkaisu suuriin ja myös pienempiin mökkeihin löytyy nopeista lämmittäjistä, kuten kiertoilmatakoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton