Esteettömyys ja toimivuus hurmaavat jokaisen
Hygieeninen ja toimiva ratkaisu jokaiseen eteiseen

Kosteina vuodenaikoina ulkoilu- ja harrastusvälineiden puhtaanapito voi olla työlästä. Ulkoilun jäljiltä eteistiloihin ja tuulikaappeihin kertyy kuraa, hiekkaa ja kiviä, jotka kulkeutuvat myös talon sisätiloihin. Lian kuivuessa, on varusteiden käyttö ja säilyttäminen usein epämiellyttävää. Ratkaisu onkin helppo, Kurasyöppö. Kurasyöppö on kura-allas, jonka avulla välinehuolto onnistuu heti sisääntulon yhteydessä.

kavika-2-750x422

Tuusulan Asuntomessuilla pääsi vuonna 2020 tutustumaan kohteessa Villa Mikael erikoismittaisena tilattuuun Kurasyöppöön sekä reuna- ja kynnyskaivoihin. Kohde ihastutti kävijöitä, kuinka toimivaksi ja esteettömäksi tilat oli saatu.

Kurasyöppö on hygieeninen, turvallinen ja kestävä

Kurasyöppö on helppo pitää puhtaana. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ritilän alla olevan altaan puhdistus käy helpoiten suihkuttamalla. Likaa ei myöskään pääse kertymään kura-altaan pohjalle tai pinttymään reunoille sakkakorin ansiosta. Altaassa oleva sakkakori kerää roskat ja irtolian, joten nämä eivät pääse tukkimaan viemäriä.

Kurasyöpön ajattomassa muotoilussa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen ja turvallisuuteen. Ritilässä oleva ruudutus estää puolestaan liukastumisen. Pyöristykset tekevät pinnasta miellyttävän paljaallekin jalalle.

Lue lisää, miten
Monikäyttöinen Kurasyöppö helpottaa välinehuoltoa omakotitalossa>>

Välinehuolto onnistuu helposti ja kätevästi

Rollaattorin ja pyörätuolin saa kätevästi puhtaaksi Kurasyöpön ansiosta. Se soveltuu myös hoivakotien ja päiväkotien eteisiin sekä kerrostalojen yhteisiin tiloihin. Kurasyöppö on oivallinen ratkaisu myös

  • lapsiperheelle,
  • lemmikin omistajalle ja
  • aktiiviliikkujalle, joilla on kuraa kerääviä harrastusvälineinä.
Kurasyöppö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Säleritilän huolellisen muotoilun ansiosta, ritilä ei ole kosteanakaan liukas.Kurasyöppö on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Säleritilän huolellisen muotoilun ansiosta, ritilä ei ole kosteanakaan liukas.

Esteettömän tilan toimiva ratkaisu

Toimivuus ja esteettisyys yhdistyvät Villa Mikaelin kylpyhuoneessa luontevasti. Tämän kohteen Kurasyöppö on suunniteltu mittatilauksena asukkaan toiveet huomioiden, jolloin mahdollistuu mm. pyörätuolin pesu sisäänkäynnin yhteydessä. Tämä edustaa Kavika Oy:n omaa tuotekehitystä parhaimmillaan esteettömän asuinympäristön tuoteratkaisuista toimintarajoitteisille. Eteistiloihin asennettava kura-allas helpottaa puhtaanapitotoimia merkittävästi, kun kurat ja liat saadaan huuhdeltua ja pestyä heti käytön jälkeen.

Tutustu huikean Villa Mikaelin & Villa Sannin tarinaan täällä>>

Kurasyöppöä on saatavissa kolme eri vakiokokoa

  • Mini,
  • Midi ja
  • Maxi sekä erikoismitoilla erillistilauksesta
  • laatta- ja muovipäällysteisille lattioille.
Kurasyöpön asennus tehdään lattiavalun yhteydessä, joten sen sijoituspaikka ja koko tulee huomioida jo LVI-suunnitteluvaiheessa. Kurasyöppö asennetaan paikkaan, jossa on lattiakaivo ja suihku.

Kynnys- ja reunakaivot täydentävät esteettömän liikkumisen kokonaisratkaisut märkätiloissa. Kynnyskaivo estää veden kulkeutumisen muihin tiloihin ja siitä ohjataan vesi seinän vierellä sijaitsevaan reunakaivoon. Näin tilassa voidaan toteuttaa lattian kaadot koko huoneen leveydeltä yhteen suuntaan ja liikkuminen apuvälineiden kanssa on tilassa helppoa ja turvallista.

Kurasyöpöstä voidaan muokata asiakkaan tarpeeseen mittojen mukainen kurahuoltopiste. Erikoismittaisia Kurasyöppöjä valmistetaan tilauksesta myös isompiin sisäänkäynteihin kuten liiketiloihin.
Arkielämää helpottamaan Villa Mikaelissa, eteistilaan saatiin luontevasti myös paikka pyörätuolin säilytykselle sekä lataukselle.Arkielämää helpottamaan Villa Mikaelissa, eteistilaan saatiin luontevasti myös paikka pyörätuolin säilytykselle sekä lataukselle.
kurasyoppobanneri

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö tästä.

Kavika Oy suunnittelee ja valmistaa yli 70 vuoden kokemuksella RST-tuotteita vaativaan käyttöön.
KAVIKA OY, Tempo 4, 04430 JÄRVENPÄÄ, 09 8362 0055, kavika@kavika.fi

 
Päivitetty
22.6.2021