• Etusivu
  • Talo

Tyyliin sopivasta lattiakaivosta ei tarvitse tinkiä remonttikohteessakaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 09.02.2023
20208_66172.jpg

Alun perin panimona toimineessa rakennuksessa teollinen henki näkyy yhä, mutta sen vastapainoksi kylpyhuoneisiin haluttiin tuoda seesteistä rauhallisuutta. Nurkkaan sijoitettu Vieser Corner mahdollistaa harmonisen yhtenäisen lattiapinnan.

Vieser Corner -kulmalattiakaivo sopii erityisen hyvin kompaktiin suihkutilaan, jossa lattiapinta halutaan pitää ehyenä ja kaivo sijoittaa siististi nurkkaan. Hakalan perheen alkuperäistä kunnioittaen remontoidussa kerrostalokodissa Vieser Corner viimeistelee seesteisen kauniin kylpyhuoneen tyylistä ja toimivuudesta tinkimättä.

Turussa asuva Hakalan perhe on yhdistänyt 1800-luvun lopulla rakennetussa kodissaan upeasti uutta ja vanhaa sekä suosinut remontissa laadukkaita ja aikaa kestäviä ratkaisuja. Historian havina sulautuu kodissa saumattomasti nykyaikaan.

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat näkyvät myös kylpyhuoneiden lattiakaivoissa, joiden on haluttu olevan paitsi käytännöllisiä myös tyyliltään kokonaisuuteen sopivia.

Tutustu Hakaloiden remontoituun kotiin ja sen Vieser-lattiakaivoratkaisuihin tarkemmin alla olevalla videolla!

Vieserin lattiakaivot remontoidussa asunnossa Turussa

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Vieser Corner on erinomainen valinta sekä täysin uuteen että remontoitavaan kylpyhuoneeseen, jossa lattiakaivoa ei haluta sijoittaa tilan keskelle.

20208_66176.jpg

Erityisen kätevä kulmaan asennettava Vieser Corner on silloin, jos laatoitettua lattiapinta-alaa on niukasti, eikä sitä haluta rikkoa keskelle asennettavalla perinteisellä lattiakaivolla. Vieser Corner -kaivonkansi tuo suihkutilaan särmikkyyttä, mutta antaa lattian laattapinnalle mahdollisuuden päästä oikeuksiinsa kompakteissakin neliöissä.

Eleettömän tyylikkäät Vieser Corner -kannet ovat yhteensopivia kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa, joten asennus on nopeaa ja joustavaa. Kaadot voidaan tehdä turvallisesti kohti nurkkaa, sillä tuotteen vesieristys on todettu standardien mukaisissa testeissä täysin turvalliseksi.

Käytössä luotettavan Vieser One -lattiakaivojärjestelmän ansiosta vesi poistuu nopeasti ja tehokkaasti lattialta kaivoon. Myös kaivon puhdistusväli on pitkä, ja helposti irrotettavan vesilukon ansiosta puhdistus käy tarpeen tullen vaivattomasti ilman mitään eritysosaamista tai työkaluja.

Kulmaan sijoitettava Vieser Corner antaa lattian laattapinnalle mahdollisuuden päästä oikeuksiinsa kompakteissakin neliöissä.
Kulmaan sijoitettava Vieser Corner antaa lattian laattapinnalle mahdollisuuden päästä oikeuksiinsa kompakteissakin neliöissä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton