Asuntomessujen upeasti valaistut pihat pääsevät oikeuksiinsa illan hämärtyessä

Miltä Tuusulan Rykmentinpuiston asuntomessualueella näyttää illalla pimeän laskeuduttua, kun portit yleisölle on jo suljettu? Katso kuvat kolmesta upeasti valaistusta messupihasta, joissa ulkovalaistus on huolella suunniteltu, kaunis ja toimiva kokonaisuus.

Moneen eri tyyliin sopiva Näsby II on kompakti seinävalaisin, joka korostaa julkisivun seinäpintoja ja rakenteita messukohteissa Veljesteco ja Illyria. Näsby II valaisee kahteen suuntaan, ja valokeilojen leveyttä voi helposti säätää 0 asteesta 80 asteeseen asti, mikä luo joustavuutta julkisivun valaistuksen muunteluun. Valaisinta on saatavilla valkoisen ja antrasiitin värisenä.
 

Vinkki! Näsby II sopii hyvin seinävalaisimeksi myös sisätiloihin, kuten portaikkoihin tai käytäviin.

Kahteen suuntaan valaiseva Näsby II mahdollistaa näyttävien valokeilojen luomisen julkisivuun.

Kahteen suuntaan valaiseva Näsby II mahdollistaa näyttävien valokeilojen luomisen julkisivuun.

Illyrian etupihaa valaisevat sirot Flen-pollarit, jotka keveästä ulkonäöstään huolimatta ovat erittäin tukevarakenteisia ja kestävät auringon ja vaihtelevan sään rasitukset haalistumatta. Flen valaisee häikäisemättä neljään suuntaan luoden maahan valokuvion.
 

Vinkki! Flen-sarjaan kuuluu myös kaksi seinävalaisinmallia, joten voit koota samasta sarjasta pihaasi yhtenäisen ulkovalaistuksen.

Selkeälinjainen, antrasiitin värinen Flen-pollarivalaisin muodostaa maahan mielenkiintoisen valokuvion.

Selkeälinjainen, antrasiitin värinen Flen-pollarivalaisin muodostaa maahan mielenkiintoisen valokuvion.

Uppoasennettavat Malmi-valot sopivat hyvin porrasaskelmien valaisuun ja haluttujen yksityiskohtien korostamiseen, kuten paritalo Veljestecon kummankin asunnon terassilla. Kompastumisen vaara pienenee, kun terassin porrastukset erottuvat valaistuksen ansiosta selkeästi.
 

Vinkki! Malmi-valot ovat pöly- ja roisketiiviitä sekä kestävät päältä kävelemisen, mikä antaa vapautta valaisimien sijoitteluun.

Tyylikkäät Malmi-valot ovat terassilla sekä tunnelman että turvallisuuden luojia.Tyylikkäät Malmi-valot ovat terassilla sekä tunnelman että turvallisuuden luojia.
 
Julkaistu
17.8.2020