Millainen on 2020-luvun hirsitalo?

Asuntomessuilla Tuusulassa on nyt esittelyssä Kontion moderni nykyajan kaupunkihirsikoti, Hill House. Tämä pienelle tontille sijoitettu kaksikerroksinen hirsitalo henkii luksusta ja vastaa nykypäivän tarpeisiin tilankäytön suunnittelullaan. Koti on rakennettu käyttäen markkinoiden edistyksellisintä painumatonta SmartLog-hirttä, joka mahdollistaa modernin hirsitaloarkkitehtuurin aidoilla materiaaleilla aina ulkopinnoista sisustukseen asti.

Kontio Hill House, kohdenumero 25.Kontio Hill House, kohdenumero 25.

Kenelle koti on suunniteltu?

Kontion asuntomessukohde Hill House on suunniteltu harrastavalle ja aktiiviselle perheelle, jolla voi olla myös koira. Kaikki neliöt ovat hyötykäytössä ja arjen toiminnallisuudet sekä aktiivisen perheen tarpeet on huomioitu suunnittelussa. Lapsi- ja lemmikkiperheelle ihanteellinen ratkaisu onkin toteutettu tässä kodissa, pääsisäänkäynnin vierestä pääsee nimittäin kätevästi kodinhoito- ja pesuhuoneisiin.

Kodissa on myös huomioitu perheen tarpeet miettimällä riittävästi säilytysratkaisuja sekä huolehtimalla, että jokaisella asukkaalla on tarvittaessa mahdollisuus saada omaa tilaa ja rauhaa.

Kodinhoitohuone sekä pesuhuone ovat tilavat ja käytännölliset.Kodinhoitohuone sekä pesuhuone ovat tilavat ja käytännölliset.

Arkkitehtuurista linjaa, modernia otetta

Hill Housen kantavana ajatuksena on moderni linjakkuus, johon on yhdistetty harkittuja arkkitehtonisia yksityiskohtia, kuten leijuva katto, autokatoksen 3d-rimaseinä sekä välipohjan yli ulottuvat ikkunat oleskelutiloissa.

Kodin ikkunoiden määrä on runsas, mikä tekee kodista valoisan ja avaran oloisen. Ikkunoiden sijoittelu pääasiassa suojaisalle sisäpihalle pitävät kodin yksityisenä myös kadulle sekä naapureiden suuntaan. Tiloista on tarjolla näkymät useisiin ilmansuuntiin. Lisäksi keskeisesti sijoitettu suojaisa terassi tuo oman tuulahduksensa indoor-outdoor living -ajattelusta.

Ikkunoiden sijoittelu pääasiassa suojaisalle sisäpihalle pitävät kodin yksityisenä. Suurista ikkunoista valo pääsee kulkemaan esteettä kodin joka sopukkaan.Ikkunoiden sijoittelu pääasiassa suojaisalle sisäpihalle pitävät kodin yksityisenä. Suurista ikkunoista valo pääsee kulkemaan esteettä kodin joka sopukkaan.
Keittiö- ja kiintokalusteet ovat Kontion omaa Kontio Living -mallistoa, jonka uutuusväri syvä ruskea Kahvipapu on vahvasti esillä.Keittiö- ja kiintokalusteet ovat Kontion omaa Kontio Living -mallistoa, jonka uutuusväri syvä ruskea Kahvipapu on vahvasti esillä.

Sisätilojen erityistä luksusta sisustuksessa

Hirren ollessa luonnonmateriaali, soveltuvat sen yhteydessä erinomaisesti käytettäväksi luonnosta haetut sävyt sekä materiaalit. Tämän kodin inspiraationa ovat olleet erityisesti ruskean eri sävyt. Yksiväristä ja rauhallista tunnelmaa piristävät mielenkiintoisuudellaan erilaiset pintastruktuurit ja mielenkiintoiset materiaalit, kuten villakangas sängynpäädyissä sekä sametti ruokapöydän tuoleissa. Keittiö- ja kiintokalusteet ovat Kontion omasta Kontio Living -mallistosta, jonka uutuusväri syvä ruskea Kahvipapu on vahvasti esillä.

Tässä kodissa luonnonmateriaalit saavat olla esillä. Koko kodin värimaailma on saanut inspiraationsa luonnosta.Tässä kodissa luonnonmateriaalit saavat olla esillä. Koko kodin värimaailma on saanut inspiraationsa luonnosta.

Kontio Hill House numeroina:

  • Kerroksia: 2
  • Kerrosala: 87 + 56 = 143
  • Huoneistoala: 71,5 + 54,4 =126
  • Hirsiseinät: Kontio SmartLog™, koko 205x275 mm
  • E-luku: 109
  • Energiatehokkuusluokka: B
  • Lämmitysmuoto: Maalämpö
  • Lämmönjako: Vesikiertoinen lattialämmitys

Löydät kohteen Asuntomessuilla kohdenumerolla 25


Tutustu Kontion mallistoon myös Talovertailun puolella.
750 Kontio Tuusula pohjakuvat

Kiinnostuitko, voit ottaa yhteyttä asiantuntijaan tästä:


 
Päivitetty
14.12.2020