Luo kylpyhuoneeseesi toimiva tyyli – IDOn kalustesarjat tekevät sen helpoksi

IDOn kalustesarjat mahdollistavat erikokoisten ja -tyylisten kylpyhuonekokonaisuuksien luomisen joustavasti juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan – olipa kyseessä sitten putkiremontin kourissa oleva kerrostalokylppäri, pientä päivitystä kaipaava mökki-wc tai uuteen omakotitaloon rakentuva arjen hemmottelukeidas.

IDOn kotimaisten kylpyhuonekalusteiden laatu sekä ajaton ja helposti puhtaana pidettävä muotokieli varmistavat, että nautit kylpyhuoneestasi vuosia. Elegantti design on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta.IDOn kotimaisten kylpyhuonekalusteiden laatu sekä ajaton ja helposti puhtaana pidettävä muotokieli varmistavat, että nautit kylpyhuoneestasi vuosia. Elegantti design on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta.

Löydä suosikkisi IDOn monipuolisista kalustesarjoista

IDO Glow -sarjan allas- ja peilikaapeissa on yhdenmukainen alumiinilista.IDO Glow -sarjan allas- ja peilikaapeissa on yhdenmukainen alumiinilista.

IDO Glow on kokonaisvaltainen sarja, johon kuuluu laaja valikoima erilaisiin tiloihin sopivia wc-istuimia, pesualtaita ja kylpyhuonekalusteita. Mallisto on täynnä fiksuja yksityiskohtia ja näppäriä arkea helpottavia oivalluksia.

Värit: valkoinen, tammi ja kaikki NCS-värikartan värit

IDO Elegantin ohut tasoallas luo kylpyhuoneeseen keveyttä ja modernia ilmettä.

IDO Elegantin ohut tasoallas luo kylpyhuoneeseen keveyttä ja modernia ilmettä.

IDO Elegant on moderni kalustesarja, jonka ohuet tasoaltaat tekevät kylpyhuoneesta yksinkertaisen tyylikkään ja huolitellun näköisen. Sarjan käytännöllisillä säilytysratkaisuilla luot toimivan ja helposti järjestettävän kokonaisuuden. Alakaappeja ja tasoaltaita saa kahdessa eri syvyydessä, jolloin niitä voi hyvin käyttää niin pienessä vieras-wc:ssä kuin isossa kylpyhuoneessa.

Värit: valkoinen, harmaa ja mattamusta

IDO Lightin alakaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa ja syvyydessä, peruskokoisena ja kompaktina.IDO Lightin alakaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa ja syvyydessä, peruskokoisena ja kompaktina.

IDO Light on sarja, jossa laatu on yhdistetty saavutettavissa olevaan hintatasoon. Sarjan allaskaappia on saatavilla sekä ovilla että laatikolla. Allaskaapin lisäksi mallistoon kuuluu korkea seinäkaappi.

Värit: valkoinen ja tummanruskea


Löydät lisätietoa mallistoista IDO-kylpyhuonekuvastosta >>>

Lisää mukavuutta kylpyhuoneeseen x 3

Kaikelle on oma paikkansa. IDOn allaskaapeista löytyy useita syvyyksiä ja leveyksiä erikokoisten kylpyhuoneiden säilytystarpeisiin. Riippumatta siitä, haluatko säilyttää pyyhkeet tai henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet kylpyhuoneessasi, allaskaapit voidaan personoida juuri sinun säilytystarpeisiisi.

Hiljaisesti sulkeutuvat ovet ja kannet. IDOn Soft close -toiminnolla varustetut laatikot, ovet ja wc-kannet sulkeutuvat äänettömästi ja pehmeästi, mikä tuo pitkäikäistä mukavuutta kylpyhuoneeseesi.

Helppoutta siivoukseen. IDOn kylpyhuonekalusteiden muotoilussa ja materiaaleissa helppoon puhdistettavuuteen on kiinnitetty eritystä huomiota. Tuotteista ei löydy ylimääräisiä ruuvinkoloja, saumoja tai syviä kulmia, joihin likaa ja bakteereja voisi kertyä. Kaikissa IDOn wc-istuimissa ja pesualtaissa on lisäksi Smart-lasituspinnoite, joka estää likaa tarttumasta.

..
 
Julkaistu
24.8.2020