Älyä lämmitykseen

Kun valitset kotiisi NIBE S -sarjan maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumppukokonaisuuden, käytössäsi on kaikki nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tarjoamat edut. Hankkiessasi uuden lämmityksen nyt voit hyödyntää myös syksyn upeat kampanjaedut.

NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty paitsi vihreämmän ja taloudellisemman lämmön myös helpomman arjen mahdollistamiseksi. Niinpä voit liittää lämpöpumpun kanssa samaan ohjaukseen kätevästi kodin muut tärkeät toiminnot, kuten NIBE-ilmanvaihdon, -aurinkosähkön ja Cool-IN-viilennyksen.

Kun S-sarjan laite yhdistetään sisäänrakennetun wifin avulla nettiin, koko järjestelmän valvonta onnistuu näppärästi myös etänä. Palvelua voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla myUplink-sovelluksella, jolloin saat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta.

Halutessasi voit ottaa käyttöön myös Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien aikaan tuoden lisää säästöä.

NIBE S -sarja sopii mainiosti myös öljylämmityksen tilalle. Muista ELY-keskuksen 4 000 euron suora tuki, kun vaihdat öljylämmityksen maalämpöön tai ilma-vesilämmitykseen!

Etävalvonta ja pörssisähköohjaus ovat perustasoon kuuluvia maksuttomia vakiopalveluja. Säätöjen tekeminen etäohjauksella on mahdollista, kun käytössä on myUplinkin edullinen vuosimaksullinen Premium-taso.

Koska NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty sekä nykypäivän että tulevaisuuden koteihin, niissä on lisäksi valmius muun muassa sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan ja puheohjaukseen.

Hyödynnä nyt syksyn kampanjaetu!

Kun hankit* maalämpöpumpun NIBE S1255 tai ilma-vesilämpöpumpun NIBE Polar tai Split Box kampanja-aikana 17.8.−20.11.2020, saat kaupan päälle Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G -tabletin aidossa nahkakotelossa sekä myUplink-sovelluksen Premium-tason käyttöösi veloituksetta 3 kuukaudeksi. Lue lisää kampanjasta täällä >>>.

(*tilaus ja toimitus kampanja-aikana)

 
Julkaistu
7.9.2020