Kunnas, Pilvi vai Vilja? Löydä suosikkisi klassisista hirsitalomalleista

Hongan klassiset talouutuudet Kunnas, Pilvi ja Vilja ovat viihtyisiä, terveellisiä ja ekologisia hirsikoteja, jotka on valmistettu luonnon parhaista raaka-aineista. Ne sopivat täydellisesti suomalaiseen maisemaan ja kestävät pohjoisen olosuhteita vuosikymmenestä toiseen.

klassiset_ingressi

Honka Vilja

Honka Vilja on taloklassikko jo syntyessään. Siinä yhdistyvät selkeä muotokieli ja tehokas pohjaratkaisu, jota on helppo varioida omien tarpeiden mukaan pienemmäksi tai suuremmaksi. Honka Vilja on kustannustehokas rakentaa, sillä kosteat tilat on keskitetty rakennuksen toiseen päätyyn. Tyylikkäät ristikkoikkunat valaisevat avaran oleskelutilan, jonka yhteydessä on myös kunnon kokoinen keittiö ja suuri terassi.

Katso lisätietoa Viljasta

Honka Pilvi

Honka Pilvi on näyttävä hirsiunelma, jonka ikoninen arkkitehtuuri viehättää vuosikymmenestä toiseen ja korkea ikkunaratkaisu avaa upeat näkymät ympäröivään luontoon. 1-kerroksisessa talomallissa on tehokas pohjaratkaisu ja tilava kodinhoitohuone, jonka kautta sisään voi tulla huoletta kuraisissakin vaatteissa. 1,5-kerroksisessa mallissa on näiden lisäksi toinen oleskelutila ja kaksi makuuhuonetta aputiloineen.

Katso lisätietoa Pilvistä

Honka Kunnas

1-kerroksinen Honka Kunnas 147 on talomalli, jossa isot ruutuikkunat tuovat valoa ja klassista tyylikkyyttä tilavaan tupakeittiöön. Käytännölliseen pohjaratkaisuun kuuluu esimerkiksi kuraeteinen, jonka kautta on kulku tilavaan kodinhoitohuoneeseen ja sieltä pääeteiseen. Lisäksi päämakuuhuoneesta on näppärästi käynti pesuhuoneeseen ja wc:hen. Kunnas-mallista on saatavilla myös 1,5- ja 2-kerroksiset versiot – näissä hirsikartanoissa on omaa rauhaa ja tilaa perinteikkään tyylin ystäville.

Katso lisätietoa Kunnaksesta


Voit tutustua Hongan uutuusmallistoon pohjapiirroksineen ja hintoineen tarkemmin täällä >>>

Haluatko lisätietoa? Jätä Hongalle yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
14.9.2020