Eri valmistajien sähkötyökalut, mutta yksi yhteinen akku? Kyllä kiitos!

Tätä on odotettu! Suositut sähkötyökaluvalmistajat ryhtyvät yhteistyöhön ja alkavat tarjota tuotteissaan akkuja, jotka ovat yhteensopivia yli brändirajojen. Bosch ja Gardena perustavat Power for All -akkuallianssin.

7_leitbild_power-for-all-alliance_16_9_b_cmyk_img_h900_res_1280

Power for All -akkuallianssi pohjautuu Boschin johdottomaan teknologiaan

Bosch-sähkötyökalujen Home & Garden -yksikkö avaa oman oman 18 V -akkualustansa muille valmistajille, muodostaen Gardenan kanssa Power for All -allianssin ja tarjoamalla yhdessä muiden tunnettujen valmistajien kanssa brändienvälisen akkujärjestelmän kodin ja puutarhan sähkötyökaluille. 

“Me avaamme järjestelmämme muille valmistajille, mikä tarjoaa kuluttajille täysin uudenlaista monikäyttöisyyttä. Tulevaisuudessa kuluttajat voivat käyttää yhtä ja samaa 18 V akkua Boschin sekä Gardenan, Emmaljungan, Glorian, Wagnerin ja Rapidin sähkötyokalujen, puutarhatyökalujen ja kodin laitteiden virtalähteenä”, Robert Bosch Power Tools GmbH:n hallituksen puheenjohtaja Hens Becker sanoo.

Tulevaisuudessa kyseisten sähkötyökalujen käyttäjät säästävät rahaa, aikaa ja tilaa. Brändien yhteisenä taoitteena on tarjota kuluttajille laajin brändienvälinen akkujärjestelmä, joka kattaa kotona tarvittavan laitevalikoiman: tee-se-itse-työkalut, puutarha- ja puhdistustyökalut, kodin laitteet, pintakäsittelylaitteet, retkeily- sekä vapaa-ajanlaitteet ja paljon muuta, eikä hyllyt täyty ylimääräisistä lisävarusteista.

monitoimilaite_800x450

Boschin akkuteknologia vakuuttaa niin kumppanit kuin käyttäjätkin

“Käyttäjämme haluavat tehokkaan, luotettavan ja monipuolisen akun, jota voi käyttää moniin tarkoituksiin kotona ja puutarhassa. Siksi päätimme Gardenalla ryhtyä yhteistyöhön Boschin kanssa ja lähteä mukaan perustamaan Power for All -allianssia”, Gardenan toimitusjohtaja Pär Åström sanoo.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että tulevaisuudessa työskentely on johdotonta ja joustavaa. Power for All -allianssi hyödyttää kaikkia”, Gloria House and Gardenin toimitusjohtaja ja omistaja Markus Kress vahvistaa.

Nykyinen akkusi toimii vastedeskin

Sinun ei tarvitse olla huolissasi. Bosch pitää jatkossakin huolta käyttäjistään. Kaikki yli 20 miljoonaa Bosch-akkua latureineen säilyvät yhteensopivina nyt jo markkinoilla olevien tee-se-itse- ja puutarhatyökalujen kanssa. Akut ja työkalut ovat takautuvasti yhteensopivia vuoden 2007 sähkötyökaluihin saakka.


Boschilla on valmiiksi laaja kattaus johdottomia tee-se-itse- ja puutarhatyökaluja, valikoimaa laajennetaan systemaattisesti tulevina vuosina. Gardena muuntaa koko 18 V -tuotevalikoimansa allianssin akkujärjestelmään yhteensopivaksi jo tulevalle puutarhakaudelle. Kaikki muut kumppanit ovat jo markkinoilla edustettuna Bosch-akkujen kanssa yhteensopivilla laitteilla tai laajentavat vaiheittain tuotevalikoimaansa yhteensopivaksi. 

“Kysyntä johdottomille työkaluille kasvaa jatkuvasti. Viiden vuoden päästä niiden osuus on noussut jo noin 40 prosentista 60 prosenttiin. Investointi akkujärjestelmäämme on investointi tulevaisuuteen”, Henk Becker sanoo.

Tämän uuden Power for All-akkuallianssin myötä tuodaan käyttäjille ehdotonta lisäarvoa kun johdottomien laitteiden laitevalikoima monipuolistuu ja laajentuu yli brändirajojen.

Bosch_power_for_all_940x250

Lisätietoa aiheesta löydät osoitteesta www.powerforall-alliance.com.

 
Julkaistu
6.8.2020