Tyyliin sopivasta lattiakaivosta ei tarvitse tinkiä remonttikohteessakaan

Vieser Corner -kulmalattiakaivo sopii erityisen hyvin kompaktiin suihkutilaan, jossa lattiapinta halutaan pitää ehyenä ja kaivo sijoittaa siististi nurkkaan. Hakalan perheen alkuperäistä kunnioittaen remontoidussa kerrostalokodissa Vieser Corner viimeistelee seesteisen kauniin kylpyhuoneen tyylistä ja toimivuudesta tinkimättä.

Alun perin panimona toimineessa rakennuksessa teollinen henki näkyy yhä, mutta sen vastapainoksi kylpyhuoneisiin haluttiin tuoda seesteistä rauhallisuutta. Nurkkaan sijoitettu Vieser Corner mahdollistaa harmonisen yhtenäisen lattiapinnan. 

Alun perin panimona toimineessa rakennuksessa teollinen henki näkyy yhä, mutta sen vastapainoksi kylpyhuoneisiin haluttiin tuoda seesteistä rauhallisuutta. Nurkkaan sijoitettu Vieser Corner mahdollistaa harmonisen yhtenäisen lattiapinnan. 

Turussa asuva Hakalan perhe on yhdistänyt 1800-luvun lopulla rakennetussa kodissaan upeasti uutta ja vanhaa sekä suosinut remontissa laadukkaita ja aikaa kestäviä ratkaisuja. Historian havina sulautuu kodissa saumattomasti nykyaikaan.

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat näkyvät myös kylpyhuoneiden lattiakaivoissa, joiden on haluttu olevan paitsi käytännöllisiä myös tyyliltään kokonaisuuteen sopivia.

Tutustu Hakaloiden remontoituun kotiin ja sen Vieser-lattiakaivoratkaisuihin tarkemmin alla olevalla videolla!

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Vieser Corner on erinomainen valinta sekä täysin uuteen että remontoitavaan kylpyhuoneeseen, jossa lattiakaivoa ei haluta sijoittaa tilan keskelle.

52928_Vieser_Corner_4

Erityisen kätevä kulmaan asennettava Vieser Corner on silloin, jos laatoitettua lattiapinta-alaa on niukasti, eikä sitä haluta rikkoa keskelle asennettavalla perinteisellä lattiakaivolla. Vieser Corner -kaivonkansi tuo suihkutilaan särmikkyyttä, mutta antaa lattian laattapinnalle mahdollisuuden päästä oikeuksiinsa kompakteissakin neliöissä.

Eleettömän tyylikkäät Vieser Corner -kannet ovat yhteensopivia kaikkien Vieser One -kaivojen kanssa, joten asennus on nopeaa ja joustavaa. Kaadot voidaan tehdä turvallisesti kohti nurkkaa, sillä tuotteen vesieristys on todettu standardien mukaisissa testeissä täysin turvalliseksi.

Käytössä luotettavan Vieser One -lattiakaivojärjestelmän ansiosta vesi poistuu nopeasti ja tehokkaasti lattialta kaivoon. Myös kaivon puhdistusväli on pitkä, ja helposti irrotettavan vesilukon ansiosta puhdistus käy tarpeen tullen vaivattomasti ilman mitään eritysosaamista tai työkaluja.

Osta Vieser Corner verkkokaupasta

Kulmaan sijoitettava Vieser Corner antaa lattian laattapinnalle mahdollisuuden päästä oikeuksiinsa kompakteissakin neliöissä.Kulmaan sijoitettava Vieser Corner antaa lattian laattapinnalle mahdollisuuden päästä oikeuksiinsa kompakteissakin neliöissä.

Haluatko lisätietoa? Jätä Vieserille yhteydenottopyyntö!

 
Julkaistu
24.8.2020