Minitalo edustaa tulevaisuuden asumista

Minitalossa tai ainakin keskimääräistä pienemmässä omakotitalossa asuminen kiinnostaa yhä useampaa suomalaista.

Minitalo voi olla täydellinen asumisratkaisu, kun tarvetta isolle neliömäärälle ei ole.

Minitalo voi olla täydellinen asumisratkaisu, kun tarvetta isolle neliömäärälle ei ole.

Yli 60 prosenttia suomalaisista haluaa edelleen asua omakotitalossa, mutta läheskään kaikilla ei ole tarvetta suurelle talolle.

Yksinasumisen yleistymisen ja perhekoon pienenemisen lisäksi pienen talon matalammat hankinta- ja asumiskustannukset ovat kasvattaneet minitalojen suosiota. Pienessä talossa asuessa myös oman hiilijalanjäljen minimointi on mahdollista.
 

Minitaloissa on kaikki tilat ja toiminnot, jotka nykypäivän asumisessa tarvitaan.

Toisaalta minitalojen kysyntää lisää se, että ne sopivat hyvin loma-asunnoiksikin. Minitalo on myös toimiva lisärakennus tontille, kun tilaa tarvitaan vaikkapa yritystoiminnan pyörittämiseen tai omaa rauhaa kaipaavalle itsenäistyvälle nuorelle.

Kaarna-minitalomallit ovat funkistyylisiä ja klassisen pelkistettyjä.Kaarna-minitalomallit ovat funkistyylisiä ja klassisen pelkistettyjä.

Alle vai yli 60 neliötä?

Jetta-Talon valikoimassa minitaloksi luokiteltavia pieniä omakotitaloja on useita. Pienin malli Kaarna 49 on huoneistoalaltaan 49 neliötä, minkä lisäksi saatavilla on viisi muuta alle 80-neliöistä mallia: Kaarna 49 + 17, Kaarna 58, Kaarna 62, Kaarna 68 ja Raanu 79.

Kaarna-minitalomallit ovat ulkoasultaan funkistyylisiä, moderneja ja klassisen pelkistettyjä, kun taas Raanu edustaa perinteisempää tyyliä.

Pienestä koosta huolimatta minitaloissa on kaikki tilat ja toiminnot, jotka nykypäivän asumisessa tarvitaan. Esimerkiksi pienimmässä Kaarna 49:ssä on parisängylle sopiva makuuhuone reilulla kaappitilalla, avaran yhtenäinen tupakeittiö ja jopa sauna.

Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että Jetta-kodin asumismukavuudesta ja käytännöllisyydestä ei tingitä kompakteissakaan neliöissä.

Haluatko lisätietoa? Jätä Jetta-Talolle yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
7.9.2020