Älyä lämmitykseen ja helppoutta arkeen

Kun valitset kotiisi NIBE S -sarjan maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumppukokonaisuuden, käytössäsi on kaikki nykyaikaisen lämmitysjärjestelmän tarjoamat edut.

s-sarja_fiilis

NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty paitsi vihreämmän ja taloudellisemman lämmön myös helpomman arjen mahdollistamiseksi. Niinpä voit liittää lämpöpumpun kanssa samaan ohjaukseen kätevästi kodin muut tärkeät toiminnot, kuten NIBE-ilmanvaihdon, -aurinkosähkön ja Cool-IN-viilennyksen.

Kun S-sarjan laite yhdistetään sisäänrakennetun wifin avulla nettiin, koko järjestelmän valvonta onnistuu näppärästi myös etänä. Palvelua voi käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla myUplink-sovelluksella, jolloin saat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan kotisi ja lämmitysjärjestelmäsi tilasta.

Halutessasi voit ottaa käyttöön myös Smart Price Adaption -pörssisähköohjauksen, jolloin laite optimoi toimintaansa halvimpien sähkötuntien aikaan tuoden lisää säästöä.

NIBE S -sarja sopii mainiosti myös öljylämmityksen tilalle. Muista ELY-keskuksen 4 000 euron suora tuki, kun vaihdat öljylämmityksen maalämpöön tai ilma-vesilämmitykseen! Myös kotitalousvähennyksen enimmäismäärää korotetaan vuosille 2022–2027, jos luopuu öljylämmityksestä. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä nousee 2 250 eurosta 3 500 euroon ja korvausprosentti 40:stä 60:een.

NIBE_F2120_VVM S320_hero_edit 400px 72dpi

Etävalvonta ja pörssisähköohjaus ovat perustasoon kuuluvia maksuttomia vakiopalveluja. Säätöjen tekeminen etäohjauksella on mahdollista, kun käytössä on myUplinkin edullinen vuosimaksullinen Premium-taso.

Koska NIBE S -sarjan laitteet on kehitetty sekä nykypäivän että tulevaisuuden koteihin, niissä on lisäksi valmius muun muassa sähkön kysyntäjoustoon, älykodin automatiikkaan ja puheohjaukseen.

Hyödynnä rahoitustarjous lämpöpumpun hankinnassa

1.9.–30.11.2021 tehtyihin uusiin NIBE rahoitus -sopimuksiin saat 6 kuukautta ilman lyhennyksiä, korkoja kuluja. Tarjous koskee uusia NIBE-lämpöpumppuhankintoja.

Saat rahoitustarjousehdot käyttöösi, kun teet hakemuksen 30.11.2021 mennessä. Ensimmäinen maksuerä erääntyy 6 kuukauden päästä lämmitysjärjestelmän asennuksesta (tai energiakaivon poraamisesta, jos kyseessä maalämpö).

Lue lisää >>>


 
Päivitetty
15.9.2021